Těhotná přes Evru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
1.6.24 21:44

Je to v každém přívalovém letáku, že ATB a některé jiné léky snižují účinnost. Musíš si občas ten leták přečíst, ať máš informace. Takže to bude ono, že antikoncepce selhala. Ty jsi tomu šla proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
1.6.24 21:56

Stín tam je, ale je to slabé. Takový jsem měla při špatně založeném těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
2.6.24 07:28
@Xixaxo píše: Více

Neznalost neomlouvá, antikoncepce ti selhala kvůli ATB. Klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
2.6.24 07:49
@Xixaxo píše: Více

No tak to být těhotná můžeš.
Kdykoliv jsem brala další léky tak jsem se vždy v lékárně ptala jestli nenarušují účinnost antikoncepce. A kombinace HA a antibiotika to je stará známá věc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65222
2.6.24 07:50
@JancaS84 píše: Více

Navic na to upozornuji v lekarne uz pri vydeji. Alespoň mne se nestalo, ze by to nerekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.6.24 08:00
@vokishka píše: Více

To je pravda. Mi jednou nějaká lékárnice, že si mám dávat pozor i při střevní viróze. Že pak je nějaký čas třeba raději dvojitou ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.6.24 09:06

Holky tak menší novinky. Ted rano jsem tedy dostala menstruaci. Jeste predtim jsem si delala jeden TT. Byl tam duch opet ale velmi slaboucky. Slabší nez vcera. Takze si myslim ze by to snad melo byt v poradku a byl to jen plany poplach. Sice nevim proc tam vcera ten duch byl ale hlavne ze prisla menstruace :D Každopádně dekuji vsem za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.6.24 09:08

Samozrejme si jeste zajedu k lékaři. Jinak vim ze neznalost neomlouvá, ted uz si na to budu dávat velky pozor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.6.24 09:27

@Xixaxo nechceš zkusit taky ten kroužek? Je to pohodlnější. Vlastně tři týdny od zavedení nic neřešíš. Jen si pamatovat čas, kdy zavedeš. Ve stejný čas i za tři týdny vytahuješ a po pauze zas to samé. Pokud během těch tří týdnů chceš na sex vytahovat. Tak můžeš. Akorát pamatovat, že tam je nějaký časový limit, který je třeba dodržet, kdy se musí vrátit. A nemusíš řešit, jestli náplast drží nebo se posunuje. Mi teda vymizela i MS. Vnitřně to cítím, hormony pracují, ale jsem bez červeného praporu. Teď jsem po roce 1,5 dne špinila. Jinak jsem celý rok vůbec MS neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
2.6.24 14:37
@vokishka píše: Více

Mně se naopak nikdy nestalo, že by to řekli. A jsou období, kdy ATB beru často na chronický zánět dutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí