Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj kurri. Díky moc
Líbí se nám tu, bydlíme tu 2 roky, na konci směrem k lesu tak jsem tu na kraji sveta ale ten les je super na prochajdy jak tam nikdo nechodí ![]()
ahojík holky, čumím voči valím že už jsme tu 4
a co jakpak se dneska máte ? ![]()
Děkuji za pěkné přivítání, my jsme mladá rodina (24) s osmiměsíčním uličníkem
Zatím tu nikoho neznáme, také tu nebydlíme dlouho, odstěhovali jsme se z Prahy, máme teď domeček se zahradou a klídek..
Jinak vánoce u nás byly krásné, první s prckem, i když ho víc bavily vánoční papíry než co jiného.. vlastně taky tahat za stromek by byla super zábava ![]()
jo dobry jde to. ja se jeste dozdravuju at sem brzo ready na prochajdy ![]()
kaatiiik píše:
Děkuji za pěkné přivítání, my jsme mladá rodina (24) s osmiměsíčním uličníkemZatím tu nikoho neznáme, také tu nebydlíme dlouho, odstěhovali jsme se z Prahy, máme teď domeček se zahradou a klídek..
Jinak vánoce u nás byly krásné, první s prckem, i když ho víc bavily vánoční papíry než co jiného.. vlastně taky tahat za stromek by byla super zábava
jj to znám u nás taky vedli papíry
hold jsou všecky prckové asi stejný ![]()
lucienne píše:
jo dobry jde to. ja se jeste dozdravuju at sem brzo ready na prochajdy
Luci přeju brzské uzdravení a copak že Ti je ?? Ňáká chřipka ?
ajaj to znám já na něj trpím celkem často
tak ať tě to brzy přejde ![]()
díky moc. mně to pokaždý když jsem nemocná sleze na ty průdušky
akorat jak jsem byla tehotna tak se mi nemoci nejak vyhybaly ![]()
ahojky děvčata tak co jak se máte ?? Luci už si zdravá ?? a co prťouskové ?? ![]()
Ahoj holky, jsme to tady nejak umrtvily a nejak nepisem. Tak jak se vsechny mate a jak se maji prckove?
Luci, koukala jsem na fotecky na fb. Mas je fakt hezky, my jsme se chteli nechat fotit asi az bude Lilince rok, tak to bychom te mohli vyzkouset, co? A taky jsme davali maly nastrelit nausnicky, tak je maji nase Lilinky stejny ![]()
kurri-z píše:
Ahoj holky, jsme to tady nejak umrtvily a nejak nepisem. Tak jak se vsechny mate a jak se maji prckove?Luci, koukala jsem na fotecky na fb. Mas je fakt hezky, my jsme se chteli nechat fotit asi az bude Lilince rok, tak to bychom te mohli vyzkouset, co? A taky jsme davali maly nastrelit nausnicky, tak je maji nase Lilinky stejny
ahojky u nás již docela fajn před týdnem měl majej 40 horečky ale tejď už je ok akorát je protivnej že tejď jak jsou ty mrazy nechodíme ven
a jak se máš Ty ? a co Lilinka ? ![]()
Ahoj Holky moc Vás zdravím ještě jsem Vás nestihla pročíst,měla bych se stěhovat do Ratenic je tu někdo z Ratenic???Doufám ,že mě přijmete mezi Vás ![]()
Jinak je mi 26 a mé Berušce bude 30.3 5měsíců
@Kachnatko2009 píše:
Ahoj Holky moc Vás zdravím ještě jsem Vás nestihla pročíst,měla bych se stěhovat do Ratenic je tu někdo z Ratenic???Doufám ,že mě přijmete mezi Vás
Jinak je mi 26 a mé Berušce bude 30.3 5měsíců
ahojky vítám Tě tu
z ratenic nejsem ale pečky jsou hned vedle takže jsme vlastně skorosousedky
Jinak já mám synka Patrika a 13 mu bylo 7 měsíců ![]()
Ahojky,tak mi je to líto,ale bohužel stěhování nevyšlo
na tom baráku co jsme měli kupovat bylo hodně věcí co by už nešlo opravit a já už jsem se viděla v baráčku ach jo,tak hledáme dále okolí Kolín Pečky,tak snad to vyjde..