Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsou tu nějaké budoucí maminy z Pardubic, které rády potkají někoho nového? Žiju tady 6 let, jsem z Moravy, ale celou dobu jsem tady pracovala jako servírka, takže krom známých z hospody nějak nebyl čas na seznamování se s někým a maminy už vůbec ne ???? je mi 25 a končím 14 týden ???? a když ne nikdo na seznámení, tak aspoň jestli nevíte kam tady chodit na cvičení pro těhotné? Někdo nějaké zkušenosti, doporučení? ???? Díky
Ahoj ja sice nejsem těhotná ale mám dvouměsíčního syna. Je mi 19. Pokud chceš napiš zprávu a můžeme spolu někdy zajít na kafe, čaj atd.. ![]()
Ahoj, čekám druhé mimi - termín duben/květen ![]()
Jsem z Pardubic - Polabiny. První holčička 2,5 ![]()
@Verda23 cvičení pro těhotné co vím, tak na Dubině ve sportlife ![]()
Chodila jsem tam cvičit sama, pak s dcerou a teď se chytám zkusit pro těhulky ![]()
Ahojky nejsem primo z Pardubic, ale z vesnice kousek.
Když to dobre dopadne tak čekáme prcka v říjnu.
Jinak mam doma 7leteho syna a je mi 34
Chtěla bych začít chodit plavat
Ahojky nenajde se tady nějaká tehule z okolí Pardubic ![]()
Ahojky, já jsem taky těhule. Jsem kousek od Pardubic, ale v Pardubicích jsem dost často
je mi 21 a budu končit 11 týden. S partnerem je to bohužel na houby a rozešli jsme se. :/
Najde se tu nějaká tehulka nebo klidně maminka, která by ráda zašla třeba na procházku, kafe, čaj a poklabosila? Budu teď pravděpodobně dost sama, tak budu ráda za jakoukoliv společnost ![]()
@Kuky206 píše:
Ahojky, já jsem taky těhule. Jsem kousek od Pardubic, ale v Pardubicích jsem dost častoje mi 21 a budu končit 11 týden. S partnerem je to bohužel na houby a rozešli jsme se. :/
Najde se tu nějaká tehulka nebo klidně maminka, která by ráda zašla třeba na procházku, kafe, čaj a poklabosila? Budu teď pravděpodobně dost sama, tak budu ráda za jakoukoliv společnost
Ahojky ja bydlím za Pardubicemi, bude mi 35, doma uz jednoho syna mam (vychovala jsem ho sama, bez otce). Druhé ditko uz ale máme v kompletní rodine. Čekáme 11.10.2020
@Darina K. Wow maminky, které jsou na dítko sami moc obdivuji. Přítel se po pár dnech vrátil s tím, že ho to moc mrzí a chtěl by vše od základů změnit, jelikož o nás nechce přijít. Od té doby je úplně jak vyměněný, ale zatím to takto je týden, tak jsem zvědavá, zda to myslí vážně. ![]()
Jinak jsem byla na prvním screeningu a bylo to neuvěřitelné. Nikdy jsem neviděla nic krásnějšího. Termín bych měla mít 6.11. ![]()
Ahoj holky. I nam se postestilo a nyni budu koncit 13 tyden. Termin mam 21.11. Je mi 30 a jsem pristehovana do Pardubic. Bohuzel tu zadne maminky neznam, ale rada bych poznala. Nesla byste nektera cvicit nebo si jen pokecat? ![]()
@Lucy129 píše:
Ahoj holky. I nam se postestilo a nyni budu koncit 13 tyden. Termin mam 21.11. Je mi 30 a jsem pristehovana do Pardubic. Bohuzel tu zadne maminky neznam, ale rada bych poznala. Nesla byste nektera cvicit nebo si jen pokecat?
Ahoj a odkud jses přistěhovala?:) máš fb? ![]()
@Verda23 Z Jaroměře, v Pardubkách jsem asi čtvrtý rok. fb mám
Můžeme si napsat do zprávy profil jestli chceš ![]()
Ahoj holky, ja mam dvoumesicni holcicku uz
cvicit jsem chodila do BeFitu ve Foxconnu k Miriam Slavikove a super
je mi 25 a zatim drandim s kocarem vsude mozne ![]()
Ahoj, od 17.8. budu na mateřské a nějak nevím co všechny ty dny budu dělat než se mimčo narodí
Bydlím v Holicích, ale dojet do Pardubic není problém. Chtěl by se někdo sejít na pokec?
Ahoj holky ja bydlím kousek od Pardubic,
Jsem ve 31tt a doma mam 7leteho syna Ondru.
Ted teda jsem ještě 3 týdny na neschpence, pak nástup na mateřskou. Čekáme kluka Patrika
A taky rada zajdu nekam na pokec