Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky holky, tak Vás taky všechny zdravím a pokud můžu tak sem občas ráda zavítám když bude chvilka
já jsem 13+2 a zítra jdu na NT screening tak doufám že bude vše ok a že se už dozvím i tip na pohlaví
termín mám 18.11. Jinak už se cítím dobře, trpěla sem nevolnostmi ale co jsem začala užívat femibion tak je vše ok …tak přeji všem pěkné těhulkování ![]()
@dasjana Ty jdewš na kontrolu až ve 20tt? A v 16TT ne? Ja byla ve 12TT, a chodím na kontrulu po 4 nedělích…
@veju87 Jéé já mám termín o den dříve jako ty…tyky jsem byla na screeningu a vše bylo ok,ještě že tak…Nevolnosti mivám jen ráno,a to při čištění zubů. ![]()
Ahoj holky,jestli neva,ráda se přidávám,mám termín 20.11.Kdyby to vyšlo,bylo by to super,já se totiž v ten den narodila
Včera jsem byla na screeningu 13+6 a vše dopadlo jak nejlíp mohlo a dokonce mi pan doktor řekl,že to je holka
Konečně mi přestalo být tak zle,to bylo hrůza…v prvním těhotenství jsem to neznala,ale teďka jsem si to teda užila
Prý u holčiček bývá více zle,tak třeba to ta holčička fakt bude
Všem moooc přeji pohodové těhulkování ![]()
@Tlapička ne,ne na kontrolu jdu v 16tt…20 týdnem jsem měla na mysli ultrazvuk ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám připojila
, a hlavně se vás zeptala, co vše už máte za sebou za vyšetření?Jsem v 16+2 a termín máme 10.listopadu.Doktorka mi zatím dělala jenom 3× ultrazvuk,jednou brala krev a jednou moč..Není toho nějak málo?Zítra jdu na vyšetření tak se chci doktorky zeptat..
Jinak všem budoucím maminkám přeji zdravé a krásné miminka
![]()
@Denisa313 tak já jsem 14+1 a dr mi dělala jen 2ultrazvuky..jinak to samé co Tobě,neboj,pak těch vyšetření ke konci bude víc
…pak už budeš chodit každé 2týdny na kontroly.
Jinak já mám termín 27.11…tobě termín vychází den před mými narozkami
…jinak držím
at jste s mimčem oba zdraví a vše klapne
![]()
Ahoj,tak já jsem 15+1 a pokaždé,co jsem u doktorky,bere mě na ultrazvuk.Takže čtyřikrát u moje dr a jednou na tom screeningu.Krev mi brala už dvakrát a v pátek mě čeká další odběr…tripl test.I když nevím,proč na něj musím,když screening na vývojové vady dopadl naprosto dobře a je o hodně přesnější..Tak přeji bezproblémové těhotenství a všem zdravoučká miminka ![]()
@peladom tak to moje dr. v ordinaci ultarzvuk nemá..posílá na velký do nemocnice.Ted tam pujdu az koncem července,jinak ani ne za 2týdny jdu na odběr krve ohledně genetiky…
Aha,tak to moje ultrazvuk má a vždy se koukne,jestli je mimi o.k. a já jsem taky klidnější
Jinak jdu za 4 týdny zase na velký do nemocnice.
Nic mě nedokáže potěšit víc než návštěva doktorky
.Fotečka z ultrazvuku se dneska mooc povedla,mimi se zrovna kuklo k nam takže jde krásně videt obličejík
..Jinak jsem ráda protože už dneska mi dělali triple testy,genetiku a další krevní vyšetření.
Holky a co pupíky?já už mám hrozný buben,mažu se Elasti-Q krémem z lékárny, ale řekla bych že nic moc, hlavně se blbě rozetírá a díky tomu má velkou spotřebu…Co používáte vy a vyhovuje vám?
![]()
Já používám na pupík GS Mamastrie,krasně se roztíra a hlavně krásně voni.A pulík? už se mě tam něco klube,ale ještě to není moc vidět ![]()
Tlapička
Tak to ti závidím..Já už mám bříško velké, aj by se mi hodilo tričko „nejsem tlustá ale těhotná“ aspoń tak mě lidi vidí podle jejich zděšených pohledů
…Spíš se těším až už bude opravdu velkéé
![]()
Já se mažu taky elasti-q a mě se teda roztírá dobře,ale mám z dm drogerie přímo tu jejich značku olej pro těhulky a je super,perfektně se roztírá a bříško mám pak krásně jemné,takové vláčné
Jinak pupík mám celkem už slušný,okolí už si všímá ,že jsem těhotná.Na tlusté břicho to nevypadá,je takové pevné,pěkné
Horší to bude s těmi našemi bříšky po porodu ![]()
tak já jsem 14+3,bříško mám zatím malé..ničím se nemažu ale to asi přijde.Fotky z ultrazvuku mám dvě
..taky se těším,až budu mít velké bříško,páč to ještě není moc vidět
…jen přítel si všimnul,že se začínám zakulacovat..no i když jsem trošku oplácanější(68kg na 158cm
)..kolik jste zatím přibraly? já zatím 2kilča,moc mi zatím nechutná.Užíváte nějaké doplnkové vitaminy? ![]()