Těhu a chřipka

139
7.2.07 10:20

Těhu a chřipka

Ahoj holčiny, prosím o radu. Už nějakou dobu se s manželem snažíme o mimi a teď to i vypadá, že se nám to možná zadařilo:-). Jenže na mě dolehla chřipka, dva dny horečky. Matně si vzpomínám, že nemoce takto na začátku jsou pro mimi hodně špatné, ale už nevím jaké … Nemáte někdo víc informací příp. vlastní zkušenost????
Díky moc.
Vyjukaná Anulenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
386
7.2.07 13:01

Ahojky Anulenko, vysoké horečky prý nesvědčí. Možná bych radši řekla obvoďákovi, že jsi možná těhule a jakýma práškama to můžeš snižovat. Jinak si ale myslím, že zase tak tragické to nebude. Až budeš čekat další mimčo, tak se doma s jedním prckem nemoci prostě nevyhneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.2.07 13:23

Evi díky, doktorovi jsem to říkala, tak mi dal jen paralen. Měla jsem jednou 38,2 a jednou 39,7, vždy asi tak 2 hodiny. Jinak to bylo kolem 37, dnes už jsem asi bez teplot, jen taková rozlámaná. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
7.2.07 13:25

Také je dobré, když si uděláš studený zábaly na ruce (zápěstí) a na kotníky. To jde teplota hned dolu. Tak se drž a dej vědět, jestli jsi těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
7.2.07 16:57

Ahoj

pokud máš opravdu chřipku a ne virozu, tak bych si u mimča nechala co nejdřív udělat genetický screening - dělá se ve 12 tt…
Nebudu zbytečně strašit, ale známá má velmi špatnou a smutnou zkušenost.

Jinak já loni na začátku těhu taky měla virozu… říká se že zezačátku je to všechno nebo nic… bohužel neplatí to ve 100% případů.

Držím pěsti a pěkně to vylež:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.2.07 21:11

Ahojky, já měla na začátku těhu asi třikrát nějakou virozu, byla jsem z toho dost vyjukaná.Doktorka mi řekla jen ležet, čajíčkovat, zábaly a paralen jen ve vyjímečném případě.Tak jsem se toho držela a i když to trvalo dýl tak jsem to přeprala. moje doktorka je naštěstí opatrná na léky, některé kamarádky dostanou u obvoďáka cokoliv jen aby měl klid. A s nějakou vadou se netrap, to by bylo ještě horší, hlavně lež, jez vitamíny a odpočívej.Kdyby se něco s mimi dělo, chraň bůh, tak se tělo na začátku těhu podle toho zařídí ( alespoň tak mi to říkala dr.) Tak držim palečky ať se mimi drží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí