Těhotná a bolest břicha

Anonymní
1.6.15 11:33

těhotná s bolest břicha

Ahoj, jsem těhotná 24 týden a dnes mi nějak dole bolí břicho, hlavně, když sedím a pak si stoupnu, je to normální? díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
1.6.15 11:46

A co to je za bolest? Jako menstruační?
Mohou to být i vazy, ale jestli si nejsi jistá a měla by ses stresovat, tak jdi za Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
1.6.15 11:47
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem těhotná 24 týden a dnes mi nějak dole bolí břicho, hlavně, když sedím a pak si stoupnu, je to normální? díky

Ahoj já jsem 32.tt taky to občas mívám byla jsem s tím u dr. a prej je vše v pořádku. Měla jsem to i na začátku těhu a prej je to tím že se roztahuje děloha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.6.15 11:58

Ja ted byla tyden ve spitalu s predcasnyma kontrakcema…to co popisujes mam bezne…pokud u toho netvrdne bricho a bolest neni trvala..nebo typu kreci asi bych se nestresovala. pokud si ale nejsi jista zajdi si k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.6.15 21:35

Bolesti břicha jsou v těhotenství docela časté. Mě třeba bolelo, když jsem kýchla, nebo když jsem udělala prudký pohyb. No a potom to můžou být i zažívací potíže, které jsou v těhotenství taky častý. Jestli to ale trvá dlouho a hodně to bolí, tak to normální není. Člověk je ze všeho hodně nervní a tak si pro jistotu zajít k doktoru není na škodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí