Těhotná, těhotná?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
857
22.5.21 07:40

Těhotná, těhotná?

Ahojte holky vím, že takových témat je tu už mnoho, ale potřebuji radu. Mám doma už jsem děti 9 a 11 let a více než 2 roky se snažíme o miminko. Doteď jsem nic neřešila, každopádně test vždy negativní. Dnes jsem 38 DC a vyšel mi takto test. Každopádně ta první testovací čárka se objevila ihned a pak až kontrolní. Dělala jsem pouze jeden a vím, že musím zkusit znovu další dny ale stejně mi to nedá se zeptat.. Myslíte, že se můžu už radovat? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2839
22.5.21 07:49

@Nikimu Ta druha carka se vzdy vybarvuje postupne, neskoci tam hned jako ta prvni ;) a ano je to normalne pozitivni test, muzes se radovat z pozitivniho testu…nemusis zkouset dalsi dny, udelej jeden treba za tri dny, budou uz obe carky stejne silny, pak ti potvrdi vse az lekar…preju hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
22.5.21 07:52
@k.-.martinka píše:
@Nikimu Ta druha carka se vzdy vybarvuje postupne, neskoci tam hned jako ta prvni ;) a ano je to normalne pozitivni test, muzes se radovat z pozitivniho testu…nemusis zkouset dalsi dny, udelej jeden treba za tri dny, budou uz obe carky stejne silny, pak ti potvrdi vse az lekar…preju hodne stesti :kytka:

Chápu to tedy dobře tak, že tak čárka, kterou očekávám aby ukázala jestli jsem těhotná se objevila ihned a ta která se ukazuje vždy až pomalu postupně? Já už jsem v tomhle jak babička a radši se ptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
22.5.21 07:53

To jsem mohla tusit, ze to bude Vidite ducha? Jako sorry, dve deti mas a tohle je evidentne pozitivni test. Takze asi se chces pochlubit, ok, gratulujeme k nejvic pozitivnimu testu tydne. Myslim, ze radovat se budes moct teprve az budes drzet dite v náručí. Snad jsem ti poradila, a sorry za ten ton, ale s ohledem na ty snazici se roky a bezdetne, mi tyhle prispevky uz lezou krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
22.5.21 07:55

@Nikimu ne nechapes to dobre, prvni se ukazuje ta co tam je vzdy…v kazdem baleni je presny popis jak testovat…a za jak dlouho odecis z testu druhou carku obvykle cca po 1 min a max do 5 min:roll: je tam normalni druha carka…vazne na tom neni co hledat…vzdy se hned ukazuje jedna carka ta tam je vzdy! pokud je jen jedna je test negativni, druha je videt postupne a pouze kdyz je zena tehotna :roll: ta je podle dne testovani od vynechani MS ruzne silna (zbarvena)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
22.5.21 08:06
@k.-.martinka píše:
@Nikimu ne nechapes to dobre, prvni se ukazuje ta co tam je vzdy…v kazdem baleni je presny popis jak testovat…a za jak dlouho odecis z testu druhou carku obvykle cca po 1 min a max do 5 min:roll: je tam normalni druha carka…vazne na tom neni co hledat…vzdy se hned ukazuje jedna carka ta tam je vzdy! pokud je jen jedna je test negativni, druha je videt postupne a pouze kdyz je zena tehotna :roll: ta je podle dne testovani od vynechani MS ruzne silna (zbarvena)…

Aha no a mě se ta co je tam vždy až hodně pomalu potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
22.5.21 08:11

@Nikimu ktera to byla? Ta co tam je vzdy je blize k mistu ktery drzis… ta co se tam dobarvuje kdyz jsi tehotna je ta blize ke strane kterou namacis…nebo jak se teprve nasava ta moc tak to slo postupne, pokud jsi to sledovala hned…mas test polozit a odecist po urcitem case…kazdopadne tam mas proste dve normalni cary, coz je normalne pozitivni test…hodne stesti dale, uz na tom neni co resit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.5.21 08:16

@K. Rocánková nevim zda se bezdetnost a snazeni tyka tebe ale neni to zakladatelky problem. Muze se ptat na co che

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
22.5.21 08:23

Kristova noho. A není jedno která čárka tam byla dřív? Vždycky, ale opravdu vždycky je tam dřív kontrolní. Testovací se ukazuje až pozdeji. Jsi těhotná, dalsi testy si nedělej, je to k ničemu. Za dva až tři týdny se objednej na gyndu.

• Citovat
  • Upravit
35414
22.5.21 08:23

Gratuluju :dance: Jasně pozitivní :palec:
Test je v pořádku, vždycky jsem to tak měla. Vždyť logicky se nejdřív zabarví testovací čárka, když je blíž k zásobníku s barvivem. Kontrolní je dál zabarví se, když tam barvivo dorazí.
Kontrolní je vidět první když lovíš duchy :P
Mám něco natestováno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
22.5.21 08:34
@Len123l píše:
@K. Rocánková nevim zda se bezdetnost a snazeni tyka tebe ale neni to zakladatelky problem. Muze se ptat na co che

Me se to nastesti netýká. A souhlasim, ze se muze zeptat na co chce. A muze si i precist navod jak pouzit tehotensky test, jsou tam i obrazky. 2 deti uz má. To je jak kdybych zalozila diskusi a napsala ahoj holky, mam dvoje hodiny, jedny 5 let a duhy 8, ted ukazuji pul 9, ale nevim, co myslite vy, poradte mi, kolik je hodin? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40386
22.5.21 08:37
@K. Rocánková píše:
To jsem mohla tusit, ze to bude Vidite ducha? Jako sorry, dve deti mas a tohle je evidentne pozitivni test. Takze asi se chces pochlubit, ok, gratulujeme k nejvic pozitivnimu testu tydne. Myslim, ze radovat se budes moct teprve az budes drzet dite v náručí. Snad jsem ti poradila, a sorry za ten ton, ale s ohledem na ty snazici se roky a bezdetne, mi tyhle prispevky uz lezou krkem.

Přecitlivělé bezdětné do téhle diskuse nemusí lézt. 8)

A každý má možnost založit si svoji diskusi, naopak není nutná účast a ani vyjádření každého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.5.21 08:43

@K. Rocánková :mrgreen: :mrgreen: hodiny me pobavily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
22.5.21 09:14
@free333 píše:
Přecitlivělé bezdětné do téhle diskuse nemusí lézt. 8)A každý má možnost založit si svoji diskusi, naopak není nutná účast a ani vyjádření každého…

Jo vsak ok. Jsem asi nejak precitlivela a prehnane empaticka. Ja dite mam. A dekuji za nej kazdy den, protoze kolem me nekolik maminek o dite prislo, kedna i o vic, nektere deti jsou nemocne a jedna kamaradka deti vubec nema. Vim, jake je to stesti a je mi jich lito. Pak si prectu jak dvojnasobna mama nepozna jestli ma pozitivni test… A jeste mimo tema abys vedela jak moc jsem precitlivela 🙈 Byl Den matek. Medialni masaz letos snad ani nebyla takova, ale treba pro ty co nemohou mit deti je to asi den, ktery by ozelely. Stejne tak ty z nas, co uz matku nemaji. Moje dite prineslo poprve obrazek a vyrobek ze skolky, takze letos uz to bylo veselejsi. Ve skolce ma i dve deti z Detskeho domova, ty kresli obrazky tetám. Rikam si, ze je skoda, ze nekdo chce dite a nekde je zase dite, co by chtelo matku. Vzpominam na svoji mamku a je mi lito, ze deti v domove vyrustaji bez takove lasky. Jak jim je, kdyz si pro vsechny chodi rodice a pro ne ne. Takze tak. Myslim, ze obecne by bylo potreba vic ohleduplnosti, protoze kazdy ma nejake citlive misto a s nekterymi se zivot opravdu nemazli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
22.5.21 09:22

@K. Rocánková ja treba byla nekolikrat tehotna a po poslednim jiz dite mit nemuzu. Zvlastne se mi ulevilo pri te predstave ze uz se nemusim trapit ze to nejde. Treba mi to jeste dojde. Ale nejvic me stvou ty ktery se zeptaj jestli mam dite a reknu ze ne tal hned odpovi ze uz je na case a abych jednou nelitovala a tak. To mi uprimne drasa. A kdyz pak zase clovek rekne ze ne vzdycky to jde tak zas ze to jednou prijde to je taky na halvu obcas. Ale ze ma nekdo dite nebo se zepta na pozitivni test me nechava chladnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí