Těhu tabulky

20
15.9.22 08:08

Těhu tabulky

Zdravím,

jdu sem opět z dotazem, kdy moje doktorka není schopná mi zavolat či zvednout tel. Včera jsem byla na kontrole, vše ok, až na hematon, se kterým jsem v klidku doma a odpočívám a vkládám ultrog. Doktorka me na kontrolu objednala až na říjen, mezi tím jdu 3. Října do Prahy na kontrolu 12.-13tt.

Včera odpoledne mi od doktorky přišel, jen termín s objednáním na kontrolu, což je v úterý 20.9. Když jsem se zeptala, proč najednou mám přijít už za týden, když dnes jsme se domlouvaly takto.. jeji odpověď zní jasně… “ Prosím na kontrolu tak jak jsme dohodnuté. Přehled kontrol těh v tabulce obj je jiný Děkujeme GA“ Mohu se jen zeptat co tím myslí a co je najednou za problém? Ja chci opravdu být v klidu, ale znepokojivé myšlenky mě celkem dohání ke stresu. Omlouvám se, kdyžtak za degešáckou otázku, ale těhotná jsem poprvé… a zjišťuji mnoho informaci. Děkuji předem za názor.

Příspěvek upraven 15.09.22 v 08:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11844
15.9.22 08:17

14.9. bylo vcera, tosntam byla…tak asi neprepsal datum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.9.22 08:20

@Vladusxx pardooon, to ja se přepsala melo tam být 20.9 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
15.9.22 08:23

A teď si teda kolikátý TT? Nebudeš tou dobou 10+? V té době se dělají odběry k prvotrim. Screeningu..aspoň můj doktor je dělá..takže pak při utz v na NT je už mám a nemusím tak čekat
Nebo že chce raději prostě vidět ještě před tím utz v Praze vzhledem k tomu hematomu? Těžko říct..

Příspěvek upraven 15.09.22 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.9.22 08:29

@Vladusxx podle včerejší kontrolky 9+2tt. Byla mi taky odebrána krev, ale snad kdyby nebyla v pořádku tak doktorka zavolá a nebudeme čekat snad týden. Právě že mi včera řekla, že stačí, když me uvidí až toho 26. Října.. tak proto se snažím přijít na to, co je v nepořádku, když mi to nedokáže nějak říct a nechá me čekat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
15.9.22 08:32

Mohla ti vyjít vyšší glykémie. A chce udělat kontrolní odběr.. ale to by ti napsala, ať dojdeš nalačno :think:

• Citovat
  • Upravit
11844
15.9.22 08:33

@232323E no mě třeba doktor dělá všechny odběry najednou v tom 11tt jako krevní obraz, biochemka, krevní skupina, pohlavní choroby a k tomu právě ještě zkumavku na ten screening, tam jsou hladiny hormonů ty se ale právě dělají nejdříve v 10+0
Kdežto někteří doktoři je dělají odděleně…že třeba v 8-9tt udělají tu biochemku atd. A pak jdeš znova na ty screeningové odběry… A někteří doktoři je nedělají vůbec a dělají se až v tom centru při utz. to jedeš do té Prahy ne?

Příspěvek upraven 15.09.22 v 08:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.9.22 08:34

@np10021 ano i nad tím jsem přemýšlela, že kdyby něco nebylo OK, že udělá další testy.. ale jsem objednaná až na 13:50 hod. 🧐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.9.22 08:37

Nejspíš se jedná o odběr krve pro prvotrimestrální screening. Ten se nabírá předem, aby na screeningu už byly výsledky z krve a mohli screening hned vyhodnotit. Nejlíp uděláš, když tam zavoláš.

• Citovat
  • Upravit
20
15.9.22 08:37

@Vladusxx to taky chapu a kdyby to tak moje doktorka dělala, tak mi příjde rozumný už mi to říct včera když jsem s ni o všeeeem mluvila.. :think: právě mi naplánovala jen tu Prahu a potom že ona sama mě chce vidět až 26. Října.. coz je za měsic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
15.9.22 08:49

@232323E možná zapomněla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
15.9.22 08:50

@232323E nejspíš se bude jednat o ten odběr krve na screening (při tom nemusíš být nalačno). Zkus mrknout na stránky do jakého centra jdeš, zda tam mají info o 1.screeningu, jestli krev berou sami až na místě. Mně jí brali až na místě.

• Citovat
  • Upravit
np10021
15.9.22 08:51

Každopádně ti doktorka mohla napsat důvod. Je pochopitelné, že to těhotnou ženu vystraší.

• Citovat
  • Upravit
9374
15.9.22 09:45

Já to nějak nechápu. Doktoka není schopná zvednout telefon, tak komunikuje přes zprávy? Nemáš možnost zavolat její sestřičce, že se chceš jen ujistit, jestli nedošlo k omylu v termínech a případně proč takhle? Já bych tipovala, že může chtít zkontrolovat ten hematom, jestliže byl větší. Jestli včera ráno odebírali krev, odpoledne ani nemusela mít výsledky, v tom bych nehledala problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
15.9.22 15:37

Já bych to z jejího e-mailu pochopila tak, ze mas přijít normálně v říjnu a přišla ti jenom nějaká automatická pozvánku, kterou mas ignorovat :nevim: ale zda se mi to super divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí