Těhotná ve výpovědní době

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.9.20 13:26

Těhotná ve výpovědní době

Holky prosím poraďte, máte-li zkušenost. V červenci mi skončila RD a do práce jsem se vrátila s tím, že dělám ve výpovědní lhůtě do konce září. Teď jsem zjistila, že jsem opět těhotná. Otěhotněla jsem tedy až po obdržení výpovědi, ale mám mít jakousi ochranou lhůtu a tím pádem i nárok na mateřskou. S tím, že odstupné, ktere mam dostat, bych dostala až po skončení dalšího rodičáku. Nevíte jak to je? Zvažuji jestli hledat novou práci( a tim se pripravit o tu materskou) nevo jit radeji na nemocenskou…asi? Zamestnavatel nema praci a jsem na 60 %
Diky holky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26854
7.9.20 13:43
@Anonymní píše:
Holky prosím poraďte, máte-li zkušenost. V červenci mi skončila RD a do práce jsem se vrátila s tím, že dělám ve výpovědní lhůtě do konce září. Teď jsem zjistila, že jsem opět těhotná. Otěhotněla jsem tedy až po obdržení výpovědi, ale mám mít jakousi ochranou lhůtu a tím pádem i nárok na mateřskou. S tím, že odstupné, ktere mam dostat, bych dostala až po skončení dalšího rodičáku. Nevíte jak to je? Zvažuji jestli hledat novou práci( a tim se pripravit o tu materskou) nevo jit radeji na nemocenskou…asi? Zamestnavatel nema praci a jsem na 60 %
Diky holky

A tu nemocenskou bys mela na jakou nemoc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
7.9.20 13:47

Výpověď dal teda zaměstnavatel? Jaký je výpovědní důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.20 13:55

Ano zamestnevatel, jiz jsem nadbytecna. Presne zneni bych musela dohledat :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.20 14:07
@cecetka píše:
A tu nemocenskou bys mela na jakou nemoc? :think:

Toz otazka, nebo by me dal,,musel" zamestnavat? Klidne budu makat :)

• Citovat
  • Upravit
101533
7.9.20 14:29
@Anonymní píše:
Toz otazka, nebo by me dal,,musel" zamestnavat? Klidne budu makat :)

Otehotnenim se ti preeusuje beh výpovědní doby, jen mu to musis prokazatelne oznamit, ale presnou formulaci, co mu napsat neumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.20 14:52
@j.a.n.i1 píše:
Otehotnenim se ti preeusuje beh výpovědní doby, jen mu to musis prokazatelne oznamit, ale presnou formulaci, co mu napsat neumim.

Takhle podobne jsem to nasla. Ale co pak, musim si najit jinou praci nebo jit kam? Kde mi poradi?

• Citovat
  • Upravit
101533
7.9.20 17:32
@Anonymní píše:
Takhle podobne jsem to nasla. Ale co pak, musim si najit jinou praci nebo jit kam? Kde mi poradi?

Ne, oni te musi dal zamestnavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.20 18:07
@j.a.n.i1 píše:
Ne, oni te musi dal zamestnavat.

Aha, tak dekuji. Pondeli budu volat na personalni, tak to na ne vyklopim. Takze bych mela dostavat dale tech 60 % jakoo doposud?
Diky moc holky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat