Těhulky - Bystřice pod Hostýnem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
7.9.15 18:52

Ne v pořádku nic se neděje :-) no tak sem zvedava co me čeká :-) a jinak v Knoflíku cvičení nemají mají az potom nějaké akce pro maminky s dětmi. Ale doporučili mi tam ze se mam zkusit zeptat na základce Masarykova ze tam miva nějaka paní cvičení a pak miva plavání s miminkama ve vaně. Tak jsem ji zkusila napsat tak čekám az mi odpoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
7.9.15 18:55

@dhenuska Ahoj já jsem z přímo z Bystřice pod Hostýnem a čekáme začátkem prosince chlapečka. Je dokonce možné že se potkáváme na ulici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.9.15 18:59

@dorkas ahojky. A kde bydlíš? Je mozne ze už jsme se někde potkaly. Ikdyz Já tu jsem teprve kkrátce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
7.9.15 19:02

@dhenuska já bydlím na ulici Za drahou, máme u domu loutkové divadlo pro děti. Já jsem tedy původně do Bystřice přivdaná, jsem zde už 13 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.9.15 19:04

@dorkas jo tak loutkove divadlo jsem zahlédla jak jsem jela vlakem :-) to Já bydlím na opačném konci u mlékárny. A chodíš někam na nejake cvičení nebo něco? Je tady vůbec něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
7.9.15 19:08

@dhenuska na cvičení nechodím, dr. zakazál. Čekáme už 3 miminko, loni jsem měla bohužel 2× potrat z toho ten druhý v 17.tt , tak mě dr. hlídá. Ale myslím že cvičení je zezadu komerční banky-tam jsou rehabilitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.9.15 19:11

@dorkas jo takhle. Ty jo tak to mi je lito. Tak hlavně že už se zadařilo :* a všechno je v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
7.9.15 19:11

@dhenuska přemýšlím jestli by nebylo lepší a rychlejší psát si přes skype či facebook? Co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.9.15 19:18

@dorkas Skype nemam tak fb. Deňulka Keslerová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
7.9.15 19:30

@dhenuska já jsem pod Michaela Žákovská, už jsem to odeslala žádost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.9.15 21:29

Holky to cviceni za komerckou neni. Ja se tam ptala kdyz jsem byla tehotna, meli tam ceduli tehu cviceni a pani se mi tam skoro vysmala ze necvici ze by musela byt skupina min 3 a to pry jeste nikdy nemeli.. hold bystrice no :( my jezdili na plavani do hranic a jako docela dobry ale to dojizdeni je na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.9.15 21:31

@ivetuli právě se mi nikam nechce dojíždět. Tak mám smůlu. Ale chci chodit aspoň s přítelem někdy plavat tak snad se někdy dostanem. Bolivaji mé hodně zada :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
8.9.15 06:59

@ivetuli tak to je síla, to jsem nevěděla. Nechápu tedy na co to tam pořád mají. Já jezdila u prvních dvou do Přerova k por. asist. Evě Jaremejkové- bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.8.16 18:58

Hledám kamarádku z BpH

Ahojky za 14 dni se stěhuji do Bystřice a byla bych rada za nejakou kamarádku mám 7 měsíční dcerku a je mi 27 let jestli některá budete chtit tak napište budu mooooc ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2565
7.8.16 17:45

@monulik2 Ahoj bydlím v Bystřici a mám 7.měsíčního chlapečka. Narodil se 13.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová