Těhule v Pardubicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
15.2.20 16:40

Těhule v Pardubicích

Ahoj, jsou tu nějaké budoucí maminy z Pardubic, které rády potkají někoho nového? Žiju tady 6 let, jsem z Moravy, ale celou dobu jsem tady pracovala jako servírka, takže krom známých z hospody nějak nebyl čas na seznamování se s někým a maminy už vůbec ne ???? je mi 25 a končím 14 týden ???? a když ne nikdo na seznámení, tak aspoň jestli nevíte kam tady chodit na cvičení pro těhotné? Někdo nějaké zkušenosti, doporučení? ???? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
418
15.2.20 20:31

Ahoj ja sice nejsem těhotná ale mám dvouměsíčního syna. Je mi 19. Pokud chceš napiš zprávu a můžeme spolu někdy zajít na kafe, čaj atd.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
17.2.20 11:49

Ahooj

Ahoj, čekám druhé mimi - termín duben/květen :srdce:
Jsem z Pardubic - Polabiny. První holčička 2,5 :srdce:
@Verda23 cvičení pro těhotné co vím, tak na Dubině ve sportlife :palec:
Chodila jsem tam cvičit sama, pak s dcerou a teď se chytám zkusit pro těhulky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
4.3.20 13:21

Ahojky nejsem primo z Pardubic, ale z vesnice kousek.
Když to dobre dopadne tak čekáme prcka v říjnu.
Jinak mam doma 7leteho syna a je mi 34

Chtěla bych začít chodit plavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
6.3.20 12:03

Parubice

Ahojky nenajde se tady nějaká tehule z okolí Pardubic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuky206
16.4.20 18:29

Ahojky, já jsem taky těhule. Jsem kousek od Pardubic, ale v Pardubicích jsem dost často :) je mi 21 a budu končit 11 týden. S partnerem je to bohužel na houby a rozešli jsme se. :/
Najde se tu nějaká tehulka nebo klidně maminka, která by ráda zašla třeba na procházku, kafe, čaj a poklabosila? Budu teď pravděpodobně dost sama, tak budu ráda za jakoukoliv společnost :P

• Citovat
  • Upravit
1986
30.4.20 14:21
@Kuky206 píše:
Ahojky, já jsem taky těhule. Jsem kousek od Pardubic, ale v Pardubicích jsem dost často :) je mi 21 a budu končit 11 týden. S partnerem je to bohužel na houby a rozešli jsme se. :/
Najde se tu nějaká tehulka nebo klidně maminka, která by ráda zašla třeba na procházku, kafe, čaj a poklabosila? Budu teď pravděpodobně dost sama, tak budu ráda za jakoukoliv společnost :P

Ahojky ja bydlím za Pardubicemi, bude mi 35, doma uz jednoho syna mam (vychovala jsem ho sama, bez otce). Druhé ditko uz ale máme v kompletní rodine. Čekáme 11.10.2020

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuky206
30.4.20 21:42

@Darina K. Wow maminky, které jsou na dítko sami moc obdivuji. Přítel se po pár dnech vrátil s tím, že ho to moc mrzí a chtěl by vše od základů změnit, jelikož o nás nechce přijít. Od té doby je úplně jak vyměněný, ale zatím to takto je týden, tak jsem zvědavá, zda to myslí vážně. 8o
Jinak jsem byla na prvním screeningu a bylo to neuvěřitelné. Nikdy jsem neviděla nic krásnějšího. Termín bych měla mít 6.11. :oops:

• Citovat
  • Upravit
10
13.5.20 07:26

Ahoj holky. I nam se postestilo a nyni budu koncit 13 tyden. Termin mam 21.11. Je mi 30 a jsem pristehovana do Pardubic. Bohuzel tu zadne maminky neznam, ale rada bych poznala. Nesla byste nektera cvicit nebo si jen pokecat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.5.20 16:38
@Lucy129 píše:
Ahoj holky. I nam se postestilo a nyni budu koncit 13 tyden. Termin mam 21.11. Je mi 30 a jsem pristehovana do Pardubic. Bohuzel tu zadne maminky neznam, ale rada bych poznala. Nesla byste nektera cvicit nebo si jen pokecat? :)

Ahoj a odkud jses přistěhovala?:) máš fb? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.5.20 17:43

@Verda23 Z Jaroměře, v Pardubkách jsem asi čtvrtý rok. fb mám :-) Můžeme si napsat do zprávy profil jestli chceš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
14.5.20 19:48

@Kuky206 děkuji

Omlouvam se ted jsem na emimi nebyla dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.7.20 04:37

Ahoj holky, ja mam dvoumesicni holcicku uz :) cvicit jsem chodila do BeFitu ve Foxconnu k Miriam Slavikove a super :) je mi 25 a zatim drandim s kocarem vsude mozne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.8.20 13:43

Ahoj, od 17.8. budu na mateřské a nějak nevím co všechny ty dny budu dělat než se mimčo narodí :-D Bydlím v Holicích, ale dojet do Pardubic není problém. Chtěl by se někdo sejít na pokec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
7.8.20 11:01

Ahoj holky ja bydlím kousek od Pardubic,
Jsem ve 31tt a doma mam 7leteho syna Ondru.
Ted teda jsem ještě 3 týdny na neschpence, pak nástup na mateřskou. Čekáme kluka Patrika
A taky rada zajdu nekam na pokec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová