Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Jsem dnes 25+2tt a nějak nemám doma co dělat, pojďtě si psát, kecat o tom, jak to u Vás probíhá, jak se těšíte na porod apod..
Já třeba potřebuju se strachu z porodu doopravdy zbavit, jinak nevím ![]()
TP: mám 25.4.2016 - s přítelem čekáme syna a jméno bude mít Ondřej ![]()
Zatím máme 628g a jsme naprosto v pořádku, tak se přidejte k nám ![]()
Ahoj. Já sem úplně nepatřím… mám termín 19. 5. - ale z Prahy jsem ![]()
Ahoj, ja jsem 25+2 a termin mam 21.4.
A jsem z Prahy a cekame chlapecka Dolficka ![]()
@Petrušačka ahoj to vůbec nevadí. Vítám tě tu mezi námi ![]()
@magdickakocicka Ahoj i tebe vítám
tak to jsme vlastně úplně stejně až na to ze TP mám o 4dny později ![]()
@monikazoubek Jo jo, take jsem koukala
podle kalkulacek bych mela mit termin 19.4.
Asi to kazdy doktor pocita jinak
Vsak ono je to jedno, stejne je to jen orientacni datum ![]()
@magdickakocicka
Já jsem taky měla 19.4. jenže 5.1 jsme byli na velkém UTZ a tam mi rekl ten nový termín 25.4, tak jsem řekla, že je to jedno, že to stejně přijde uplně jiný den at driv nebo pozdějí ![]()
Kde budeš rodit? ![]()
@monikazoubek U Apolinare a ty??? Jinak ja sem doma na rizikovem kuli zanetu ledvin ![]()
@magdickakocicka
Jsem také u Apolinare, ale jen kvůli komplikacím jinak chci rodit v Neratovicích, ale uvidím jeste dost času.
Ja jsem v 10tt byla hospitalozovana v nemocnici kvůli zánětu střev, taky hitparáda ti povím :/ hlavně buďte s mimi v pořádku.
@monikazoubek Ja byla s tema ledvina tyden v nemocnici pred Vanocema ![]()
@magdickakocicka Jo ledviny, s těma tam byla taky jedna paní :/
já jdu zítra na kontrolu s děložním hrdlem
docela se bojím, aby nebylo nízko nebo jak to rict…
pry musí byt 3-4cm a jak bude jen 1cm musím do porodnice, a nejhorsí je, že bych tam musela ležet minimálně měsíc, to by mi z toho asi těžce hráblo…když jsem ležela týden v nemocnici v 10tt, tak jsem z toho měla neskutečnou depku ![]()
Holky - taky chodím k Apolináři do rizikovky (už od 11. týdne)… ![]()
Uz aby byl malej venku
Uz mi to doma po mesici leze na mozek ![]()
@magdickakocicka Hmmm - a to já jsem doma od 1. října!!
A to snad ani neříkat, že už jsem byla doma první polovinu minulého roku (taky z důvodu těhu - který nedopadlo)
![]()
Takže - bud´ v klidu - měsíc je v poho ![]()
Ahoj holky, neměla byste některá zájem o 4D ultrazvuk se záznamem na CD nebo flashku (Praha)? Bylo to někde na slevomatu a my si to s přítelem koupili (dnes jsme tam byli) a shodou okolností jsem to samé dostala včera od mého taťky (k vánocům) :/ Má to platnost jen do konce ledna a dnes sem se ptala a bohužel tu platnost nelze prodloužit
Na tom slevomatu to bylo za 600,–, já bych ten voucher dala za 500,–… jinak mám asi 10 fotek a 10 krátkých videí (bohužel mimčo moc nespolupracovalo, ale i tak to bylo fajn
) Kdyžtak napište ![]()
@Petrušačka ani mi nemluvte holky…ja jsem doma od srpna konec srpna a dost mi to leze ma mozek :/