Už miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
13.8.15 14:55
@atominnka píše:
@Verča65 Příznaky? Teď? to asi ne, to bude spíš vsugerované.¨
Vynechala by ti ta menstruace, která je ihned po úspěšném oplodnění - čili tato. Ale taky nemusí, můžeš ji mít.To já taky, nicméně jsem věděla, jak to chodí a která menstruace by měla vynechat. Učili nás to na biologii

To beru, ale že se hned někdo pohoršuje nad tím, že si vůbec zakladatelka dovolí mít sex, když to neví… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
13.8.15 15:29
@Bibi239 píše:
kouzlo plozeni spociva v tom, ze nemusis ovladat teorii, staci praxe :mrgreen:

Někdy je ale prax bez teorie k ničemu a pak se plodí děti z neznalosti biologie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
13.8.15 16:05

@atominnka každá to máme jinak, nemusí to být nutne vsugerovane (samozřejmě je to taky varianta, jen ne jediná, a zarazeny prdy do toho teda narozdil od jinych nepocitam) já si vazne už několik dní po oplodnění říkala co se to se mnou děje, na což mi až po třech, vlastně skoro čtyřech, týdnech odpověděl teh.test. A to jsem čekala že jsem neplodna :lol: připadá mi vtipný jak zde na diskusi každá druhá považuje svoji zkušenost za jedinou normu.))) (čímž ale tedy nemyslím tebe) každopádně souhlas, že jediná spolehlivá odpověď se skrývá v teh. testu a následné návštěvě lékaře.
O existenci ovu. testu jsem se také dozvěděla až zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
13.8.15 16:38

Myslím, že už na základní škole se učí, jak dospět k miminku. Dneska v době internetu je to dost jednoduché i pro ty, co zrovna ve škole chyběly, když se probíralo toto učivo, si něco o tom prečíst, zvláště v době, když dítě chci. Takže dotaz zakladatelky mě připadá jak od malého děcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.8.15 17:44

Na druhou stranu… Nebýt takovýchto diskusí (pro někoho blbých), některým uživatelkám by hodně stagnovala cifra ukazující počet příspěvků v diskusi, protože by se neměly kde realizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
2.9.15 11:31

Ahoj holky, s přítelem jsme se rozhodli pracovat na mimču. Nijak zvlášť to nehrotíme, necháváme tomu volný průběh, takže si ani nepočítám plodné dny a kdy budu mít ovulaci. I vzhledem k tomu, že prášky jsem brala 11 let, nepočítám, že by se mohlo zadařit nějak rychle :). Poslední MS byla 13.8.2015, spíme spolu celkem často, dá se říct že ob den až 2 dny. A od neděle jsem hrozně nafouklá, hrozně mi pracují střeva, že to jde až slyšet, pobolívá mě v podbříšku a záda, jak kdybych to měla dostat, přijde mi, že jsem pořád unavená, nic se mi nechce a pobolívá mě hlava. Nic z toho jsem nikdy neměla, nemyslím si, že bych se nějak hlídala, ale tím, že vím, že už se snažíme, tak je to to první co mě napadlo, jestli se náhodou nezadařilo. Včera jsem si ze zvědavosti udělala test (k večeru), ale nic. Předpokládanou MS mám dostat 10.9.2015. CO si myslíte vy? Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
2.9.15 12:42

@Ucinka myslím, že testovat se vyplati až pozdeji. Tehotna byt samozrejme muzes, ja brala prasky 9 let vkuse a zadarilo se hned :D
Priznaky muzes mit klidne od tehotenstvi, ale taky si to muzes docela slušne namlouvat, i když ne schvalne. Psychika je proste svine :mrgreen: drzim pesti at to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
2.9.15 12:44

@neila Určitě s dalším testem počkám až pokud se nedostaví MS :) ale těžko říct, jestli si zrovna tohle namlouvám :mrgreen: nafouklý břicho si asi nevsugeruju, to jde i vidět :D Ale jak říkáš, psychika je mrcha :D No uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
7.9.15 12:55
@Samantha9 píše:
@Fikcia Proč hned tak útočná odpověď. Ty když jsi začínala s plozením, tak jsi hned všechno věděla?

Nevědela, ale nastudovala som si alespoň základní pojmy z biologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí