Praha 12 Modřany, ulice Mádrova

20507
2.8.11 19:09

Praha 12, Modřany, ulice Mádrova

Ahoj holky, tak už je to jisté budeme se stěhovat 27.8. směr Praha 12 - Modřany do Mádrové ulice. Najde se tu někdo poblíž v okolí na případnou pomoc pro začátek kde se co nachází?A také třeba už nějaké tipy co je v okolí a kde je dobré zajít s malou roční roštěnkou?Děkuji za informace a těším se na odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1535
2.8.11 20:19

nasi bydli hned ve vedlejsi ulici, jsem tam docela casto :wink: a ja bydlim 10 minut od nich.
Najdes tam hrozne moc samoobsluh, snad vsechny, co znas :lol:
Pro deti v dostupne vzdalenosti Kulturni centrum 12, Kenny klub, detska hriste. Relativne kousek na cyklo a inline stezku, celkem je tam vsechno na dosah.
Spis se ptej, co by te zajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
2.8.11 20:31

aho dekuji za informace, pani mi dala doporuceni na detskou doktorku Málkovou znáš ji?

a také kterym směrem jsou ty dětské hřiště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
2.8.11 20:34

k Mudr. Malkove chodim ja sama i muj prcek. Mne uz zna od mimina a Kubu vlastne taky, ale to je trosku kratsi doba :mrgreen: Je hodna, sestra taky, budes to mit kousek.
Hrist je tam vic, nevim, v jakym budes bydlet dome, ale jedno hriste je v trojuhelniku ulic Madrova, Hausmannova, Krouzova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
2.8.11 20:40

jee takze doporucujes? :-P

presneji se budeme nachazet v 3031/1 pro lepší představivost :wink:

yvushka píše:
k Mudr. Malkove chodim ja sama i muj prcek. Mne uz zna od mimina a Kubu vlastne taky, ale to je trosku kratsi doba :mrgreen: Je hodna, sestra taky, budes to mit kousek.
Hrist je tam vic, nevim, v jakym budes bydlet dome, ale jedno hriste je v trojuhelniku ulic Madrova, Hausmannova, Krouzova.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
2.8.11 20:42

:mrgreen: tak to musíš přejít ulici, naši na to hřiště koukají. A skoro si myslim, že ten Váš vchod je od nich vidět taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
2.8.11 20:58

jee tak to je parada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie