Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Potřebuji pomoc
v mých dnech ovulace jsme se s přítelem milovali. Po par dnech, mě bolí prsa, jsou tak jednou větší, před dvěma dny mi začal lehce růžový výtok, včera jsem měla normální a dnes ráno mi začal hnědý. Bolí mě v kříži, mám šílený nálady, jsem pořad unavená. Po ránu pocit taky nic moc. Jenže na test je ještě brzy. ovulace mi skončila v sobotu 8.8. Co myslíte? Nechci si dělat test protože myslím ze je brzo jednak, a taky nechci byt zklamaná z jedné čárky
poraďte!!dekuji moooc
![]()
Poraďte, ale co? My nemáme věšteckou kouli, abychom to věděly. Počkej do očekávané MS a pak si udělej test nebo zajdi na krev.
Třeba poradit jaký příznaky jste mely vy
vy jste příjemný teda
![]()
@Carolyn55 moc na to myslíš a sleduješ se.. Na test je brzo, ale na těhotenské příznaky ne? Ty těhotenské příznaky jsou následkem vylučování hormonů a ty se sledují i testem..chápeš, co tím chci naznačit? ALE psychika je mocná.. i feny umějí mít falešnou březost se všemi příznaky, jen ty štěňata nikde
A jen malé procento lidí počne hned jak se jednou v době ovulace milovali.. Takže upni pozornost jinam a za týden si udělej test ![]()
Takle brzo jsmeeste nemela ani ty priznaky
kazdej to ma, jinak bud si udelej test nebo pockej nic jinyho stejne nezbejva ![]()
Ahoj, jediný co můžu napsat je, že pokud byla ovu 8.8. Tak to znamená že si cca 6 dní po ovulaci a to špínění by mohlo ( ale taky nemusí) znamenat nidaci( uhnízdění vajíčka)… Takže dříve jak za 5-6 dní test nedělej..kdy máš dostat MS? Jak víš že ovu proběhla? Měříš bt?
@Carolyn55 a příznaky jsem prvních pár týdnů neměla žádné - ale nijak jsem se extra nesledovala
Zato když jsem se strašlivě sledovala při snažení o druhátko, tak jsem měla týden po ovulaci klidně i pohyby
![]()
@Carolyn55 píše:
Třeba poradit jaký příznaky jste mely vyvy jste příjemný teda
![]()
tak nekdo to mel takhle a byl v tom, nekdo nebyl v tom, vetsina v tu dobu nema zadne priznaky. proste cokoliv ti reknem, tak nikam nevede ![]()
Tak já na začátku těhotenství žádný příznaky neměla..zjistila jsem to, až mi vynechala menstruace a čekala jsem ještě dokonce 14 dní, jestli nepřijde (dítě bylo neplánované a přes prášky) a v tu dobu mě začaly bolet prsa a dělalo se mi špatně v mhd (což jsem do té doby neznala a po těhotenství také přešlo)..takže bohužel neporadím..asi jen to si počkat na testování..a na příznaky mi to přijde stejnak nějak brzo.. ![]()
@Carolyn55
Cyklus, kdy jsem otehotnela, byl jediny, kdy jsem nemela příznaky absolutne zádné.. Psychika je fakt mocná čarodějka. Podle me jsou priznaky takto brzo nesmysl, hladina hcg je jeste strasne malá nebo spis zadna. Vydrz par dni a zkus test. Me vyšla hezká slabá carka uz 9 dpo. Drzim palce!