Těhu test Dr. Max

LuciTau
19.7.11 11:30

těhu test DR. Max

Ahojky holky, asi 5.7. jsem si dělala těhu test Dr. Max, byl slabě pozitivní, nemusela jsem to nijak natáčet byla tam //, pak jsem to bohužel dostala 7.7. tak jsem to nechala být, ale ted mi to nedalo a ja si udělala ten test znova a zase tam ta slabá čárka byla ale nijak nezesílela, myslíte, že by to mohlo být těhu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18551
19.7.11 11:36

ahoj, dej sem fotku, je možné že to těhu je, někdo ty první měsíce menstruaci má :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
19.7.11 11:39
loka píše:
ahoj, dej sem fotku, je možné že to těhu je, někdo ty první měsíce menstruaci má :zed:

právě že jsem oba zahodila :-(

• Citovat
  • Upravit
18551
19.7.11 11:41

počkej teď mi došlo…psala jsi že jsi poslení test dělala 7.7.? 8-o dnes je 19.7. takže dnes tam musí být už dsálnice, nebo bude bílo, proč nezkusíš test znovu dneska,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
19.7.11 11:44

test jsem si dělala dnes ráno a čárka je tam pořád stejná .. :nevim: 7.7. jsem to dostala a asi po 52 dnech :cry: jinak to mam pravidelne po 31 :think:

• Citovat
  • Upravit
18551
19.7.11 11:47

nechápu absolutně proč sis už nedošla dávno k doktroce, kdyby to bylo těhu, už by to poznala. Zbytečně se stresuješ. Jediná rada - krev jako samoplátce nebo jít rovnou k dr což je nejlepší řešení - ostatně už jsi tam měla být dávno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
19.7.11 11:49
loka píše:
nechápu absolutně proč sis už nedošla dávno k doktroce, kdyby to bylo těhu, už by to poznala. Zbytečně se stresuješ. Jediná rada - krev jako samoplátce nebo jít rovnou k dr což je nejlepší řešení - ostatně už jsi tam měla být dávno

byla jsem tam když mi vyšel 1. těhu test, ale on řekl, že to necháme být a pokud to nedostanu tak mám přijít a pokud se MS normálně dorazí chodít nemám, MS dorazila tak tam nechci vypadat jako debil :oops:

• Citovat
  • Upravit
18551
19.7.11 11:51

to sice dorazila, ale test je furt pozitivní a od ms už je to dlouhá doba, takže jak říkám, jít k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
19.7.11 11:54
loka píše:
to sice dorazila, ale test je furt pozitivní a od ms už je to dlouhá doba, takže jak říkám, jít k dr

děkuji za radu :hug:

• Citovat
  • Upravit
18551
19.7.11 11:55

není zač, opravdu tam zajdi, a přeji aby byl výsledek takový, jaký si přeješ! Dej pak vědět, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
19.7.11 11:59
loka píše:
není zač, opravdu tam zajdi, a přeji aby byl výsledek takový, jaký si přeješ! Dej pak vědět, jak jsi dopadla.

samozřejmě můj sen je pozitivní :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7576
19.7.11 12:05

No tak, jak to popisuješ, jsi mohla potratit, hcg se pomalu odbourává, proto máš na testu ještě slabou čárku. Ale taky to tak nemusí být. Souhlas s holkama, zajdi k lékaři, prober to a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
19.7.11 12:09
Háta_x píše:
No tak, jak to popisuješ, jsi mohla potratit, hcg se pomalu odbourává, proto máš na testu ještě slabou čárku. Ale taky to tak nemusí být. Souhlas s holkama, zajdi k lékaři, prober to a uvidíš.

Ona ta čárka neslábne ale ani nesílí…

• Citovat
  • Upravit
2242
19.7.11 12:17

já jsem slabou čárku měla pořád. I v nějakém sedmém týdnu (zbyl mi, tek jsem si ho udělala). Když nechceš k doktorovi, nech si odebrat jako samoplátce krev, stojí to do 200 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
19.7.11 12:23

Jo, tak jsem to myslela. Udělala sis test, měl určitou hodnotu=sílu čárky. Pak jsi krvácela a pokud jsi byla těhu, tak jsi zřejmě potratila a rostoucí hladina hcg začala zase klesat. Pak sis udělala znovu test a v moči byla ještě stejná hladina hcg jako při první testování. Takže za nějakou dobu by tam nemělo být nic. Každopádně ještě dnes se objednej a prober to s lékařem. Hladina hcg se může zvyšovat i z jiných důvodů, než těhotenstvím.

Luciked píše:
Háta_x píše:
Ona ta čárka neslábne ale ani nesílí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital