Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj nastávající maminky z Plzně, není tu aktuální diskuze pro rok 2015, přidejte se tedy Vy, které chcete diskutovat nebo se setkat nebo tak.
Já mám termín říjen 2015, mé první miminko ![]()
Hned se zeptám, kde a kam jste šly vybírat kočárek, jestli ho už máte?
Nebo jaký typ preferujete.
a co nějaké cvíčo, nějak nemám zkušenot a nevyčetla jsem kam, máte zkušenost některá? ![]()
díky Dáda
Ahoj, já hledám parťačku (kamaradku) ktera by se pridala ke mě a k mé ratolesti, kterou očekáváme v listopadu, na „dostihy“ s kočárky ![]()
Hoy plzenacky… ma nektera termin porodu na konci ledna 2016???
Já mám sice říjen ale třeba to Něva, chodim ted na supr cvico a povídání, kdyby mel někdo někdo zájem, mohu doporučit ![]()
@dagii vubec ne, a kam? Jeste je sice myslim brzy, ale uz se poohlizim ![]()
Ivcii -
je mi vcelku doma nějak smutno, když bys chtěla, ci někdo někam vyrazit a neměl s kým, rada se pridam, supr cvico a povidani, centrum cvrcek slovany. Ivco, mamci, nechystate se nějaká do porodnice omrknout, byly jste, pujdete? A kam nejlíp?
@dagii Já už o porodnici přemýšlela, ale jelikož nejsem přímo z Plzně, ale z Líní, tak mám blíž Stod. Minulý týden jsem tam byla na pohotovosti a byli tam hrozně milí, takže i když nemají tak super vybavení, tak nejspíš půjdu tam. Škoda, Slovany mám dost daleko. Ale třeba vyzkouším.
Ten by mi zajimal taky stod, ja jen ze to mam bliz tak zase uvazuju fakultku v plzni, ale nevim, asi se tam s tim neparou, takze jsi nebyla primo v porodnici? Ja bych tam klidne zasla jen sama se nejak k tomu nemam, copak ti tam rekli za informace
tak to jo ja myslela ze jsi z plzne
Stod měl akorát minulý týden sezení s Primářem pro budoucí maminky, ale prý to dělají jednou za cca 6 týdnů. Tam tě i myslím provedou atd. Stod si teď všichni chválí, jsou tam hodní a hodně se maminkám věnujou. V Plzni je to fakt, že né všichni jsou tam příjemní. Hlavně se mi líbí, že ve Stodě jsou na pokojích jen po dvou a né po čtyřech. Oni mají pohotovost přímo na oddělení, tak jsem to tam i viděla, né teda celé, ale ošklivé to tam není. ![]()
Ahoj, je tady někdo, kdo má podobný rozdíl v TP? Podle poslední menstruace 18.10. Podle sona z počátku tehu 4.11.
Já doufám, že vyjde ten podle ms
nedokážu si představit ještě do listopadu. Jinak ve FN jsem rodila před 8 lety. Teď jdu do Klatov. ![]()