Těhulky z Vysočiny

• Fotoalbum (27)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2495
19.7.11 18:55

Těhulky z vysočiny

Ahojky najdou se nějaké těhulky z vysočiny? :)
Asi měsíc bydlím v Křižanově a nikoho tu neznám ani neznám někoho těhotného tak si nemám s kým vyměnit zážitky z těhu.
Jsem ve 22t těhu čekáme chlapečka a už se nemůžeme dočkat až ho budeme držet v náručí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2262
20.7.11 05:57

Ahojky já jsem z Vysočiny, čekáme holčičku, jsem 29tt. Taky se moc těšíme, někdy mi to připadá nekonečné to čekání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
20.7.11 13:08

Ahoj, jsem také z Vysočiny, 21. týden :o) Ale co to bude ještě nevíme, je to totiž neposeda a chvilku nevydrží ležet :lol: Zítra ale jedeme do ČB na 3D, tak tam to snad uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
20.7.11 17:14

Ahojky evina11 tak tobe uz se to blíží:)a jak se těšíte na nový přírůstek už máte jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
20.7.11 17:16

Jani511 tak vám přeji aby se vám ukázal/a a co si přejete? Taky jsem se bála aby se to ukázalo protože jak říkal chvíly nevydržel v klidu ale bylo to vidět hned :) máte už taky vybraná jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
20.7.11 19:36

Ahoj, takže taky máš čiperu :palec: Já všude čtu na diskuzích, jak josu holky šťastné, když od mimi cítí kopanec jednou denně a mě přijde, že si dá vždy tak 15minut spánku a už zase tancuje :lol: Ale vůůůbec mi to neva, teda zatím. Je to naše první, takže je nám jedno jestli to bude chlapeček nebo holčička..ale manžel na ní od začátku mluví v ženském rodě :wink:
Jména máme vybraná a opět, holčičí to bylo hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
20.7.11 19:37

Saluskak, vy už pro něj máte vybrané jméno? A je to první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
20.7.11 19:49

Taky mi přijde že v tom bříšku neví co roupa dělat:)
Taky je to naše první takže si zatím užívám každé kopnutí je to nádhera :srdce: pak ke konci těhu je to prý spíš nepříjemné tak si to teď užívám :)
Na holčičku jsme měli jméno vybrané už hooodně dlouho chtěli jsme Natálku a na klučíka jsme pořád váhali ale teď už máme snad jasno bude to Maxmilián. Naši nám to pořád rozmlouvají ale nám se to líbilo hned a asi nejvíc :)jaké máte jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2262
21.7.11 08:35

Ahojky holky, koukám, že se pomaličku rozrůstáme :-) Jinak si užívejte kopanečky, já se dnes konečně vyspala, naše malá(je to holčička Kačenka) je pořád aktivní, já pravidelně od 4h nespím, když nekope tak mě pálí žáha a podobné těhotenské problémy. Už se fakt těším až se vyklube :-) Jak píšete o těch jménech, já už jednu holčinu mám jmenuje se Sára a vzpomínám jak má babička řekla: Tak krásná holčička a tak hrozné jméno! Jako to byl šok, pač v té době a na malém městě mě dost lidí zastavolvalo jak že se to dítě jmenuje. Dnes ho dává každý a nikdo se nezastavuje nad tím. Pokud se Ti líbí Maxík, což mě tedy jo, dej ho! Je to Tvoje miminko! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2262
21.7.11 08:39

Jani až budeš vědět pohlaví malého broučka písni! :-)
Já jak byla na 3D, tak jsem byla natěšená na fotku a malá spala a měla ručičky před obličejem, tak ji nemám. Dost mě to mrzelo, ale jdeme ještě v srpnu tak snad se kočička ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
21.7.11 17:47

Ahojky tak to je malá pěkná divoška když už takhle brzy ráno zlobí :)taky mě poslední dobou před spaním pálí žáha a nevím čím to:( S těma jménama je to těžké každému se líbí jiná jména, ale my máme rozhodnuto Maxík se nám líbí nejvíce sice občas někdo něco řekne, ale jak říkáš je to naše miminko tak snad nám pak jednou nebude nadávat zato jméno :lol: já se musím taky doktora zeptat jestli dělá ten 3D taky bych ho chtěla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
22.7.11 09:20

Ahoj holky, tak včera výlet dopadl na jedničku :o) Je to jasně holčička, doktor ani neváhal. :palec: My jsme měli pro kluka vybrané jméno Filip a holčička bude Anička. Podle mě, starý dobrý pravidlo, že všechny jména jsou krásný, když se hezky a s láskou řeknou, platí. A je jasný, pokud pod tím jménem znáte ze svého okolí děsnýho člověka :poblion: , tak to nezmění ani nesladší vyslovení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2495
22.7.11 11:32

Tak to moc gratuluji k holčičce :palec:
Přesně tak pokud pod pěkným jménem znám hrozného člověka tak to jméno se mi pak uplně přestane líbit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2262
22.7.11 13:30

Ahoj holky, Jani gratuluji k Aničce, to je hezké jméno :-) . Taky u Vás včera tak pršelo? Já se musím přiznat, že jsem se válela celý den u tv a pospávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2262
22.7.11 13:38

Koukám, že tady nejste, holky a už máte výbavičku pro mimi? Co kočárky a pod. Jsem zvědavá co? :lol: Já jen když jsem se dozvěděla, že to bude holčička, tak jsem musela hned nakupovat, ono ty holčičí hadříky jsou kouzelné :-) ta růžová barvička je slaďonká. No já už to základní mám, ještě fusak což zatím nevím jaký!? Co Vy už jste koukaly na fusaky? A co chůvičky? Ta taky zatím vybíráme, tak jo já jdu ke kadeřnici, zatím papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová