HappyBaby balíček

Anonymní
31.5.24 21:00

HappyBaby balíček

Ahoj holky, jsem ve 12+5tt a registrovala jsem se na “HappyBaby” a prý bych měla dostat nějaký balíček, tedy jestli je vůbec mozne neco dostat v tomto týdnu.. dostala jste to některá? Popřípadě co?🙈

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14615
31.5.24 21:51
@Anonymní píše: Více

Já jsem se na to koukala, a mám z toho ten dojem, ze to daji jen “influencerum”, tzn. musis mít poradny a zajety účet na instagramu a požadovanou sledovanost, abys jim pak udělala reklamu :mrgreen: ale třeba mas a dostaneš, co já vím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35868
31.5.24 21:59

Jo dostala jsem nějaký nesmysly na gynde a pak v porodnici ani sem tam registrovaná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.24 07:14

Ty balíčky dávají zdarma na gynekologii, v porodnici a pro Mimi i u dětské doktorky, netřeba se registrovat :lol: některé balíčky jsou moc hezké, hlavně ty volně dostupné u dětské :palec:

• Citovat
  • Upravit
3021
1.6.24 07:34

Dostala jsem ho v porodnici.
Bylo tam hodně letáků, pidi balení plen, vzorky pracího gelu, šamponu, krému, ovesné koupele.
Jako bylo to fajn, ale nic z čeho by ses musela rmoutit, že nemáš.
Nic co by se „neválelo“ na recepci u gynekoložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
1.6.24 08:50

Dostala jsem při prvním dítěti u gyndařky, c porodnici a po regitraci mi poslali i po porodu. Tehdy tam byla spousta užitečných věcí, hodně plen, tuby kosmetiky, asi deset dudliku, dvě lahve na um, bryndaky, ponožky…. U druhého dítěte jsem dostala jen ten v porodnici a nebylo tam skoro nic, jen asi jedna plena a vzorek nějaké kosmetiky, přitom jsem rodila po roce. Asi došli sponzoři :D. Nebo je to o štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí