Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Příznaky na těhotenství „mívám“ snad každý měsíc, někdy dokonce i „pohyby“
. Ovšem jedna věc je jistá-už na ZŠ nás učili, že těhotenství se pozná podle vynechané menstruace a ani ta vždy není příznakem, mohou tam přijít úplně jiné vlivy vč. těch, že i při těhotenství může žena menstruovat.
Tudíž-dotaz zakladatelky mi přijde tak trochu úsměvný vč. faktu, že stačí použít google…
Tady se některé holky bijí do hlavy asi proto, že to, na co se pta zakladatelka je zakladní prirodopis 9 třídy.. já se nestačím divit, to už tu byla i otazka, jestli mají jiní savci pupík…
@berry4 Proč do téhle diskuze teda přispíváš, když jsi tak sarkastická a nechceš upřímně zakladatelce tématu poradit? Můj dojem teda je, že od toho tu to emimino máme, abychom si tady vzájemně předávaly zkušenosti a rady, akorát tobě podobné chytrolínky to zbytečně kazí..
Kdyby nebyla tahle diskuze (myslím všechny tady na emimino) tak bych věděla kulový
Takže díky i za všechny na první pohled blbý dotazy, protože se takhle někdo zeptal za mě ![]()
@Samantha9
tak ted´jsi mne rozsekala. Nějak jsem si nevšimla žádné TVÉ upřímné rady ani pomoci. Akorát navážení se do druhých moralistko ![]()
@berry4 To víš, já už jiná nebudu. A do druhých - respektive do zakladatelky - se tady navážíš ty. Já nemám co radit, holky už to za mě udělaly, tak je zbytečné se stokrát opakovat..
No jestli jsi mladá, může to vyjít hned první měsíc snaženíčka ![]()
S příťou doufám máte dohodnuté, co bude dál, kdo bude vydělávat, a kdo a jak dlouho zůstane s mimískem doma. Pěkné těhulkování ![]()
Vždyť mentruovat může třeba ještě 3 měsíce a může být těhotná. Není pravidlem, že menstruace nebude hned po otěhotnění…
@Verča65 Příznaky? Teď? to asi ne, to bude spíš vsugerované.¨
Vynechala by ti ta menstruace, která je ihned po úspěšném oplodnění - čili tato. Ale taky nemusí, můžeš ji mít.
@celipipka54 píše:
Já mám dvě plánované děti a že existuje nějaký ovulační test a prstíčková metoda jsem se dozvěděla až tady na emiminuKdy mám ovulaci netuším dodnes a nikdy jsem to nezjišťovala. To jsem si asi ty děti neměla vůbec dělat
@Verča65 Pokud jsi otěhotněla, vynechat by ti měla hned první MS, ale někdo má MS klidně ještě několik měsíců po
To já taky, nicméně jsem věděla, jak to chodí a která menstruace by měla vynechat. Učili nás to na biologii
@Vermion píše:
No jestli jsi mladá, může to vyjít hned první měsíc snaženíčka
S příťou doufám máte dohodnuté, co bude dál, kdo bude vydělávat, a kdo a jak dlouho zůstane s mimískem doma. Pěkné těhulkování
@Samantha9 holky, vždyť vy víte, že já takhle nikdy nepíšu
sranda musí být, ne? ![]()
@Vermion píše:
@Samantha9 holky, vždyť vy víte, že já takhle nikdy nepíšusranda musí být, ne?
sice se neznáme, ale tvé příspěvky jsem už zaregistrovala… a říkala jsem si, že bud si děláš p.del a nebo ti hráblo z horka ![]()