Těhotné Plzeň 2015

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
27.5.15 15:18

Těhotné Plzeň 2015

Ahoj nastávající maminky z Plzně, není tu aktuální diskuze pro rok 2015, přidejte se tedy Vy, které chcete diskutovat nebo se setkat nebo tak.
Já mám termín říjen 2015, mé první miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
27.5.15 15:22

Hned se zeptám, kde a kam jste šly vybírat kočárek, jestli ho už máte?
Nebo jaký typ preferujete.
a co nějaké cvíčo, nějak nemám zkušenot a nevyčetla jsem kam, máte zkušenost některá? :)

díky Dáda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.6.15 15:21

parťačka

Ahoj, já hledám parťačku (kamaradku) ktera by se pridala ke mě a k mé ratolesti, kterou očekáváme v listopadu, na „dostihy“ s kočárky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.7.15 11:27

Hoy plzenacky… ma nektera termin porodu na konci ledna 2016???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
13.8.15 15:19

Ahoj, je tu někdo s termínem cca březen/duben 2016? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
19.8.15 17:35

Já mám sice říjen ale třeba to Něva, chodim ted na supr cvico a povídání, kdyby mel někdo někdo zájem, mohu doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
19.8.15 19:44

@dagii vubec ne, a kam? Jeste je sice myslim brzy, ale uz se poohlizim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.8.15 09:41

Ivcii - :) je mi vcelku doma nějak smutno, když bys chtěla, ci někdo někam vyrazit a neměl s kým, rada se pridam, supr cvico a povidani, centrum cvrcek slovany. Ivco, mamci, nechystate se nějaká do porodnice omrknout, byly jste, pujdete? A kam nejlíp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.8.15 10:15

@dagii Já už o porodnici přemýšlela, ale jelikož nejsem přímo z Plzně, ale z Líní, tak mám blíž Stod. Minulý týden jsem tam byla na pohotovosti a byli tam hrozně milí, takže i když nemají tak super vybavení, tak nejspíš půjdu tam. Škoda, Slovany mám dost daleko. Ale třeba vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.8.15 10:34

Ten by mi zajimal taky stod, ja jen ze to mam bliz tak zase uvazuju fakultku v plzni, ale nevim, asi se tam s tim neparou, takze jsi nebyla primo v porodnici? Ja bych tam klidne zasla jen sama se nejak k tomu nemam, copak ti tam rekli za informace :)tak to jo ja myslela ze jsi z plzne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.8.15 10:58

Stod měl akorát minulý týden sezení s Primářem pro budoucí maminky, ale prý to dělají jednou za cca 6 týdnů. Tam tě i myslím provedou atd. Stod si teď všichni chválí, jsou tam hodní a hodně se maminkám věnujou. V Plzni je to fakt, že né všichni jsou tam příjemní. Hlavně se mi líbí, že ve Stodě jsou na pokojích jen po dvou a né po čtyřech. Oni mají pohotovost přímo na oddělení, tak jsem to tam i viděla, né teda celé, ale ošklivé to tam není. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.9.15 12:47

Termín

Ahoj, je tady někdo, kdo má podobný rozdíl v TP? Podle poslední menstruace 18.10. Podle sona z počátku tehu 4.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
21.9.15 20:56

@drozdovka já mám podle MS 14.3. a podle UTZ 26.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
21.9.15 20:59

@drozdovka já mám podle MS 14.3. a podle UTZ 26.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.9.15 21:27

Termín

Já doufám, že vyjde ten podle ms :) nedokážu si představit ještě do listopadu. Jinak ve FN jsem rodila před 8 lety. Teď jdu do Klatov. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová