Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
škoda, že také nemám mimčo nebo nečekám. by mi to seznamování v cerhenicích šlo možná lépe. Takhle tam nikoho neznám a ženské s kočárkem se alespoň potkávají na vycházkách. NO nic. musím si ještě chvilku počkat. Snad se nám také zadaří…
ahojky EvušeŠ držím palečky aby se povedlo ale ze svý vlastní zkušenosti vím že to příjde až to budeš nejmín čekat a potřebovat
) jinak kdybys chtěla nějdy zajít na kafčo a pokec tak se ozvy stejně tejď nemám moc co dělat
)
klarushka tak to mas opravdu za chvilku..
EvušeŠ mimi prijde, neboj. Drzim palce, at je to, co nejdriv. nemyslet na to a nesnazit se, je pry nejlepsi ![]()
jj znám to z vl. zkušeností dokud sme strasně chtěli mimčo tak nic a pak když jsem si našla fajn práci která mě fakt bavila tak jsem z ničeho nic otěhotněla
)
Dobre rano, tak to tady nejak usnulo.
Jak se mate?
klarushka, tak jak, uz je mimi na svete?
ivep, tak jak pokracuje stehovani?
kurri-z píše:
Jak se mate?
u ivep to nevypadá nijak. Rozhodli se, že se budou stěhovat jinám.
kurri-z píše:
Jak se mate?
ahojky, tak u nás to vypadá celkem na nic oba termíny jsou už dávno pryč a pořád se nic neděje už pomalu začínám mít pocit že asi neporodím
a jak se máš Ty ?
EvušeŠ píše:kurri-z píše:u ivep to nevypadá nijak. Rozhodli se, že se budou stěhovat jinám.
Jak se mate?
Jinam, jo, aha, skoda.
klarushka píše:kurri-z píše:ahojky, tak u nás to vypadá celkem na nic oba termíny jsou už dávno pryč a pořád se nic neděje už pomalu začínám mít pocit že asi neporodím
Jak se mate?
ivep, tak jak pokracuje stehovani?a jak se máš Ty ?
Porad nic, jo? A ja myslela, ze uz to budes mit asi za sebou. ja mela malou 17 dni pred terminem, prislo to tak najednou, ty uz to aspon cekas kazdou chvili, tak jsi vic pripravena
A ja dobry, byli jsme na druhym ockovani a na 4 mesicni prohlidce. ted planujem nekam vyjet na par dni, jelikoz ma manzel dovcu, jen jeste nevime kam, tak jsem zvedava, kde skoncime..
kurri-z píše:klarushka píše:Porad nic, jo? A ja myslela, ze uz to budes mit asi za sebou. ja mela malou 17 dni pred terminem, prislo to tak najednou, ty uz to aspon cekas kazdou chvili, tak jsi vic pripravenakurri-z píše:ahojky, tak u nás to vypadá celkem na nic oba termíny jsou už dávno pryč a pořád se nic neděje už pomalu začínám mít pocit že asi neporodím
Jak se mate?
ivep, tak jak pokracuje stehovani?a jak se máš Ty ?
A ja dobry, byli jsme na druhym ockovani a na 4 mesicni prohlidce. ted planujem nekam vyjet na par dni, jelikoz ma manzel dovcu, jen jeste nevime kam, tak jsem zvedava, kde skoncime..
no já už jsem z toho lehce ufalá doufám že už to bude každou chvílu ......nejhorší je že při každým píchnutí přemýšlím estli už
......tak si to na dovče užij ![]()
lucienne píše:
ahoj. ja jsem z Chrástu u Poříčan
jéééééé ahojky ![]()