Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Jsem z Hodonína, čerstvá těhule a TP mám až v prosinci
najde se kamarádka? Pokud možno taky těhule, kdy můžeme spolu chodit na plavání nebo cvičení pro těhotné. Budu moc ráda za jakékoliv odpovědi
Lenka
@Leila90 píše:
Ahoj holky. Jsem z Hodonína, čerstvá těhule a TP mám až v prosincinajde se kamarádka? Pokud možno taky těhule, kdy můžeme spolu chodit na plavání nebo cvičení pro těhotné. Budu moc ráda za jakékoliv odpovědi
![]()
![]()
Lenka
Ahoj, my se teďka snažíme o druhé mimi, jsem z Veselí nad Moravou ![]()
@Leila90
Ahojky,
taky mám termín porodu v prosinci 2013..Bydlím 20 km od Hodoše
Jak se teď cítíš? nějaké problémy nebo ani nevíš, že jsi těhulka?? ![]()
@veupeu Ahojky
já jsem momentálně už 11 tt a necítím se jako těhule
Je mi fajn..A copak ty??
No to je supr, by jsme mohli kočárkovat
Odkud přesně jsi? Já z Mikulčic
@Leila90
Ahooj, já jsem 10 tt, i když s tím výpočtem to mám složitější, ale o tom si můžeme popsat později
K doktorovi jdu v pátek, tak už se moc těším
Jinak pocity stejné jako ty - je mi fajn
Jééé, kočárkovat by bylo super, ale bydlím na opačnou stranu od Hodonína jako ty, ale když budeme chtít, tak to určo nějak vymyslíme
Jsem přesně z Vracova.
@veupeu Tak to nebude problém se někdy sejít že
Já jdu ted v úterý k dr. ale miminko mám doma na fotce z nemocnice
s tím výpočtem-najdi si na www.tehotenskakalkulacka.cz a tam zadej poslední den MS a vyjde ti v kolikátým jsi
taky se moc těším na utz
to už bude prďola velkej ![]()
@Leila90
nene, určo nebude ![]()
Jj, o tom výpočtu na online kalkulačkách vím, jenže mám za sebou spontánní potrat a na ten navazující těhotenství, tak proto ten zmatek v přesném výpočtu..Doufám ale, že mi ho doktor sdělí, podle utrazvuku, v pátek
Tak pak napiš jak jste dopadli v úterý a můžeme sdílet pocity našich stejně starých uzlíčků
Jinak je mi 26 a čekáme první mimčo ![]()
@veupeu Jé,tak to je mi líto, ale já taky v prosinci v 6tt potratila. Mě je 22 a taky čekáme prvního mimouška
no určitě ti zítra dám vědět
venku krásně, ale na zahradu se nedá po té včerejší bouřce. Taky i u Vás tak bouřilo?
já se chulila mojému pod peřinu, to byla docela silná bouřka
![]()
@Leila90
Tak to máme úplně stejné osudy
A jsi doma? Já nastupuji na neschopenku až za 2 měsíce, které doufám utečou
Bouřka byla děsivá, raději doma odpočívej, chulila bych se taky, ale můj drahý oslavoval včerejší zásnuby (za nás tři) tak moc, až se mírně, v kruhu rodinném, picl
bere to zodpovědně :lol
:
@veupeu já neodpočívám, je mi dobře, necítím se jako těhule, potřebujeme finance, tak nastupuju akorát do práce, ale nevím, jestli si mě tam nechají. Neví, že jsem těhu, tak snad mě tam nechá.
zásnuby jsme taky dost oslavily
a ted nás čeká svatba, ale to už se zřídí jen můj
jsem zvědavá. A budete se brát kdy? Jinak gratuluji k zasnoubení ![]()
@Leila90..a já gratuluji ke svatbě
kdy máte datum? My teď stavíme domek, tak jsme si řekli, že až budeme bydlet v novém, malá či malý bude cupkat, tak uspořádáme svatbu
S prací hodně štěstí, aby to klaplo a ty byla i později fit, taky bych chodila do práce, protože se cítím opravdu dobře, ale chci využít pojistky, kterou mám uzavřenou na těhotenství a věci spojené, a která se mi finančně vyplatí lépe, tak budu doma
Uvidíme, jestli se nudou neukoušu
A co bříško? už je nějaký bochánek? ![]()
@veupeu No jééje, bochánek už je
A taky děkuji, termín máme 27.7. a taky jsme ve fázi spíše rekonstrukce baráku, at má melé kde cupitat
no já právě potřebuji momentálně peníze, chci udělat malému krásný nový pokojíček, takže práce bodne
ale jako pomocná síla v kuchyni to nebude problém. Jsem ráda že mi není zle, minulé těhu jsem prozvracela a všechny příznaky jsem měla a ted nic
takže si užívám jízdy na kole a dlouhých procházek se psem a už se nemůžu dočkat na dlouhé procházky s kočárkem ![]()
@Leila90
Ahooj, tak jak jsi dopadla u doktora? jak už jste velicí? ![]()