Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem si založila vlastní diskuzi,jelikož mi je každý deníček kritizován.
Jinak něco málo o mne pro ty,co mne neznají…jmenuji se Denisa,je mi 21let a jsem 10+5tt těhotná.Termín mám vypočítaný na 30.11.2012,ale to se může změnit
.....
Jinak bych ráda pocekala se stejnými holkami jako jsem já… ![]()
Jinak sme se o mimi snažili přes rok..už jsme ani nedoufali a zadařilo se..ted 14.května jdu na ultrazvuk,tak doufám jen,že bude všechno v pořádku
..rodit budu v Českolipské porodnici,bude některá z vás také zde rodit(nebo už někdy rodila) ![]()
Mamky, jsem z listopadové skupiny 2010 a strašně to letí, když vidím, že jste už další parta listopadovek! Hodně zdravý Vám i miminkům! Letí to jako blázen, tak užívejte!!!! My máme krásné datum! 11.11.10 ![]()
Ahojky… U nás se taky čeka v listopadu…jsem 12+4. Termín máme 22.11.2012,ale taky ještě může nastat změna…
A jak těhu snášíte? Ja od 6tt do 10tt zvracela snad po všem.Ted jak kdy,nekdy ráno,někdy vůbec,někdy celý den…
A to mě můj dr říkal že by to melo kolem 12tt ustat…tak už aby to bylo..... ![]()
@Bronny tak to je náhodička..já jsem se také narodila 11.11…ale 1990
… ![]()
@Tlapička tak já těhu snáším docela dobře..zvracela jsem jen jednou(po pochoutkovém salátu
).jinak i ted mám nevolnosti..kort večer
,ale snad to brzy přejde..
A jak se těšíte na mimi..už máte tušení co to bude? Já bych si přála chlapečka Honzíka,ale je mi to jedno,hlavně aby to bylo zdravé ![]()
U mne bylo srdíčko vidět už v 7+5…
![]()
@dasjana U nás bylo
už v 6+5. No tušení na pohlaví nemáme…já bych raději chlapečka,ale jak píšeš,je to jedno,hlavně že to bude vše ok… Přítel si nechce nechat řict pohlaví,tak budeme mít překvápko
Co vy,necháte si říct co to bude?
Jasně,mi si to necháme říct..ale příteli i mne je to jedno,ale chceme,abysme už pak mimi mohli oslovovat už v bříšku jeho jménem ![]()
Ahoja holky,můzu se přidat,já nějak nerozumím těm uzavřeným skupinám atd.a ani se nikam prihlasovat nechci.No vlastně já ani nevím kdy to přijde.Termín vám takhle už řekl dr.?
Ahojik,vítej,já jsem „zakladatelka“ této skupinky..ano moje gyndr.mi to řekla,ale jak jistě víš,tak se vše může ještě změnit..1.termín mám stanovený na 30.listopadu ![]()
@dasjana píše:
Ahojik,vítej,já jsem „zakladatelka“ této skupinky..ano moje gyndr.mi to řekla,ale jak jistě víš,tak se vše může ještě změnit..1.termín mám stanovený na 30.listopadu
No super,děkuji za přijetí.Takže možná prosinatko;- ).No me o termínu nic neříkal.Jsem prý 10+2 dneska podle utz mereni.Takže jestli dobře počítám patřím sem asi,že?V kolikatem jsi ty?
Tak to jsme na rom „skoro“ stejně.A jakpak ti je?A co utz už jsi viděla ufounka?Já už byla 2krát.poprvé na potvrzení a min.na kontrole už ro byla fazolicka i se srdickem.Tedka mám jít 15tyho,tak se moc těším,že už bude vidět víc.Co jsem koukala na netu na fota 11-12 týden ,tak už to vipada jako človíček.
no já byla na ultrazvuku v 7+5tt a byla to jen taková bulinka malinká
..tak ted snad už to bude něco víc..no jinak mi je někdy trošku špatně,nic vážného..dá se to přežít
ted jdu v pondělí,tak jsem zvědavá…
![]()
tak jsem včera byla na ultrazvuku a překvapilo mne,jak prcek za měsíc vyrostl..už má nožičky i ručičky a lítal tam jak divoch
.Pani doktorka ho ani změřit nemohla pořádně,nedal se…drobeček jeden… ![]()
Jinak jak jsem předpokládala-jsem ve 12tt a včera jsem už miminkovi koupila menší dáreček(modré dupajdy s medvídky-ještě ale nevím co to bude,ale myslím si,že asi chlapeček) ![]()
Na kontrolu jdu až v červenci(tedy ve 20tt těhu)..už se zase nemůžu dočkat až broučínka uvidím ![]()