Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj můžete mi některá poradit? V pátek mi vyšel t. test(ve čtvrtek byl ještě negativní).Byla jsem nadšená a plánovala mudr. až za dýl, jenomže jsem začala včera večer špinit a do rána i krev. Dnes ráno jsem naklusala k mudr. Řekla mi že tam nic nevidí, žádné mimi. Podle PM bych měla být cca 6tt, což mi ale nesedí jelikož mám cyklus klidně i 36dní. No nevadí, jde mi hlavně o to - říkala, že pokud bych začala silně krvácet, stavy na omdlení či křeče, jet okamžitě do nemocnice. (předpoklad mimoděl. těhot.)Jinak kontrola ve čtvrtek. Jenomže mě se to tě'ď večer rozjelo jako silnější menzes s bolením podbřišku a přijde mi zbytečné jet na pohotovost pokud mimčo odešlo s menstruací samo. Nechci aby si mě tam nechali na kyretáž po které je klasické šestinedělí. Myslím, že kdybych si ten test nedělala tak ani o těhu. nevím a přišla jen opožděná mens. Chcem se o mimi pokusit co nejdříve. Nemáte některá podobnou zkušenost? Neriskuju, když nejedu na pohotovost? díky
@niliremka Ahojky, měla jsem to přesně tak
Slabě pozitivní těhu test, pak špinění a nakonec MS. Mimi se neuchytilo a odešlo s ms. Otěhotněla jsem hned další měsíc
Jen kdyby bylo něco nestandartní a bylo ti na omdlení, nebo podobně, tak opravdu raději ta pohotovost, aby vyloučili mimoděložní.
Držím palce at to co nejdřív klapne
![]()
Myslim, ze na to jdes dobre. jak rikas, nebyt testu tak o tom ani nevis - tohle se stava casteji nez si lidi mysli. dokud tehu testy nebyly v kazde lekarne, tak se to neresilo - proste opozdena MS ![]()
Kamarádka to mela presně tak, neměla problémy tak na pohotovost nemusela. Otěhotněla hned dalsí mesic a ted má 6ti týdenní miminko ![]()
Díky holky za uklidnění. V noci se nic nedělo, všechno jsem zaspala. Mám to jen silnější a bolavější ale nic hrozného. Zítra mudr.jen zavolám a po mens. domluvím jen kontrolu. papa ![]()
Ahoj holky, prosím vás všechny o radu. S manželem už máme 3 děti a stačí nám to, jak finančně, tak i co se týká starostí. Přemýšlím, že bych manžela poslala na Vazektomii, máte některá doporučení na kliniku v Praze? Četla jsem fajn recenze na Iscare - Dr. Bittner nebo Čapka.
Ale ráda si nechám poradit!!!
Moc díky za doporučení!!! ![]()