Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co to je za bolest? Jako menstruační?
Mohou to být i vazy, ale jestli si nejsi jistá a měla by ses stresovat, tak jdi za Dr.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem těhotná 24 týden a dnes mi nějak dole bolí břicho, hlavně, když sedím a pak si stoupnu, je to normální? díky
Ahoj já jsem 32.tt taky to občas mívám byla jsem s tím u dr. a prej je vše v pořádku. Měla jsem to i na začátku těhu a prej je to tím že se roztahuje děloha
Ja ted byla tyden ve spitalu s predcasnyma kontrakcema…to co popisujes mam bezne…pokud u toho netvrdne bricho a bolest neni trvala..nebo typu kreci asi bych se nestresovala. pokud si ale nejsi jista zajdi si k dr.
Bolesti břicha jsou v těhotenství docela časté. Mě třeba bolelo, když jsem kýchla, nebo když jsem udělala prudký pohyb. No a potom to můžou být i zažívací potíže, které jsou v těhotenství taky častý. Jestli to ale trvá dlouho a hodně to bolí, tak to normální není. Člověk je ze všeho hodně nervní a tak si pro jistotu zajít k doktoru není na škodu.
Ahoj, jsem těhotná 24 týden a dnes mi nějak dole bolí břicho, hlavně, když sedím a pak si stoupnu, je to normální? díky