Těhu leginy - koupit nebo (dát) vyrobit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
16.5.11 12:36

Těhu leginy - koupit nebo (dat) vyrobit?

Chtela bych se vas zeptat, zkousela jste nektera koupit si obyc. leginy a nasit na ne sirokej pas (misto kupovani?)Nebo to dat svadlene? Me to desne nebavi a nemam na to cas, i kdyz tohle bych i zvladla:-)).

Event. napada vas neco, co by slo jako nejaky pohodlny teplaky na doma?

Me teda za de facto obyc.teplaky z Litexu prijde 750,– hodne na tech par mesicu …

Jeste me napadlo vetsi teplaky (leginy) nez mam aktualni konfekcni velikost. Ale to jich asi clovek za tehotenstvi potrebuje nekolik (potrebuju i na chatu, nejen na doma) a pak si muze rovnou koupit ty drahy z Litexu. Nebo se pletu?

Dekuju za info.

PS. Krome Litexu jsem videla tehu taky na e-shopu. Ale tam bych si bez zkouseni troufla koupit max. bizuterii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
16.5.11 12:43

Ahoj. Já si koupila těhu leginy asi za 200Kč a od normálních se liší jen tak, že místo klasické gumy je tam guma s knoflíkem a několika dírama, takže jsem si postupně mohla volit její délku. Nějaké jsem prodala, ty nejoblíbenější jsem si nechala a nosím je na doma i jako netěhu :wink: . Jedny těhuleginy mi koupila mamka k Vánocům, cenu neznám, ale asi byly drahé (mamka říkala, že ji ta cena dost překvapila). A musím říct, že ty obyč mají mnohem příjemnější materiál, takže ty „lepší“ jsem poslala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.5.11 12:49

Netuším, neměla jsem skoro žádné bříško, takže jsem vystačila s normálníma a neškrtily mě. V klasických kalhotách jsem vypárala zipy a dala místo nich 5cm klín gumy, po porodu jsem zas vrátila zipy. Určitě by se daly takhle upravit i elasťáky. Jinak teď mi říkala kámoška, že v Kiku mají akci na těhu elasťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
16.5.11 13:03

V kiku mají novou kolekci těhu oblečení a kupovala jsem tam i elasťaky, stály asi 300,– víc určitě ne a zatím jsou v pohodě. Mají i ve více barvách. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.5.11 07:37
Jaja027 píše:
V kiku mají novou kolekci těhu oblečení a kupovala jsem tam i elasťaky, stály asi 300,– víc určitě ne a zatím jsou v pohodě. Mají i ve více barvách. :palec:

A nevim velikosti, ktery maji? Aby nemeli jen samy S nebo M. Casto napisou, ze je to L nebo XL a pak je to o dve velikosti mensi. Je to tak nejen u vietnamcu.

Jinak holky, diky vsem za typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
17.5.11 07:38
hkac píše:
Ahoj. Já si koupila těhu leginy asi za 200Kč a od normálních se liší jen tak, že místo klasické gumy je tam guma s knoflíkem a několika dírama, takže jsem si postupně mohla volit její délku. Nějaké jsem prodala, ty nejoblíbenější jsem si nechala a nosím je na doma i jako netěhu :wink: . Jedny těhuleginy mi koupila mamka k Vánocům, cenu neznám, ale asi byly drahé (mamka říkala, že ji ta cena dost překvapila). A musím říct, že ty obyč mají mnohem příjemnější materiál, takže ty „lepší“ jsem poslala dál.

A odkud mas tyhle variabilni leginy? To je dobrej figl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.5.11 08:01
tasa píše:
hkac píše:
Ahoj. Já si koupila těhu leginy asi za 200Kč a od normálních se liší jen tak, že místo klasické gumy je tam guma s knoflíkem a několika dírama, takže jsem si postupně mohla volit její délku. Nějaké jsem prodala, ty nejoblíbenější jsem si nechala a nosím je na doma i jako netěhu :wink: . Jedny těhuleginy mi koupila mamka k Vánocům, cenu neznám, ale asi byly drahé (mamka říkala, že ji ta cena dost překvapila). A musím říct, že ty obyč mají mnohem příjemnější materiál, takže ty „lepší“ jsem poslala dál.
A odkud mas tyhle variabilni leginy? To je dobrej figl.

Myslím, že jsem je kupovala v těhuprodejně u Palackého náměstí (ulice Podskalská :?: ). Ale už je to víc jak 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
J.S.M.
23.7.12 14:57

Legíny - dobrý fígl

Také jsem minulý týden sháněla těhotenské legíny, v obchodě mi paní prodavačka poradila dobrý fígl - prý si tam těhotné kupují normální legíny, které ale mají vzadu rozšíření, vsadku jakože na zadek a nosí je obráceně, na bříško. Koupeno, vyzkoušeno a můžu doporučit :) Vsadka je krásně široká na mé 5ti měsíční bříško.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat