Pečky a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.5.13 08:30

Omlouvám se za anonym, ale nechci odkrývat, že bydlím taky poblíž, tak se nezlobte. Doktorka v Sadské je úžasná. Já ji znám jen ze záskoku, ale vždycky bylo vidět, že má děti ráda a že to s nima umí, takže doporučuju. Kupříkladu doktorce v Pečkách je lepší se vyhnout. Strašně jede podle tabulek a nemá ráda „sečtělé“ matky.

• Citovat
  • Upravit
134
24.5.13 11:47
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale nechci odkrývat, že bydlím taky poblíž, tak se nezlobte. Doktorka v Sadské je úžasná. Já ji znám jen ze záskoku, ale vždycky bylo vidět, že má děti ráda a že to s nima umí, takže doporučuju. Kupříkladu doktorce v Pečkách je lepší se vyhnout. Strašně jede podle tabulek a nemá ráda „sečtělé“ matky.

Dobrý den,
určitě se nezlobím, moc děkuji za odpověď :kytka: Mohla by jste mi napsat prosím jméno této paní doktorky? Jestli Kalisek taky myslí tu samou :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.13 12:23

@Ani.nnka J8 si jméno nepamatuji. Jezdívala jako záskok k naší doktorce (kam už rok nechodíme, protože jsme přešli jinam). Vím jen, že to byla starší paní doktorka, ale to je všechno :|

• Citovat
  • Upravit
134
24.5.13 14:17
@Anonymní píše:
@Ani.nnka J8 si jméno nepamatuji. Jezdívala jako záskok k naší doktorce (kam už rok nechodíme, protože jsme přešli jinam). Vím jen, že to byla starší paní doktorka, ale to je všechno :|

Aha, nevadí. I tak děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
25.5.13 18:39

Jmenuje se Vejvodová. A je boží!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.5.13 07:05
@Kalisek píše:
Jmenuje se Vejvodová. A je boží!!!
:kytka: Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.6.13 22:58

Dobrý den,
nevíte jak to vypadá s Výrovkou v Chotuticích? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
2.6.13 23:24

Výrovkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
2.6.13 23:34
@Kalisek píše:
Výrovkou?

Ano 8o protéká tam, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.13 09:29

@Ani.nnka Výrovka je vylitá z břehů. Evakuovaných několik lidí, zavřená školka v Pečkách, protože je kolem ní docela voda… Jinak nevím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.13 09:30

Jinak teda nevím, jak v CHotuticích, vylité to je v Dobřichově a Radimi a pak samozřejmě v Pečkách.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.13 09:35
  • Citovat
  • Upravit
134
3.6.13 11:27

Děkuji za odpovědi 8o
je to šílené, viděla jsem už fotky z Radimi, včera jsme tam odpoledne projížděli i v Pečkách jsme byli a teď když na to koukám..je to fakt strašný 8o :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
3.6.13 13:42

Ježiš, já tam bydlím už 3 roky a tohle nevím…
Je fakt, že jsem teď u rodičů na Moravě už týden, tak nic nevím. Ale manžel mi právě volal, že se nedostal do Radimi, přejezd je uzavřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.13 13:46

Ještě před chvílí byly vpodstatě neprůjezdné obě silnice na Vrbovou i na Kostelní Lhotu a čekáme, kdy se voda dostane do města i z téhle strany :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová