Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky je tu někdo kdo zistil nedávno že je těhotná? mohly by sme si pokecat jestli máme příznaky co u lékaře a tak:)
Ahoj
,ja objevila na testu dve // 26.12. takovej opozdenej darecek
.dnes jsem 6+2,ale k dr jdu prvne az 28.1. uz se nemuzu dockat
jinak nevolnosti jsou zatim jen mirne, staci neco zobnout a je mi dobre.
a jak daleko jsi ty?
@snikinka ja nasla dve carky 6.1. dneska jsem podle všecho 4+0,a na kontrolu jdu příští čtvrtek.. a jak dlouho ste se snažili?? Já Pul roku a nic tak mi dal doktor clostík a hnedka na prvni pokus..
Ja uz jednoho rostaka mam, je mu 6let a je z predchoziho vztahu, tak jsme s manzelem usoudily, ze je na case mu poridit sourozence. v rijnu jsem vysadila antikoncepci a v prisinci se zadarilo. necekala jsem, ze to pujde tak rychle, prvni trval 8mesicu.tak hlavne, aby se nam ted darilo a mimca v brisku pekne rostly ![]()
@mishka231 Ahojky já sice těhotná nejsem ale tento měsíc beru poprvní clostík. Můžu se tě zeptat jak jste sexovali po injekci? Hned ten den a nebo až další a několikrát a nebo stačí jednou? Moc dík za odpověď.
@anastazia6 ahoj ja injekci nedostla ale na kontrole sem byla 13den cyklu a folikul byl velky 23MM a tak sme pak sexovali pet dni v kuse jako kazdy vecer a zadarilo se:)
@mishka231 Aha no já chci injekci ať vím přesně že bude ovulka. Týjo pět dní po sobě? To já jsem ráda když zvládnem 3 dny a pak už se nám nechce a nebo se přítelovi nestopoří. Má asi málo hormonu ale mě to tak vyhovuje. A vajíčko jsi měla jen jedno nachystané? Četla jsem že jich může být více a pak hrozí vícečetná těhotenství. Já by jsem dvojčátka brala hned. Tak to je super že se vám hned zadařilo tak to mám naději.
Přeji hodně štěstíčka a ať prcek roste.
Ahojky holky mám takový dotaz jsem zhruba v 5tt a dneska jsem si dala v práci polévku, bohužel až po tom co mi z ní začalo být trošku šoufl jsem zjistila, že byla v lednici už od úterka tj. 5 dnů. Může to nějak uškodit miminku?
Příspěvek upraven 12.01.13 v 15:37
@anastazia6 taky sem cetla že jich může být víc, ale zas kdyz je jedno je to asi lepsi bo je vetsi. Folikul praska prej okolo 20mm až.. já měla 23mm a vyšlo to. Jo my to delali 4mesice co druhy den:D:D:D a taky se nám vůbec už nechtělo ještě že to vyšlo hnedka:D
Ahoj, mohu se přidat? Teď jsem zhruba v 5 tt. Těhotenství mám již potvrzené z UTZ a v pondělí na kontrolu, tak snad už bude vidět
a bude vše OK. Byla jsem na IVF-KETU. Jinak už zhruba týden návaly na zvracení (zatím to jde udržet) ale stupňuje se to. Sama sem nečekala, že těhotenství bude mít takový „rychlý nástup“. Zle mi je někdy ráno, někdy v poledne, odpoledne. Každý den je to jinak. Občas mě píchne v břichu, ale až na ty nevolnosti OK.
@mishka231 Jo to čekání je hrozný hlavně od ovulky k měsíčkům. Buď přijdou nebo ne a ty máš velké štěstí že se vám hned podařilo hned po prvním IUI. Co by jsem za to dala aby se taky hned podařilo na poprvní.
@peťula88 nemyslim si, ze by to nejak uskodilo. pokyd ti bylo po te polevce spatne pouze jednou, tak si myslim, ze muzes byt absoutne v klidu. ![]()
Ahoj. Já zatím nemám potvrzené těhotenství, ale 10 DPO mám pozitivní test. Druhá čárka je sice slabá, ale krásně viditelná. Tak čekám až budu moct jít k lékaři. V říjnu jsem měla zamlklé těhotenství v 9. týdnu, tak se docela bojím jak to dopadne.
Ahojky holky…taky se přidávám…včera jsem našla //. Jsem 11 DPO. Mám za sebou dva SP v 6 tt. Pak půlroční běhání po doktorech…genetika, imuno, hemato… A výsledek, jsme oba zdraví. Tak jsem dostala Duphaston a hned první měsíc se nám zadařilo…uvidíme, jestli se neraduju předčasně. Ale věřím, že tentokrát to vyjde…ale bojím se…příznaky téměř žádné, pobolívá mě břícho a prsa a mám hrozný hlad. Jinak nic ![]()
No já se taky bojím, prsa mě nebolí, tak jako minule, jediné co mám stejné s minulým těhotenstvím je to, že spím 12 hodin denně
To čekání než půjdu k lékaři nemám ráda. Držím Ti palce třešničko, snad budeme mít tentokrát stěstí