Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHojky, najde se tu nějaká těhulka z Bytřice pod Hostýnem nebo okolí? Jsem tu nová a nikoho tu neznám. Budu ráda za kamarádky
![]()
Ahoj pocházím z bph a teď byvam ve… takže kousicek. Těhotná tedy nejsem. Doma mám chlapecka ![]()
Příspěvek upraven 18.10.15 v 22:16
@ivetuli Juju tak to je kousíček
a když nejsi těhu tak to vůbec nevadí
právě tu vůbec nikoho neznám tak se ráda seznámím ![]()
Teď koukam co jsem to napsala
plánujeme druhy
píšu přes tablet a pořad mi to prohazuje slova
ty jsi se sem přestěhovala jo? Chodime často do zahajene, na houpacky, do parku, na vláček a teď přes léto na bazen. Cekas prvni?
@ivetuli Neboj pochopila jsem to
Jojo ted jsme se sem nastěhovali. Přítel tady má práci tak jsme šli sem
Juju čekám první. Právě jsem hledala nějaké těhu cvičení a na netu jsem nic nenašla tak tu asi nic takového není. Se musí asi až do Holešova co?
Není no, taky jsem tenkrát hledala a nic. Jedine do Holešova, Přerova nebo Hranic. Je to na nic. A kdy mas TP?
Tak to se mi asi chtít dojíždět nebude. Stačí že jezdím do Přerova a Olomouce k doktorům. Termín mám 2.1. ![]()
Teď jsem se na něco koukala a je asi cvičení pro těhotné v knoflíků, otviralo se to někdy když jsem měla pt, takže nevím jak to tam je. Ale to cvičení by mělo být v úterý 17-18hod.
Tak to si zkusím zjistit Děkuji
říkám vůbec to tu neznám tak ani nevím kde co je pořádne. No novoroční. Možná i vánoční nakonec když bych šla císařem. Tak uvidime
Mas problemy ze bys mela na cisare? A pohlavi vite? Kde pujdes rodit?
Právě jsem mala tak kvůli tomu. Ze se uvidí podle toho jak bude miminko Velké a jak budu Mít velkou pánev a tak. A pohlaví nevíme. Necháme si překvápko
a rodit asi nejspíš do Přerova. Tys rodila kde?
Rodila jsem v prerove, 6 dni po terminu a „malej“ mel 4kg
ja jsem tedy celkem vysoka mam 172cm ale po porodu dr nadavala ze mam nejakou kost ( nevim jak uz to nazvala) nizko polezenou, malej se tam nejak sekl, ale mel I velkou hlavu 39 cm.. no nebyla to zadna sranda
mam tady I denicek o porodu.
No tak to te obdivuji ze sis to nenechala rict. My o tom taky premysleli ale pak jsme to stejne nevydrzeli, ted rikame ze druhy bude prekvapko ale nevim nevim jestli to vydrzim ![]()
Jej ty jo tak to sis asi zazila svoje. Ale hlavně že jste oba v pořádku. No Já mám prave 153cm a normální porod je od 155cm mají danou hranici. Tak jsem právě zvedava.
No nejdřív pritel to chtěl hrozne vědět ale pak za mnou přišel ze to vědět nechce tak jsem byla ráda protoze ja to nechtěla od začátku vědět. Tak jako na jednu stranu je asi lepší to vědět z hlediska nakupování ale zase za to překvápko to stoji a jen doufám že se někdo neprokecne a nebo to Já neuvidím ![]()
Promin že píšu až teď. O víkendu jsme nebyli doma a nějak nebyl čas. Taky jsem slyšela že klasický porod je od 155.. To jsem zvědavá jak tedy dopadnes. No tak já to na utz poznala a dr to ani nestihl říct. Ale znám spousty lidí co si to říct nenechali, má to krásné kouzlo ![]()