Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale nechci odkrývat, že bydlím taky poblíž, tak se nezlobte. Doktorka v Sadské je úžasná. Já ji znám jen ze záskoku, ale vždycky bylo vidět, že má děti ráda a že to s nima umí, takže doporučuju. Kupříkladu doktorce v Pečkách je lepší se vyhnout. Strašně jede podle tabulek a nemá ráda „sečtělé“ matky.
Dobrý den,
určitě se nezlobím, moc děkuji za odpověď
Mohla by jste mi napsat prosím jméno této paní doktorky? Jestli Kalisek taky myslí tu samou
![]()
@Ani.nnka J8 si jméno nepamatuji. Jezdívala jako záskok k naší doktorce (kam už rok nechodíme, protože jsme přešli jinam). Vím jen, že to byla starší paní doktorka, ale to je všechno ![]()
@Anonymní píše:
@Ani.nnka J8 si jméno nepamatuji. Jezdívala jako záskok k naší doktorce (kam už rok nechodíme, protože jsme přešli jinam). Vím jen, že to byla starší paní doktorka, ale to je všechno
Aha, nevadí. I tak děkuji ![]()
@Ani.nnka Výrovka je vylitá z břehů. Evakuovaných několik lidí, zavřená školka v Pečkách, protože je kolem ní docela voda… Jinak nevím.
Jinak teda nevím, jak v CHotuticích, vylité to je v Dobřichově a Radimi a pak samozřejmě v Pečkách.
Děkuji za odpovědi ![]()
je to šílené, viděla jsem už fotky z Radimi, včera jsme tam odpoledne projížděli i v Pečkách jsme byli a teď když na to koukám..je to fakt strašný
![]()
Ježiš, já tam bydlím už 3 roky a tohle nevím…
Je fakt, že jsem teď u rodičů na Moravě už týden, tak nic nevím. Ale manžel mi právě volal, že se nedostal do Radimi, přejezd je uzavřený.
Ještě před chvílí byly vpodstatě neprůjezdné obě silnice na Vrbovou i na Kostelní Lhotu a čekáme, kdy se voda dostane do města i z téhle strany ![]()
Omlouvám se za anonym, ale nechci odkrývat, že bydlím taky poblíž, tak se nezlobte. Doktorka v Sadské je úžasná. Já ji znám jen ze záskoku, ale vždycky bylo vidět, že má děti ráda a že to s nima umí, takže doporučuju. Kupříkladu doktorce v Pečkách je lepší se vyhnout. Strašně jede podle tabulek a nemá ráda „sečtělé“ matky.