Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem v 11týdnu a malému jsou čtyři měsíce
.Ach jo…Opět stejná vyšetření od začátku
.Říkám si,že to nějak zvládnu…Nemůžu se z toho vzpamatovat
.
No ty vole
, jako nářez to bude, to je jasný, ale pak už to bude fajn a děti budou prima parťáci. Ty si 100% pořiď dvojkočár, ušetří ti to tuny nervů.
Držím palec, ať je miminko zdravé a ať jste všichni šťastní. ![]()
ahoj teda to jste si pospíšili… ![]()
a neboj zvládneš, zvládá to plno jiných maminek , aspon budeš mít dětičky rychle po sobě..
a to jste takhle brzo chtěli?
jejdáááááá to jsi neměla nejmenší tušení ? ![]()
nezoufej, zvykneš si a vše zvládneš, k tomu už jsme my ženy předurčené.
![]()
gratuluju je to štěstí, a dar!!!! ![]()
Gratulace, to určo zmáknete ![]()
Bude chvilku trvat než se sehrajete, ale pak to bude brnkačka.
Hihi toho jsem se nejvíc bála, že otěhotním hned po šestinedělí ![]()
Manžel chtěl takhle brzy,ale já jsem nikam nechtěla spěchat… ![]()
Chvíli jsem kojila a vše bylo o.k.Jenomže pak kojit nešlo a bylo hotovo…A to bylo po jednom MC. ![]()
pavučinko, to budeš mít skoro dvojčata a mám kamarádku a tá je má a říká, že to není takový zlý, že si nedovede představit mít jen jedno dítě.
Bud ráda, že jsi těhotná, co by jiné za to dali, já se snažím skoro dva roky o druhé a nic, ale je pravda, že kdybych otěhotněla hned po šestinedělí tak z toho mám taky velkou hlavu, to zvládneš, jsme ženy a my zvládnem vše ![]()
Pavučinka píše:
Manžel chtěl takhle brzy,ale já jsem nikam nechtěla spěchat…
hele nerouhej se, už je to tak, tak buď ráda… kdybys nechtěla, mohla ses chránit, nechránila ses, tak teď se nediv
vim, že jsi v šoku, ale ber to tak že to tak má být, mimčo si vybere samo nejvhodnější dobu kdy přijít, a i když tit o teď tak nepříjde, uvidíš, že mi dáš časem zapravdu. ![]()
O mém těhotenství tady nikdo neví, proto anonym ![]()
Pavučinko já jsem taky otěhotněla ani nevím jak.První dítě bylo plánováno a hooodně dlouho jsme na něj čekali a vypadalo to, že přirozeně asi ani nepočneme
. Děti budeme mít od sebe rok a 5měsíců. Taky jsem se z toho nemohla dlouho vzpamatovat. Hrozně jsem si to vyčítala, že se nebudu plně věnovat prvnímu, že to nezvládnu… Jsem ve 20+0 a už se s tím celkem srovnaná. Jen když je nějaké krize, tak to obrečím, že to nezvládnu. Utěšuji se tím, že děti budou parťáci, budou si rozumět a hrát si spolu ![]()
Držím palce, ať je vše v pořádku
![]()
Tý joo tak to tě obdivuju! zároveň přeji hodně sil a neboj vše to zvládneš…my ženy jsme přeci silný holky ![]()
Vždyť mimi to je to nejkrásnější, co nás v životě může potkat ![]()
Já se nerouhám,je to pro mě šok..
Bohužel jsem nestihla zajít na kontrolu,protože malý byl nemocný…Budou to dva měsíce,co je po operaci srdeční vady…Byla jsem s ním v Praze Motole, operovali ho přes pět hodin ve třech měsících… ![]()
Pavučinko, určitě to zvládneš! Já poslední týden prožívám podobný šok, na první dítě jsme rok čekali a teď stačila jedna nehoda a minulý týden jsem našla // na testu. Malému je půl roku… Nejdříve jsem taky nevěděla, co si s tou situací počít, ale pomalu se začínám srovnávat. Řekla jsem si, že už s tím stejně nic neudělám, tak na tom budu hledat samá pozitiva, a ne si zoufat, jak to bude hrozné! Ne, bude to fajn, ze začátku sice záhul, ale potom to budou nerozluční parťáci
A když jsem nad tím tak přemýšlela, kdybych si mohla vybrat, jestli budu mít děti od sebe třeba 5-6 let (v přípedě, že by se druhé nedařilo počít), nebo takto malý rozdíl, beru druhou možnost. Myslím, že když je mezi dětmi více jak 4 roky rozdíl, už si tolik nerozumí. určitě se mají rádi, ale každé má svůj svět…
Tak hlavu vzhůru!!! ![]()