Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:šance je zcela normální jako při klasické přerušovené souloži - 30 %, proč by měla být minimální?
Předem se omlouvám za anonymitu.Moje otázka zní, jak poznám, že jsem těhotná, když jsem 8týdnu po porodu a ještě jsem nedostala ms? a je tam minimální možnost otěhotnění při přer. sexu že? sex byl na konci Ledna. Děkuji
@Anonymní píše:
Předem se omlouvám za anonymitu.Moje otázka zní, jak poznám, že jsem těhotná, když jsem 8týdnu po porodu a ještě jsem nedostala ms? a je tam minimální možnost otěhotnění při přer. sexu že? sex byl na konci Ledna. Děkuji
Udělej si za 14.dní těhotenský test, jinak těžko říct, spíš asi ne. Menstruaci můžeš mít po porodu kdykoliv, taky to nelze přesně říct.
Děkuji, tak uvidíme. Jen mě to zajímá
.Ms jsem předtím dostala 2měs. po porodu. Zítra jdu na gynekologii po šest. tak třeba pozná jestli se ms blíží ![]()
Já dostala ms až víc jak rok po porodu, kojila jsem, ale to nic nemění na tom, že ty i kdybys kojila můžeš jí dostat kdykoliv… Pokud člověk sexuje, tak je tu vždy nějaká šance na těhotenství. Já žádnou antikoncepci nepoužívám a zatím mám 2 plánované děti, takže nám s manželem si dávání pozor funguje ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se nevím o nikom, kdo by přes přerušku otěhotněl
to máš dobrý
tak na to spoléhej dál ![]()
@martina.se třeba se někdo ozve, komu se to stalo. Počítáme i s tím, že by se to mohlo stát, protože sami jsme si vybrali volbu, která nám oboum vyhovuje a to je přerušovaný sex.
@Anonymní píše:
@martina.se nevím o nikom, kdo by přes přerušku otěhotněl
Tak tos tady toho ještě moc nepřečetla
Jinak je potřeba si uvědomit, že k možnosti otěhotnět předchází ovulace a teprve potom menstruace, nikoli nejdřív menstruace a až potom bys měla být zase plodná.
@Anonymní píše:
@martina.se třeba se někdo ozve, komu se to stalo. Počítáme i s tím, že by se to mohlo stát, protože sami jsme si vybrali volbu, která nám oboum vyhovuje a to je přerušovaný sex.
tak to pak neřeš, jednou za měsíc si udělej test a hotovo ![]()
Tak my frčíme na přerušovaný už kolik let a funguje, ovšem žijeme s tím rizikem, že můžu otěhotnět.
@Anonymní píše:
počkej 14 dní udělej test a pokud se bojíš těhotenství, tak se chraň.
Hm, tak mám kamarádku, která počala 3. dítě i přes kondom! asi extra průrazní borci
pak přesedlala raději na tělísko
@lleennttiillkkaa Počítáme i s tím, že by se to mohlo stát, protože sami jsme si vybrali volbu, která nám oboum vyhovuje a to je přerušovaný sex.
@Tunrida Ahoj,tak jsme byla dnes na gyndě a vše je ok. Ptala jsem se na otěhotnění a říkal, že není pravda, že musí první dojít ms..