Těhotná po šestinedělí

808
24.10.11 09:30

Těhotná po šestinedělí

Tak jsem v 11týdnu a malému jsou čtyři měsíce 8-o .Ach jo…Opět stejná vyšetření od začátku :roll: .Říkám si,že to nějak zvládnu…Nemůžu se z toho vzpamatovat :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
24.10.11 09:36

Tak gratuluju :kytka: :kytka:
A zárověň obdivuju, asi to bude záhul :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
24.10.11 09:38

No ty vole :mrgreen: , jako nářez to bude, to je jasný, ale pak už to bude fajn a děti budou prima parťáci. Ty si 100% pořiď dvojkočár, ušetří ti to tuny nervů.

Držím palec, ať je miminko zdravé a ať jste všichni šťastní. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
24.10.11 09:39

ahoj teda to jste si pospíšili… :kytka:
a neboj zvládneš, zvládá to plno jiných maminek , aspon budeš mít dětičky rychle po sobě..

a to jste takhle brzo chtěli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808

To tedy bude…ach jo…a to jsem si chtěla dát pauzu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797

jejdáááááá to jsi neměla nejmenší tušení ? :-))
nezoufej, zvykneš si a vše zvládneš, k tomu už jsme my ženy předurčené. :lol: :palec: :palec:
gratuluju je to štěstí, a dar!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
24.10.11 09:40

Gratulace, to určo zmáknete :kytka:
Bude chvilku trvat než se sehrajete, ale pak to bude brnkačka.
Hihi toho jsem se nejvíc bála, že otěhotním hned po šestinedělí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
24.10.11 09:41

Manžel chtěl takhle brzy,ale já jsem nikam nechtěla spěchat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
24.10.11 09:44

Chvíli jsem kojila a vše bylo o.k.Jenomže pak kojit nešlo a bylo hotovo…A to bylo po jednom MC. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
24.10.11 09:44

pavučinko, to budeš mít skoro dvojčata a mám kamarádku a tá je má a říká, že to není takový zlý, že si nedovede představit mít jen jedno dítě.

Bud ráda, že jsi těhotná, co by jiné za to dali, já se snažím skoro dva roky o druhé a nic, ale je pravda, že kdybych otěhotněla hned po šestinedělí tak z toho mám taky velkou hlavu, to zvládneš, jsme ženy a my zvládnem vše :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
24.10.11 09:45
Pavučinka píše:
Manžel chtěl takhle brzy,ale já jsem nikam nechtěla spěchat… :-(

hele nerouhej se, už je to tak, tak buď ráda… kdybys nechtěla, mohla ses chránit, nechránila ses, tak teď se nediv :lol: :lol: vim, že jsi v šoku, ale ber to tak že to tak má být, mimčo si vybere samo nejvhodnější dobu kdy přijít, a i když tit o teď tak nepříjde, uvidíš, že mi dáš časem zapravdu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.11 09:48

O mém těhotenství tady nikdo neví, proto anonym :-)
Pavučinko já jsem taky otěhotněla ani nevím jak.První dítě bylo plánováno a hooodně dlouho jsme na něj čekali a vypadalo to, že přirozeně asi ani nepočneme :-). Děti budeme mít od sebe rok a 5měsíců. Taky jsem se z toho nemohla dlouho vzpamatovat. Hrozně jsem si to vyčítala, že se nebudu plně věnovat prvnímu, že to nezvládnu… Jsem ve 20+0 a už se s tím celkem srovnaná. Jen když je nějaké krize, tak to obrečím, že to nezvládnu. Utěšuji se tím, že děti budou parťáci, budou si rozumět a hrát si spolu :-)
Držím palce, ať je vše v pořádku :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
776
24.10.11 09:51

Tý joo tak to tě obdivuju! zároveň přeji hodně sil a neboj vše to zvládneš…my ženy jsme přeci silný holky :)
Vždyť mimi to je to nejkrásnější, co nás v životě může potkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
24.10.11 09:52

Já se nerouhám,je to pro mě šok.. 8-o Bohužel jsem nestihla zajít na kontrolu,protože malý byl nemocný…Budou to dva měsíce,co je po operaci srdeční vady…Byla jsem s ním v Praze Motole, operovali ho přes pět hodin ve třech měsících… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
24.10.11 10:12

Pavučinko, určitě to zvládneš! Já poslední týden prožívám podobný šok, na první dítě jsme rok čekali a teď stačila jedna nehoda a minulý týden jsem našla // na testu. Malému je půl roku… Nejdříve jsem taky nevěděla, co si s tou situací počít, ale pomalu se začínám srovnávat. Řekla jsem si, že už s tím stejně nic neudělám, tak na tom budu hledat samá pozitiva, a ne si zoufat, jak to bude hrozné! Ne, bude to fajn, ze začátku sice záhul, ale potom to budou nerozluční parťáci :palec: A když jsem nad tím tak přemýšlela, kdybych si mohla vybrat, jestli budu mít děti od sebe třeba 5-6 let (v přípedě, že by se druhé nedařilo počít), nebo takto malý rozdíl, beru druhou možnost. Myslím, že když je mezi dětmi více jak 4 roky rozdíl, už si tolik nerozumí. určitě se mají rádi, ale každé má svůj svět…
Tak hlavu vzhůru!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky