Těhotná v Londýně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16244
11.8.11 12:12

Tehotna v Londyne

Ahoj holky,

je tady nejaka tehulka v Londyne?
Ja jsem se v pondeli po sedmi mesicich snazeni konecne dockala vytouzenych // tak jsem nesmirne stastna :dance: :dance: :dance:

Rada bych nasla nejakou spriznenou dusi v Londyne, ktera je ve stejne situaci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
878
11.8.11 12:19

Ahoj, nebydlím v Londýně, ale i tak bych ti ráda pogratulovala. :palec:
Užij si těhulkování. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavla002
11.8.11 12:30

ahoj, zajdi na pohyby.co.uk, tam je londyskych tehulek dost..

• Citovat
  • Upravit
16244
11.8.11 12:31
pavla002 píše:
ahoj, zajdi na pohyby.co.uk, tam je londyskych tehulek dost..

Ja vim. Ale kdyz tam to diskuzni forum neni tak pekne jak tady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
11.8.11 12:31
m311 píše:
Ahoj, nebydlím v Londýně, ale i tak bych ti ráda pogratulovala. :palec:
Užij si těhulkování. :kytka:

Dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
11.8.11 12:48

Mám v Londýně pár kamarádek, ještě z doby kdy jsem žila v Anglii. Co vím tak dvě (co bydlí přímo v Londýně) jsou teď ve fázi snažení. :-)
Přeju jim ať // brzo budou.
Já neměla odvahu zůstat v UK a vrátila se do Čech.
Po návratu jsem se seznámila se svým panem dokonalým :-) , pak jsem se tu vdala a máme malého andílka. :andel:
Nelituju, že jsem se vrátila. :mrgreen: Někdy mě manžel trošku provokuje, s tím, že kdybych ho nepoznala, tak bych se vrátila do UK. :-) Možná má pravdu, v UK se mi moc líbilo. :-) Ale něco mě pořád táho domů. :-) Možná jsem podvědomě tušila, že mám potkat právě jeho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
11.8.11 13:15
m311 píše:
Mám v Londýně pár kamarádek, ještě z doby kdy jsem žila v Anglii. Co vím tak dvě (co bydlí přímo v Londýně) jsou teď ve fázi snažení. :-)
Po návratu jsem se seznámila se svým panem dokonalým :-) , pak jsem se tu vdala a máme malého andílka. :andel:
Nelituju, že jsem se vrátila. :mrgreen: Někdy mě manžel trošku provokuje, s tím, že kdybych ho nepoznala, tak bych se vrátila do UK. :-) Možná má pravdu, v UK se mi moc líbilo. :-) Ale něco mě pořád táho domů. :-) Možná jsem podvědomě tušila, že mám potkat právě jeho. :mrgreen:

Nas uz to strasne taky tahne domu. Mysleli jsme ze budeme do Vanoc doma ale trvalo to 7mesicu nez jsme objevila //. Ja chci nastoupi na UK materskou ale porod a vse obsolvuji v CR a uz tam i zustanu. V Uk e mi libi ale doma je doma a rodinu chci vychovavat doma :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
11.8.11 13:39

Ahoj, gratuluju ke // :wink: . My nejsme v Londyne, ale v Brightonu, tak se zastav na kafe, az si udelate vylet k mori :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
11.8.11 15:40
hanapospis píše:
m311 píše:
Nelituju, že jsem se vrátila. :mrgreen: Někdy mě manžel trošku provokuje, s tím, že kdybych ho nepoznala, tak bych se vrátila do UK. :-) Možná má pravdu, v UK se mi moc líbilo. :-) Ale něco mě pořád táho domů. :-) Možná jsem podvědomě tušila, že mám potkat právě jeho. :mrgreen:
Nas uz to strasne taky tahne domu. Mysleli jsme ze budeme do Vanoc doma ale trvalo to 7mesicu nez jsme objevila //. Ja chci nastoupi na UK materskou ale porod a vse obsolvuji v CR a uz tam i zustanu. V Uk e mi libi ale doma je doma a rodinu chci vychovavat doma :palec: :palec: :palec:

Nc proti UK, ale doma je doma. :palec: Až se rozhodnete přesídlit do ČR, do které části se budete stěhovat? Já jsem z Východních čech (blízko Hradce Králové), když pojedeš okolo, můžeš se stavit na kafe. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
11.8.11 15:49

Teď jsem si všimla (tedy valstně uvědomila), že se jmenuješ Hana.

Jméno Hana se mi moc líbí. :palec: Když jsme miminko čekali, tak jsme měli vybráno pro chlapečka jméno Hyneček a pro holčičku Hanička. :mrgreen: Narodila se Hyneček. :palec: Ale až budeme jednou čekat sourozence, jméno Hanička je stále v nejuzším výběru. :mrgreen: Už jste se s přítelem bavili o jménech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
11.8.11 15:55
m311 píše:
hanapospis píše:
m311 píše:
Nas uz to strasne taky tahne domu. Mysleli jsme ze budeme do Vanoc doma ale trvalo to 7mesicu nez jsme objevila //. Ja chci nastoupi na UK materskou ale porod a vse obsolvuji v CR a uz tam i zustanu. V Uk e mi libi ale doma je doma a rodinu chci vychovavat doma :palec: :palec: :palec:
Nc proti UK, ale doma je doma. :palec: Až se rozhodnete přesídlit do ČR, do které části se budete stěhovat? Já jsem z Východních čech (blízko Hradce Králové), když pojedeš okolo, můžeš se stavit na kafe. :wink:

My do Brna. Minuly rok jsme prebrali byt a ted uz jenom ceka na nase nastehovani. Nemuzu se dockat :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
11.8.11 16:01
m311 píše:
Teď jsem si všimla (tedy valstně uvědomila), že se jmenuješ Hana.Jméno Hana se mi moc líbí. :palec: Když jsme miminko čekali, tak jsme měli vybráno pro chlapečka jméno Hyneček a pro holčičku Hanička. :mrgreen: Narodila se Hyneček. :palec: Ale až budeme jednou čekat sourozence, jméno Hanička je stále v nejuzším výběru. :mrgreen: Už jste se s přítelem bavili o jménech?

To vis ze jo. Po celou dobu snazeni :palec: :palec: :palec: Ke jmenu Pospisil/Pospisilova to chce neco ne moc exotickeho :lol:
U kluku mame nekolik favoritu.
Libi se nam Tomas,Jakub,Ondrej a Samuel. Mam rada jmena, ktere se nemuseji moc zdrobnovat a zni stejne krasne.
U holky zatim asi jen Klara uvidime zda jese neco vymyslime. Libi se mi Zaneta ale to je moc dlouhe k dlouhemu prijmeni :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
11.8.11 19:06

Ahoj,
odeslala jsem ti SZ. :wink:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivanka123
31.8.11 07:34

Ahoj ja tiez zijem v Londyne a uz sme z hruba ako sme si to tak s partnerom pocitali v 6 tyzdni neviem sa uz dockat babatka alebo aspon nech uz rastie brusko trosku. :-) uz si vsade pozerame kociariky postielky a proste vsetko co nam bude treba len nechcem nic predcasne kupovat tak si este tych par mesiacov budeme musiet pockat ale inac je krasne vediet ze sa vo mne tvori novy zivot :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
10
8.6.12 22:06

Ahoj. Ja jsem v Kingstonu, mam rocni dceru a moc rada bych zasla s nekym obcas ven, tak se popripade ozvete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová