Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikimu dr. max ma malo barviva. Ten druhy test vypada totozne jako mama test, tak jestli to neni stejny vyrobce? Zkus zas ten zitra a uvidis. Ale mela si vcera silnou carku, to by bylo videt i ted dopoledne uz.
@Misasisi to by nebyl ale ze dne na den test bilej. Hcg tak rychle neklesne, vcera to byl uz hezka carka
Zakladatelko, mas furt u sebe obal od mamatestu? Pokud ano, muzes se podivat na sarzi? Je nas nekolik, co v posledni dobe ma mamatest pozitivni a ostatni testy negativni. Vetsinou se jedna o sarzi unor/22 a rijen/21
Jinak ma zkusenost: Vyslo mi 7 pozitivnich mamatestu v rozmezi trech tydnu (ostatni znacky negativni) a tehotna fakt nejsem. Vzdy se prvni ukazala testovaci carka, pak az kontrolni
Ahoj holky, už skoro 8 měsíců se snažíme o mimi a ještě se nezadařilo. Tento měsíc jsem myslela, že už se to snad povedlo, mela jsem bolesti v podbřišku, chutě k jídlu a nespavost. Ale menstruace přišla, ačkoliv byla slaboučká pár dní, tak nevím. Můžu být přes to těhotná? Test vyšel negativně. Ty příznaky stále mám 🤔 díky za odpovědi
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už skoro 8 měsíců se snažíme o mimi a ještě se nezadařilo. Tento měsíc jsem myslela, že už se to snad povedlo, mela jsem bolesti v podbřišku, chutě k jídlu a nespavost. Ale menstruace přišla, ačkoliv byla slaboučká pár dní, tak nevím. Můžu být přes to těhotná? Test vyšel negativně. Ty příznaky stále mám 🤔 díky za odpovědi
Ne.
Ahoj, včera jsem si udělala pepino test, který ukázal ducha +. Podle diskuze jsou neplatné a většinou nefunguji.
Dnes jsem koupila mama test a ukázal mi také pozitivní výsledek? Nebo to je pouze duch?
@Verca1604 Tohle je už pozitivní test. Gratuluji a přeji pohodové těhotenství.
@Verca1604 píše:
Ahoj, včera jsem si udělala pepino test, který ukázal ducha +. Podle diskuze jsou neplatné a většinou nefunguji.
Dnes jsem koupila mama test a ukázal mi také pozitivní výsledek? Nebo to je pouze duch?
Oba jsou to pozitivní testy.
Zdravím, mám 4-5 dní před plánovanou manstruaci a test mi vyšel takto. Myslíte, ze jsem těhotná? 😍