Těhotenství po porodu

Anonymní
9.2.16 13:24

Těh.po porodu

Předem se omlouvám za anonymitu.Moje otázka zní, jak poznám, že jsem těhotná, když jsem 8týdnu po porodu a ještě jsem nedostala ms? a je tam minimální možnost otěhotnění při přer. sexu že? sex byl na konci Ledna. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.2.16 13:27
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonymitu.Moje otázka zní, jak poznám, že jsem těhotná, když jsem 8týdnu po porodu a ještě jsem nedostala ms? a je tam minimální možnost otěhotnění při přer. sexu že? sex byl na konci Ledna. Děkuji
šance je zcela normální jako při klasické přerušovené souloži - 30 %, proč by měla být minimální? :think: jak to poznáš? udělej si test nebo si zajdi na krev.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
9.2.16 13:28
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonymitu.Moje otázka zní, jak poznám, že jsem těhotná, když jsem 8týdnu po porodu a ještě jsem nedostala ms? a je tam minimální možnost otěhotnění při přer. sexu že? sex byl na konci Ledna. Děkuji

Udělej si za 14.dní těhotenský test, jinak těžko říct, spíš asi ne. Menstruaci můžeš mít po porodu kdykoliv, taky to nelze přesně říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 13:36

Děkuji, tak uvidíme. Jen mě to zajímá :).Ms jsem předtím dostala 2měs. po porodu. Zítra jdu na gynekologii po šest. tak třeba pozná jestli se ms blíží :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.16 13:37

@martina.se nevím o nikom, kdo by přes přerušku otěhotněl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
358
9.2.16 13:40

Já dostala ms až víc jak rok po porodu, kojila jsem, ale to nic nemění na tom, že ty i kdybys kojila můžeš jí dostat kdykoliv… Pokud člověk sexuje, tak je tu vždy nějaká šance na těhotenství. Já žádnou antikoncepci nepoužívám a zatím mám 2 plánované děti, takže nám s manželem si dávání pozor funguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.2.16 13:40
@Anonymní píše:
@martina.se nevím o nikom, kdo by přes přerušku otěhotněl :nevim:

to máš dobrý :mrgreen: tak na to spoléhej dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 13:47

@martina.se třeba se někdo ozve, komu se to stalo. Počítáme i s tím, že by se to mohlo stát, protože sami jsme si vybrali volbu, která nám oboum vyhovuje a to je přerušovaný sex.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
9.2.16 13:50
@Anonymní píše:
@martina.se nevím o nikom, kdo by přes přerušku otěhotněl :nevim:

Tak tos tady toho ještě moc nepřečetla :lol: Jinak je potřeba si uvědomit, že k možnosti otěhotnět předchází ovulace a teprve potom menstruace, nikoli nejdřív menstruace a až potom bys měla být zase plodná.

• Citovat
  • Upravit
72725
9.2.16 13:50
@Anonymní píše:
@martina.se třeba se někdo ozve, komu se to stalo. Počítáme i s tím, že by se to mohlo stát, protože sami jsme si vybrali volbu, která nám oboum vyhovuje a to je přerušovaný sex.

tak to pak neřeš, jednou za měsíc si udělej test a hotovo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.2.16 14:06

Tak my frčíme na přerušovaný už kolik let a funguje, ovšem žijeme s tím rizikem, že můžu otěhotnět.

@Anonymní píše:

počkej 14 dní udělej test a pokud se bojíš těhotenství, tak se chraň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
9.2.16 14:42

Hm, tak mám kamarádku, která počala 3. dítě i přes kondom! asi extra průrazní borci :mrgreen: pak přesedlala raději na tělísko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.16 17:31

@lleennttiillkkaa Počítáme i s tím, že by se to mohlo stát, protože sami jsme si vybrali volbu, která nám oboum vyhovuje a to je přerušovaný sex.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.16 22:22

@Tunrida Ahoj,tak jsme byla dnes na gyndě a vše je ok. Ptala jsem se na otěhotnění a říkal, že není pravda, že musí první dojít ms..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky