Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám maminky s dětmi z Peček a okolí…Pečky, Radim, Chotutice, Tatce, Milčice, Velké Chvalovice, Vrbová lhota, Ratenice, Dobřichov, Cehernice …
Mám 2 syny (2,5 roku a 4 měsíce).
Já jsem momentálně z Cerhenic. Bydlím tu teprve pár měsíců. Bohužel ještě nejsem mamina a o naše první dítko se teprve snažíme.
Koukala jsem ti do profilu, že máš jako bydleště Ostravu. Jste se do Peček přestěhovali?
Chceme tam koupit domeček…už je jeden řešíme…kolik ti je? neboj mimčo příjde až to budeš nejméně čekat
jsem ráda, že ses ozvala, nevadí že nejsi maminka „zatím“ a jak se tam bydlí???
je mi 25 let a přítelovi 41. A kolik tobě? Bydlí se mi tam zatím dobře. Je tu klid. V Pečkách je to asi lepší v tom, že je tam tesco a víc možností. Ale tak není problém sednout do auta nebo na kole a zajet tam. A kde v pečkách se chystáte bydlet?
S přítel své pomocí přístavuje k stávajícímu baráku patro, takže nás takové to opravdové bydlení teprve čeká. Je to baráček jeho mamky (která tam také bydlí)- má to pěknou zahradu. No prostě úplně něco jiného než Praha a panelový byt! A co Vás vedlo k tomu, že jste si vybrali Pečky?
Mi je taky 25…Manžel dostal vyšší místo, ale podmínkou je stěhování do Prahy, ale jelikož nechci bydlet přímo v Praze, tak řešíme něco ve stylu vesnice-město…řešíme teď v Pečkách jednu řadovku…tak snad to výjde..už jsme chtěli kupovat v Tatcích, ale Tatce jsou moc malé, Pečky se nám líbí více…teď bydlíme v paneláku, ale jednu dobu jsme bydleli na baráku u manželových rodičů, ale měli jsme tam 2+1 což už bylo malé…
Ahojky, tak se pridavam. Nasi maly jsou taky 4 mesice, takze mame stejne stara mimca(ja mam teda zatim jen jedno)..
A ty jsi odkud kurriz? Teď má domča období přetáčení z bříška na záda, ale naopak mu to zatím nejde…kojíš nebo je na umělé výživě…prvního jsem jen kojila, ale teď nevím kolik tak malé mimčo vypije nutrilonu…dominik nepije podle tabulek…pije méně…hlavně, že prospívá…
ahoj, ja jsem primo z Pecek. Nase Lili se toci na vsechny strany, tak ji skoro nestiham sledovat. Ja zatim plne kojim. Podle me nemusi jist podle tabulek, pokud prospiva, tak je to jedno!! A kdy myslis, ze probehne Vase stehovani??
Do 2 měsíců pokud to výjde…Tak to je šikovná, jak se jmenuje?
Krásné jméno… kdo ho vybíral? A jak se tam teda bydlí přímo v pečkách?
tak já se též přidávám sice ještě malí nemáme ale chystám se rodit každou chvíly ![]()
Jmeno jsme tak nejak vybrali s manzelem dohromady. V Peckach to jde. je tu tak nejak vsechno, co clovek potrebuje a dobre se odtud vsude dojizdi, takze v tom je to taky dobry. a je tady spousta maminek s kocarkama, vzdycky jich spoustu vidim, kdyz jdu s malou ven!!
ahoj klarushka, tak te tady vitam. kdy budes mit mimi? A odkud jsi??
termíny máme 1.8 a 3.8 takže za chvilku
jinak sem z Peček bydlím tu asi 3 týdny ale předtím sem bydlela v Cerhynkách takže jen o kousek dál ![]()