Těhulky s termínem listopad 2012

• Fotoalbum (45)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
403
9.5.12 07:50

těhulky a termínem listopad 2012

Tak jsem si založila vlastní diskuzi,jelikož mi je každý deníček kritizován.
Jinak něco málo o mne pro ty,co mne neznají…jmenuji se Denisa,je mi 21let a jsem 10+5tt těhotná.Termín mám vypočítaný na 30.11.2012,ale to se může změnit :kytka: .....
Jinak bych ráda pocekala se stejnými holkami jako jsem já… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
403
9.5.12 07:59

Jinak sme se o mimi snažili přes rok..už jsme ani nedoufali a zadařilo se..ted 14.května jdu na ultrazvuk,tak doufám jen,že bude všechno v pořádku :mavam: ..rodit budu v Českolipské porodnici,bude některá z vás také zde rodit(nebo už někdy rodila) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1862
9.5.12 09:40

Mamky, jsem z listopadové skupiny 2010 a strašně to letí, když vidím, že jste už další parta listopadovek! Hodně zdravý Vám i miminkům! Letí to jako blázen, tak užívejte!!!! My máme krásné datum! 11.11.10 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
9.5.12 09:50

Ahojky… U nás se taky čeka v listopadu…jsem 12+4. Termín máme 22.11.2012,ale taky ještě může nastat změna… :) A jak těhu snášíte? Ja od 6tt do 10tt zvracela snad po všem.Ted jak kdy,nekdy ráno,někdy vůbec,někdy celý den… :( A to mě můj dr říkal že by to melo kolem 12tt ustat…tak už aby to bylo..... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
9.5.12 10:31

@Bronny tak to je náhodička..já jsem se také narodila 11.11…ale 1990 :D … :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
9.5.12 10:34

@Tlapička tak já těhu snáším docela dobře..zvracela jsem jen jednou(po pochoutkovém salátu :poblion: ).jinak i ted mám nevolnosti..kort večer :P ,ale snad to brzy přejde..
A jak se těšíte na mimi..už máte tušení co to bude? Já bych si přála chlapečka Honzíka,ale je mi to jedno,hlavně aby to bylo zdravé :srdce:
U mne bylo srdíčko vidět už v 7+5… :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
9.5.12 10:45

@dasjana U nás bylo :srdce: už v 6+5. No tušení na pohlaví nemáme…já bych raději chlapečka,ale jak píšeš,je to jedno,hlavně že to bude vše ok… Přítel si nechce nechat řict pohlaví,tak budeme mít překvápko :) Co vy,necháte si říct co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
9.5.12 10:53

Jasně,mi si to necháme říct..ale příteli i mne je to jedno,ale chceme,abysme už pak mimi mohli oslovovat už v bříšku jeho jménem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
11.5.12 17:27

Ahoja holky,můzu se přidat,já nějak nerozumím těm uzavřeným skupinám atd.a ani se nikam prihlasovat nechci.No vlastně já ani nevím kdy to přijde.Termín vám takhle už řekl dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
11.5.12 17:32

Ahojik,vítej,já jsem „zakladatelka“ této skupinky..ano moje gyndr.mi to řekla,ale jak jistě víš,tak se vše může ještě změnit..1.termín mám stanovený na 30.listopadu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
11.5.12 17:47
@dasjana píše:
Ahojik,vítej,já jsem „zakladatelka“ této skupinky..ano moje gyndr.mi to řekla,ale jak jistě víš,tak se vše může ještě změnit..1.termín mám stanovený na 30.listopadu :D

No super,děkuji za přijetí.Takže možná prosinatko;- ).No me o termínu nic neříkal.Jsem prý 10+2 dneska podle utz mereni.Takže jestli dobře počítám patřím sem asi,že?V kolikatem jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
11.5.12 18:10

@kajda123 já se blížím k 12týdnu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
11.5.12 18:28

Tak to jsme na rom „skoro“ stejně.A jakpak ti je?A co utz už jsi viděla ufounka?Já už byla 2krát.poprvé na potvrzení a min.na kontrole už ro byla fazolicka i se srdickem.Tedka mám jít 15tyho,tak se moc těším,že už bude vidět víc.Co jsem koukala na netu na fota 11-12 týden ,tak už to vipada jako človíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
11.5.12 19:13

no já byla na ultrazvuku v 7+5tt a byla to jen taková bulinka malinká :P ..tak ted snad už to bude něco víc..no jinak mi je někdy trošku špatně,nic vážného..dá se to přežít :pankac: ted jdu v pondělí,tak jsem zvědavá… :think: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
15.5.12 06:15

tak jsem včera byla na ultrazvuku a překvapilo mne,jak prcek za měsíc vyrostl..už má nožičky i ručičky a lítal tam jak divoch :P .Pani doktorka ho ani změřit nemohla pořádně,nedal se…drobeček jeden… :dance:
Jinak jak jsem předpokládala-jsem ve 12tt a včera jsem už miminkovi koupila menší dáreček(modré dupajdy s medvídky-ještě ale nevím co to bude,ale myslím si,že asi chlapeček) :kytka:
Na kontrolu jdu až v červenci(tedy ve 20tt těhu)..už se zase nemůžu dočkat až broučínka uvidím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí