Těhulky s termínem listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
348
15.5.12 10:17

ahojky holky, tak Vás taky všechny zdravím a pokud můžu tak sem občas ráda zavítám když bude chvilka :mavam: já jsem 13+2 a zítra jdu na NT screening tak doufám že bude vše ok a že se už dozvím i tip na pohlaví :lol: termín mám 18.11. Jinak už se cítím dobře, trpěla sem nevolnostmi ale co jsem začala užívat femibion tak je vše ok …tak přeji všem pěkné těhulkování :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.5.12 10:51

@dasjana Ty jdewš na kontrolu až ve 20tt? A v 16TT ne? Ja byla ve 12TT, a chodím na kontrulu po 4 nedělích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.5.12 10:53

@veju87 Jéé já mám termín o den dříve jako ty…tyky jsem byla na screeningu a vše bylo ok,ještě že tak…Nevolnosti mivám jen ráno,a to při čištění zubů. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
23.5.12 08:36

Ahoj holky,jestli neva,ráda se přidávám,mám termín 20.11.Kdyby to vyšlo,bylo by to super,já se totiž v ten den narodila :D Včera jsem byla na screeningu 13+6 a vše dopadlo jak nejlíp mohlo a dokonce mi pan doktor řekl,že to je holka :srdce: Konečně mi přestalo být tak zle,to bylo hrůza…v prvním těhotenství jsem to neznala,ale teďka jsem si to teda užila :mrgreen: Prý u holčiček bývá více zle,tak třeba to ta holčička fakt bude :lol: Všem moooc přeji pohodové těhulkování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
23.5.12 10:56

@Tlapička ne,ne na kontrolu jdu v 16tt…20 týdnem jsem měla na mysli ultrazvuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
29.5.12 13:34

Ahoj holky, ráda bych se k vám připojila :mavam:, a hlavně se vás zeptala, co vše už máte za sebou za vyšetření?Jsem v 16+2 a termín máme 10.listopadu.Doktorka mi zatím dělala jenom 3× ultrazvuk,jednou brala krev a jednou moč..Není toho nějak málo?Zítra jdu na vyšetření tak se chci doktorky zeptat..
Jinak všem budoucím maminkám přeji zdravé a krásné miminka :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
29.5.12 18:36

@Denisa313 tak já jsem 14+1 a dr mi dělala jen 2ultrazvuky..jinak to samé co Tobě,neboj,pak těch vyšetření ke konci bude víc :P …pak už budeš chodit každé 2týdny na kontroly.
Jinak já mám termín 27.11…tobě termín vychází den před mými narozkami :palec: …jinak držím :palec: at jste s mimčem oba zdraví a vše klapne :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
30.5.12 07:10

Ahoj,tak já jsem 15+1 a pokaždé,co jsem u doktorky,bere mě na ultrazvuk.Takže čtyřikrát u moje dr a jednou na tom screeningu.Krev mi brala už dvakrát a v pátek mě čeká další odběr…tripl test.I když nevím,proč na něj musím,když screening na vývojové vady dopadl naprosto dobře a je o hodně přesnější..Tak přeji bezproblémové těhotenství a všem zdravoučká miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
30.5.12 08:34

@peladom tak to moje dr. v ordinaci ultarzvuk nemá..posílá na velký do nemocnice.Ted tam pujdu az koncem července,jinak ani ne za 2týdny jdu na odběr krve ohledně genetiky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
30.5.12 09:07

Aha,tak to moje ultrazvuk má a vždy se koukne,jestli je mimi o.k. a já jsem taky klidnější :)Jinak jdu za 4 týdny zase na velký do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
30.5.12 11:45

Nic mě nedokáže potěšit víc než návštěva doktorky :dance: .Fotečka z ultrazvuku se dneska mooc povedla,mimi se zrovna kuklo k nam takže jde krásně videt obličejík :jazyk:..Jinak jsem ráda protože už dneska mi dělali triple testy,genetiku a další krevní vyšetření.
Holky a co pupíky?já už mám hrozný buben,mažu se Elasti-Q krémem z lékárny, ale řekla bych že nic moc, hlavně se blbě rozetírá a díky tomu má velkou spotřebu…Co používáte vy a vyhovuje vám?
:kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.5.12 13:33

Já používám na pupík GS Mamastrie,krasně se roztíra a hlavně krásně voni.A pulík? už se mě tam něco klube,ale ještě to není moc vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
30.5.12 18:31

Tlapička
Tak to ti závidím..Já už mám bříško velké, aj by se mi hodilo tričko „nejsem tlustá ale těhotná“ aspoń tak mě lidi vidí podle jejich zděšených pohledů :lol: …Spíš se těším až už bude opravdu velkéé :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1944
31.5.12 07:37

Já se mažu taky elasti-q a mě se teda roztírá dobře,ale mám z dm drogerie přímo tu jejich značku olej pro těhulky a je super,perfektně se roztírá a bříško mám pak krásně jemné,takové vláčné :lol: Jinak pupík mám celkem už slušný,okolí už si všímá ,že jsem těhotná.Na tlusté břicho to nevypadá,je takové pevné,pěkné :) Horší to bude s těmi našemi bříšky po porodu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
31.5.12 08:05

tak já jsem 14+3,bříško mám zatím malé..ničím se nemažu ale to asi přijde.Fotky z ultrazvuku mám dvě :srdce: ..taky se těším,až budu mít velké bříško,páč to ještě není moc vidět :think: …jen přítel si všimnul,že se začínám zakulacovat..no i když jsem trošku oplácanější(68kg na 158cm :P )..kolik jste zatím přibraly? já zatím 2kilča,moc mi zatím nechutná.Užíváte nějaké doplnkové vitaminy? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí