Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, dej sem fotku, je možné že to těhu je, někdo ty první měsíce menstruaci má ![]()
loka píše:
ahoj, dej sem fotku, je možné že to těhu je, někdo ty první měsíce menstruaci má
právě že jsem oba zahodila ![]()
počkej teď mi došlo…psala jsi že jsi poslení test dělala 7.7.?
dnes je 19.7. takže dnes tam musí být už dsálnice, nebo bude bílo, proč nezkusíš test znovu dneska,
test jsem si dělala dnes ráno a čárka je tam pořád stejná ..
7.7. jsem to dostala a asi po 52 dnech
jinak to mam pravidelne po 31 ![]()
nechápu absolutně proč sis už nedošla dávno k doktroce, kdyby to bylo těhu, už by to poznala. Zbytečně se stresuješ. Jediná rada - krev jako samoplátce nebo jít rovnou k dr což je nejlepší řešení - ostatně už jsi tam měla být dávno
loka píše:
nechápu absolutně proč sis už nedošla dávno k doktroce, kdyby to bylo těhu, už by to poznala. Zbytečně se stresuješ. Jediná rada - krev jako samoplátce nebo jít rovnou k dr což je nejlepší řešení - ostatně už jsi tam měla být dávno
byla jsem tam když mi vyšel 1. těhu test, ale on řekl, že to necháme být a pokud to nedostanu tak mám přijít a pokud se MS normálně dorazí chodít nemám, MS dorazila tak tam nechci vypadat jako debil ![]()
to sice dorazila, ale test je furt pozitivní a od ms už je to dlouhá doba, takže jak říkám, jít k dr
loka píše:
to sice dorazila, ale test je furt pozitivní a od ms už je to dlouhá doba, takže jak říkám, jít k dr
děkuji za radu ![]()
není zač, opravdu tam zajdi, a přeji aby byl výsledek takový, jaký si přeješ! Dej pak vědět, jak jsi dopadla.
loka píše:
není zač, opravdu tam zajdi, a přeji aby byl výsledek takový, jaký si přeješ! Dej pak vědět, jak jsi dopadla.
samozřejmě můj sen je pozitivní ![]()
No tak, jak to popisuješ, jsi mohla potratit, hcg se pomalu odbourává, proto máš na testu ještě slabou čárku. Ale taky to tak nemusí být. Souhlas s holkama, zajdi k lékaři, prober to a uvidíš.
Háta_x píše:
No tak, jak to popisuješ, jsi mohla potratit, hcg se pomalu odbourává, proto máš na testu ještě slabou čárku. Ale taky to tak nemusí být. Souhlas s holkama, zajdi k lékaři, prober to a uvidíš.
Ona ta čárka neslábne ale ani nesílí…
já jsem slabou čárku měla pořád. I v nějakém sedmém týdnu (zbyl mi, tek jsem si ho udělala). Když nechceš k doktorovi, nech si odebrat jako samoplátce krev, stojí to do 200 Kč
Jo, tak jsem to myslela. Udělala sis test, měl určitou hodnotu=sílu čárky. Pak jsi krvácela a pokud jsi byla těhu, tak jsi zřejmě potratila a rostoucí hladina hcg začala zase klesat. Pak sis udělala znovu test a v moči byla ještě stejná hladina hcg jako při první testování. Takže za nějakou dobu by tam nemělo být nic. Každopádně ještě dnes se objednej a prober to s lékařem. Hladina hcg se může zvyšovat i z jiných důvodů, než těhotenstvím.
Luciked píše:Háta_x píše:Ona ta čárka neslábne ale ani nesílí…
Ahojky holky, asi 5.7. jsem si dělala těhu test Dr. Max, byl slabě pozitivní, nemusela jsem to nijak natáčet byla tam //, pak jsem to bohužel dostala 7.7. tak jsem to nechala být, ale ted mi to nedalo a ja si udělala ten test znova a zase tam ta slabá čárka byla ale nijak nezesílela, myslíte, že by to mohlo být těhu?