Pečky a okolí

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16136
23.12.11 09:12

holčičku Lilinku 3 mesice a tyden. to je hezky, jsou skoro stejne staří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
23.12.11 09:25

to jo :) a co už umíte ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
23.12.11 09:29

tak umí krásný úsměvy, když na ní někdo vyplázne jazyk tak to opakuje :lol: koníky a nově se zkouší vzepnout na rukách a nejradši kope ve vodě a odsouvá se na zádech nohama. včera byla na kyčlích a už tam nemusí :dance: co patriček? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
23.12.11 09:43

tak to Páťa se tlemí nahlas jak blázen. překulujem se na bříško a couváme bohužel zpět na záda nám to nejde a můžem se vzteknout :) máme už zoubek. a snaží se stavět na nožky ale to mu eště moooc nejde :) no a nejradši dělá všemožné lumpárny a má největší srandu z toho když sem namtrvici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
23.12.11 09:47

koukala jsem na fotky jsou nádherný :) Ty fotíš profesionálně ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
23.12.11 09:50

tak to je šikovnej kluk! ten smích je nejkrasnejsi co? :dance: moc děkuju, začínám fotit profesionálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
23.12.11 09:55

no je to nádherný i když se někdy směje tak dlouho až máme škytavku a pak začne nadávat :D ......Ty fotky jsou fakt krása :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
23.12.11 13:08

je to fakt super s tema mimčama :srdce: už si to bez ní nedovedu představit. :) jsem rada že se fotky líbí, stále se učim, ale snažim se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
23.12.11 20:50

jo řto znám i když mě nějdy dokáže vytočit fakt do běla tak si bez něj taky neumím představit život :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
23.12.11 21:30

a jak ssseje v pečkách? máte nějaký starší domeček? a co máte za povolání? sem zvedavka co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
28.12.11 00:18
lucienne píše:
a jak ssseje v pečkách? máte nějaký starší domeček? a co máte za povolání? sem zvedavka co? :mrgreen:

ahojk luci promiň že jsem nenapísala dřívějc ale v tom fofru co tejď mám sem vždycky jen mrknu a zasejc letím :(
Jinak v pečkách to celkem jde znám tu 2 maminy tak sem tam chodme ven nebo někam posedět :) takže se aspoň moc nenudím. Jinak tu bydlíme s přítelem a malým v podnájmu máme 3kk a v létě si chcem zažádat o hypo. a koupit si tady v okolí nějaký domeček :) tak snad to výjde :nevim: Jinak já jsem povoláním kadeřnice a přítel zámečník s maturou :)

A kolik Ti je ?? A co vy bydlíte ve svým mnebo taky v nájmu ?? A povolání ?? :) A jak jste si užily vánoce ?? Co malá jak se jí líbily ?? aby sis nemyslela že seš zvědavá sama :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.12.11 11:21

ahoj klári. taky jsem měla fofry. navíc ta nemoc… už se těším až budu zdravá a vyrazíme ven. my máme domeček na hypo, manžel je finanční poradce tak kdybyste pak chteli poradit tak se ozvěte, je to bezplatný a porádí vám tu která bude pro vás zrovna nejvýhodnější :) já jsem grafička, ale ráda bych se začala živit tím focením. Jinak je mi 25 a manželovi 26 :) vánoce super, ale kdybychom byli draví bylo by lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.12.11 20:39

Ahoj, tady jedna mamka z Chotutic.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
28.12.11 22:38

ahoooj katík vítám tě :) holky dneska jsem zkoušela nové fotopozadí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.12.11 22:58

Ahojky!!
Jsem tu dlouho nebyla.

kaatiiik - taky Te tu vitam,
lucienne - Tebe taky. Ty jsi z Chrastu? Tam jsem bydlela. No, ja si to teda nepamatuju, jelikoz jsme se odtamtud stehovali, kdyz mi byl rok, ale pry tam bylo fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová