Hledá se kamarádka - Praha 6

68
27.7.11 21:46

Hledá se kamarádka - Praha 6

Ahoj všem, vyhlašuju pátrání po kamarádce s bydlištěm na Praze 6. Ideálně (není podmínkou) poblíž obory Hvězda nebo Ladronky  – naše kočárková vzdálenost. Mám 9ti měsíční holčičku (spíš raráška :-) ), je mi 31 let a jsem celkem príma 8-) Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
2.8.11 22:28

Ahoj, já to mám do obory Hvězda kousek a moc ráda někdy vyrazím..i když prďolku mám menší, budou nám 4 měsíce..ale to snad nevadí :-) Simča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
3.8.11 10:37

Ahoj, děkuji za zprávu :) Určitě se domluvíme. Asi se už spojíme přes FB. To bude snažší. Najdi si mě :) Blanka Konárková (a Verča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.8.11 17:13

Ahoj holky, vyrážíte někdy do té Landronky nebo Hvězdy? Mohly bychom se k vám s Natálkou někdy přidat. Dcerce jsou 4,5 měsíce a bydlíme na Vypichu, takže přesně uprostřed :)
Díky za info, ahoj.
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
24.8.11 19:53

Ahoj, taky bydlíme na Vypichu :) Dcerce je 9m. Tak příští týden? Který den by se vám hodil? Přeju príma večer, Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.8.11 21:06

Ahoj Ivo, Elišce jsou v podstatě taky 4,5 měsíce :-) Takže Tě ráda poznám, co sraz v pondělí odpoledne holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.8.11 21:24

Ahoj Blanko, že by sousedky? :) V sobotu odjíždíme na týden na dovolenou, takže buďto kdyby se vám holky hodil čtvrtek nebo pátek, nebo až potom to další pondělí…
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.8.11 10:19

Ahoj holky, tak zítra (pátek) ve 13:30 ve Hvězdě vlez od Holečků? Kdo z vás může? :) Budu se těšit, B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.8.11 16:58

Bezva, počítám s tím. Jenom… kde je ten vlez od Holečků? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.8.11 17:26

:)) restaurace u Holečků je naproti vlezu do Hvězdy. Přikládám mapku, snad bude čitelná až se načte :) Těším se! Číslo na mě: 775 271 231. B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
26.8.11 21:07

Ahoj Ivo,
tak zde posílám odkaz o čem to je http://www.yamahakurzy.cz/…amy/robatka/
Jsme přihlášeny do toho kurzu v úterý od 15:15 do MC Císařka.
 Simča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.8.11 09:19

Ahoj holky, měly byste zájem o kurz první pomoci pro maminky?
http://www.kurz-prvni-pomoc.cz/?…
Z informací ze stránek plyne, že paní přijede kamkoliv a cena je 300,– Kč na osobu. Což se mi zdá fajn.
Pokud byste měly zájem, tak mi prosím napište a až se nás sejde víc jak 5, tak bych to zorganizovala :)
Přeju príma den :kytka: , Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.8.11 10:25

Kurz by měl trvat 4 hodiny, ale to je pro naše miminka neúnosně dlouho. Proto požádám paní zdravotnici, aby školení zkrátila na 1,5 – 2hodiny max, ok? Dále jí poprosím, aby se zaměřila hlavně na rizika u miminek (pády, opaření, vdechnutí předmětu, apod.). Uspořádám to nejspíš u nás doma (Na Vypichu 38, P6). Kočárkárna je dost velká pro více kočárků,( popř. je zde dobré parkování) a do obýváku se snad 5–6 mamin s mrňouskama vejdeme Zatím, B.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.9.11 22:07

Ahoj Blanko, super nápad, já bych do toho šla. Kolik by nás bylo v tuhle chvíli? Mám zkusit ještě někoho sehnat?
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.9.11 08:47

Ahoj, teď je nás s tebou 5 :) Musím se ale poohlédnout po jiné zdravotnici. Určitě dám brzo info. Pak se zařídíme podle situace. Zatím asi nikoho dalšího aktivně nehledej. B.

Ifca4 píše:
Ahoj Blanko, super nápad, já bych do toho šla. Kolik by nás bylo v tuhle chvíli? Mám zkusit ještě někoho sehnat?
Iva
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová