Pečky a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anaj-anaj
11.1.13 22:39

ahoj

Ahoj, jsem Katka a bydlím momentálně v Pečkách a stavíme v Tatcích… Mám tříletou holčičku… Budu ráda, když napíšeš na mail ***@seznam.cz

Měj se

• Citovat
  • Upravit
3931
14.1.13 18:29
@anaj-anaj píše:
Ahoj, jsem Katka a bydlím momentálně v Pečkách a stavíme v Tatcích… Mám tříletou holčičku… Budu ráda, když napíšeš na mail ***@seznam.czMěj se

Ahojda, já jsem Klára my jsme v pečkách bydleli a přestěhovali jsme se do hradenína ale to je kousek ;) klíďo mi napiš sz jestli chceš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.2.13 09:43
@anaj-anaj píše:
Ahoj, jsem Katka a bydlím momentálně v Pečkách a stavíme v Tatcích… Mám tříletou holčičku… Budu ráda, když napíšeš na mail ***@seznam.czMěj se

ahojky.. zatím teda bohužel nejsem mamina, ale už celkem dlouho se snažíme.. jinak v Tatcích předěláváme dům a cca do měsíce se budem stěhovat.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anaj-anaj
9.2.13 09:50

Ahoj, tak to je fajn, to my se stěhovat budeme až někdy možná na Vánoce, jde to pomalu :o)
A jak se Vám v Tatcích líbí? Katka

• Citovat
  • Upravit
1119
9.2.13 12:22

Kači, a kde v Tatcích stavíte?

já bydlím zatím kousek vedle, takže Tatce dobře znám.. je to klasická vesnice, kde si každý vidí do talíře… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
13.2.13 00:17

Ahoj terinkaa:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
13.2.13 09:02

@Prcíček ahooooj.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
13.2.13 10:12
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
17.5.13 21:54

Ahojky, jsem z Chotutic a docela bych byla ráda za maminku z blízkého okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
17.5.13 22:33

Ahojky vitam te tu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
17.5.13 22:43

Ahoj. Docela dlouho jsem odolávala, ale už mě nebaví být tak izolovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
17.5.13 23:04

No to ja jsem stale:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
23.5.13 13:39

Dobrý den, Ahoj :mavam:

budeme se stěhovat s přítelem a synem do Chotutic během prázdnin, mohli by jste mi poradit, kam se přehlásit k doktorům? Hlavně dětský lékař, gynekolog a zubař :) Koukala jsem, že v Chotuticích je dětský lékař, ale asi jen jeden den v týdnu. Díky všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
23.5.13 22:59

@Ani.nnka ahoj, tak je tam pediatrička, ke které jsme chodili, ale vyměnili jsme ji za doktorku v Sadské. Sice tam musím jet autem a ne jen pěšky s kočárkem, ale přesně jak píšeš, je tam moc málo. 2× týdně pár hodin je fakt nic moc, když děti si čas nemocí nevybírají.
Na gyndu jezdím stále do Prahy a měnit nebudu. Zubařku jsme sehnali až v Kolíně. Jinde nás nevzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
24.5.13 06:08

@Kalisek Je pravda, že jsem taky přemýšlela nad tím, že svoji,,gyndařku,, nebudu měnit a budu tam dojíždět, problém to není, zubaře zatim asi hrotit taky nebudu :) uvidíme jak časem mě to bude štvát :) a toho dětského budu muset sehnat :think: Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová