Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat, tento měsíc jsem měla plodné dny od 3.-7. a s přítelem jsme spolu spali 2 dny před ovulací a v den ovulace, menstruace se má dostavit 21.8.Příznaky k těhotenství mám, ale nevím jestli se to nestahuje k menstruaci. Pokud je oplodněno vynechá mi menstruace teď nebo až příští měsíc? Někde jsem četla že až příští, tak se chci zeptat.
Panebože, proč sexuješ, když neznáš základní pojmy? Jasně, že je nejpravdepodobnější doba otěhotnění tesne pred ovulací a v čase ovulace. Pokud by jsi otěhotněla, tak menstruace ti logicky vynechá toho 21.8.
![]()
@Fikcia píše:
Panebože, proč sexuješ, když neznáš základní pojmy? Jasně, že je nejpravdepodobnější doba otěhotnění tesne pred ovulací a v čase ovulace. Pokud by jsi otěhotněla, tak menstruace ti logicky vynechá toho 21.8.![]()
kouzlo plozeni spociva v tom, ze nemusis ovladat teorii, staci praxe ![]()
@Verča65 Jo ty už 13 ho máš příznaky těhotenství? A pohlaví už víš taky? ![]()
@Fikcia Proč hned tak útočná odpověď. Ty když jsi začínala s plozením, tak jsi hned všechno věděla?
Ahoj, menstruace by ti měla vynechat už teď, tak si po 21.8. udělej test a hned uvidíš, na čem jsi. Jinak k těm pocitům… může to být PMS a může to být i k těhotenství, těžko říct, jistota je ten test, příští týden uvidíš.
Já jsem měla ještě před pozitivním testem taky zvláštní pocity, jiné než obvykle. Jen jsem to přisuzovala nějaké infekci močových cest a ne těhotenství, vůbec jsem nepočítala, že by se mohlo zadařit napoprvé. Ať to dopadne dle představ! ![]()
Též nechápu ty uštěpačné odpovědi.. Tady se totiž některé dámy už vševědoucí narodily..
Zakladatelko, pokud jsi těhotná, MS už pravděpodobně nedorazí:)
Taky nechápu ty útočný a pohrdavy reakce..
@berry4 a co by nemohla? Ty pocity můžou být i v souvislosti s těhotenstvím, ale nemusí. Já jsem se cítila „jinak“ a bolely mě prsa (což se mi nestavalo ani před MS) taky už necelý týden po oplodnění.. Stejně jako píše @Maddlen s níž souhlasím do puntíku ![]()
Ahojky, pokud se zadařilo, tk už ti MS nepřijde
Já měla příznaky tk cca 9DPO asi 3 dny, pak to ustalo, tk jsem si říkala, že MS přijde, ale nakonec nic
tkže trpělivě vyčkej a pak testuj ![]()
@berry4 píše:
@Verča65 Jo ty už 13 ho máš příznaky těhotenství? A pohlaví už víš taky?
Ja mela 4 dny po oplodneni „plechovou hubu“
tezko se to vysvetluje, proste v puse pocit jak kdyby jsem tam mela zelezo. Byla jsem si na 99% jista, že jsem tehotna a že je to kvuli tomu. A byla jsem
Ten pocit vydrzel celý prvni trimestr. Fuj
Tehotenstvi bylo planovane, určite jsem se víc pozorovala, takže pokud má nejaké priznaky, které povazuje za tehotenske, tak to nemusí byt nevyhnutne blbost. ![]()
@Bibi239 píše:
kouzlo plozeni spociva v tom, ze nemusis ovladat teorii, staci praxe
Tak, tak ![]()
Tak ja začala mit nevlosnosti už v 3-4tt..na digi testu bylo napsane 1-2 tydny..
@Fikcia píše:
Panebože, proč sexuješ, když neznáš základní pojmy? Jasně, že je nejpravdepodobnější doba otěhotnění tesne pred ovulací a v čase ovulace. Pokud by jsi otěhotněla, tak menstruace ti logicky vynechá toho 21.8.![]()
Já mám dvě plánované děti a že existuje nějaký ovulační test a prstíčková metoda jsem se dozvěděla až tady na emiminu
Kdy mám ovulaci netuším dodnes a nikdy jsem to nezjišťovala. To jsem si asi ty děti neměla vůbec dělat ![]()
@Verča65 Pokud jsi otěhotněla, vynechat by ti měla hned první MS, ale někdo má MS klidně ještě několik měsíců po ![]()
Příznaky na těhotenství „mívám“ snad každý měsíc, někdy dokonce i „pohyby“
. Ovšem jedna věc je jistá-už na ZŠ nás učili, že těhotenství se pozná podle vynechané menstruace a ani ta vždy není příznakem, mohou tam přijít úplně jiné vlivy vč. těch, že i při těhotenství může žena menstruovat.
Tudíž-dotaz zakladatelky mi přijde tak trochu úsměvný vč. faktu, že stačí použít google…