Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojy najde se tady tehulka ktera je ve stejnem tydnu tehotenstvi? na Pokec ![]()
@konecna26 ne nevadi a jak se citis? co cekas? atd mas nejake problemy?? je to tvoje prvni tehu? ![]()
Ahoj, já jsem podle PM dneska 30+1. Nevadí? Jinak mě ničí ta dusna, nohy otékají, záda bolí, už jsem si v kanclu dala nohy nahoru.
@Hasinka píše:
Ahoj, já jsem podle PM dneska 30+1. Nevadí? Jinak mě ničí ta dusna, nohy otékají, záda bolí, už jsem si v kanclu dala nohy nahoru.
ty ještě pracuješ? docela ti závidím, já jsem na neschopence
a máme stejné problémy
nohy a záda
Já se přidávám, bolí mě taky záda, po delší chůzi klouby a vedra úplně nesnáším. Je to fakt mazec.
@Barborka4 píše:Čekáme čtvrté dítko, měl by to být kluk, ale moc tomu po třech kopretinách nevěřím
@konecna26 ne nevadi a jak se citis? co cekas? atd mas nejake problemy?? je to tvoje prvni tehu?
@Bramborek Já ještě dlouho pracovat budu, záskok může až od 1. 7. tak tu musím nějak vydržet:-))
@mekelka vedra? to ani nemluvím..připadám si jak chodící velryba napodobující funící lokomotivu ![]()
@konecna26 tak třeba se dočkáš klučíka
my čekáme holčičku je naše první a asi i poslední, ale kdo ví třeba časem změníme názor
@Hasinka mno tak to tě docela obdivuju, neumím si představit že bych s takovým lavůrkem chodila ještě do práce
i když občas mě to taky doma štve ![]()
@Bramborek Ségra taky chodila do 34. týdne, já budu do 35., navíc podle UTZ jsem o 14 dní později. Zatím lavůrek nic moc, přibrala jsem zatím asi 5 kilo a to jsem nejdřív 2 kila zhubla
@Hasinka tak to ti závidím uplně ja už přibrala osm kilo a lavůrek mám vééééélikej ![]()
@Bramborek Není co závidět, třeba se ještě rozjedu. Uvidíme, abych pak nebyla jako slon. Jen co zůstanu doma bez honičky práce-domácnost-pes. Navíc já byla fortelná ženská už předtím. Takže se mi jen pospojovaly špeky, vůbec nemám hezké bříško.