Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jsem maminka dvoj jednovaječných dvojčátek a hledám maminky které sou z moravy a poblíž brna aby bylo s kým chodit na kafčo ja bydlím v Šitbořicích takže přijďte a pokecáme probereme co ty vaše rotolesti provádí a jak krásně rostou
Jé, ahoj! Já mám taky Šarlotku. Budou jí v říjnu 2 roky. Ale jsme z Oslavan, to není od vás úplný kousíček. Jména obou holčiček jsou moc hezké ![]()
Já to mám do Šitbořic taky trochu z ruky i když pokec a kafíčko bych taky brala.
Felicity z Oslavan mám manžela ![]()
ahoj, já sice ještě nejsem maminka, ale těhule, ale pocházím z Velkých Němčic
Takže kousínek od tebe
Jenom teď bydlím v Uher Brodě, ale do Němčic jezdíme minimálně na jeden i dva víkendy v měsíci. Kdyby jsi chtěla, tak písni SZ ![]()
je tak bychom se mohli sejit makakelo
No jo šarlotka to byla každá moje panenka a teď mám jednu živou panenku
Šáriii píše:
ahoj, já sice ještě nejsem maminka, ale těhule, ale pocházím z Velkých NěmčicTakže kousínek od tebe
Jenom teď bydlím v Uher Brodě, ale do Němčic jezdíme minimálně na jeden i dva víkendy v měsíci. Kdyby jsi chtěla, tak písni SZ
určitě v šitbořicích bydlím půl roku anikoho tu neznám takže není ani s kým jít na kafe nebo tak nebo na vycházku s kočárem takže uvítám všechno
makakela píše:
Baru určitě a budu moooc ráda
fajn tak se domluvíme některej den a ja dojedu do Brna aji s holkama
Barunka maminka píše:makakela píše:fajn tak se domluvíme některej den a ja dojedu do Brna aji s holkama
tak to bude supoééééér
makakela píše:Barunka maminka píše:tak to bude supoééééérmakakela píše:fajn tak se domluvíme některej den a ja dojedu do Brna aji s holkama
jojo tak stačí jen datum a sem tam
Barunka maminka píše:makakela píše:jojo tak stačí jen datum a sem tamBarunka maminka píše:tak to bude supoééééérmakakela píše:fajn tak se domluvíme některej den a ja dojedu do Brna aji s holkama
spíš odpo nebo dopo??
makakela píše:Barunka maminka píše:spíš odpo nebo dopo??makakela píše:jojo tak stačí jen datum a sem tamBarunka maminka píše:tak to bude supoééééérmakakela píše:fajn tak se domluvíme některej den a ja dojedu do Brna aji s holkama
jak chceš bydlím 15 min od brna takže záleží na tobě jako
Ahojky ![]()
Ráda bych se k vám přidala.Jsem z Brna,ale malýmu je teprve 15dní,tak na delší procházky ještě nechodíme,ale časem bych byla ráda,kdybych mohla s někým vyrazit
![]()