Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak už je to jisté budeme se stěhovat 27.8. směr Praha 12 - Modřany do Mádrové ulice. Najde se tu někdo poblíž v okolí na případnou pomoc pro začátek kde se co nachází?A také třeba už nějaké tipy co je v okolí a kde je dobré zajít s malou roční roštěnkou?Děkuji za informace a těším se na odpovědi
nasi bydli hned ve vedlejsi ulici, jsem tam docela casto
a ja bydlim 10 minut od nich.
Najdes tam hrozne moc samoobsluh, snad vsechny, co znas ![]()
Pro deti v dostupne vzdalenosti Kulturni centrum 12, Kenny klub, detska hriste. Relativne kousek na cyklo a inline stezku, celkem je tam vsechno na dosah.
Spis se ptej, co by te zajimalo
aho dekuji za informace, pani mi dala doporuceni na detskou doktorku Málkovou znáš ji?
a také kterym směrem jsou ty dětské hřiště?
k Mudr. Malkove chodim ja sama i muj prcek. Mne uz zna od mimina a Kubu vlastne taky, ale to je trosku kratsi doba
Je hodna, sestra taky, budes to mit kousek.
Hrist je tam vic, nevim, v jakym budes bydlet dome, ale jedno hriste je v trojuhelniku ulic Madrova, Hausmannova, Krouzova.
jee takze doporucujes? ![]()
presneji se budeme nachazet v 3031/1 pro lepší představivost ![]()
yvushka píše:
k Mudr. Malkove chodim ja sama i muj prcek. Mne uz zna od mimina a Kubu vlastne taky, ale to je trosku kratsi dobaJe hodna, sestra taky, budes to mit kousek.
Hrist je tam vic, nevim, v jakym budes bydlet dome, ale jedno hriste je v trojuhelniku ulic Madrova, Hausmannova, Krouzova.
tak to musíš přejít ulici, naši na to hřiště koukají. A skoro si myslim, že ten Váš vchod je od nich vidět taky ![]()