Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, najdu tu někoho s TP 8/2016? ![]()
@modelka86 Ahoj já jsem tak napůl z Teplic, rodit budu ale na začátku června jestli to nevadí ![]()
@Zupa ahoj
jasně že nevadí. Můžeš nám tu pak dávat cenné rady do budoucna nebo tak
co znamená napůl z Teplic? ![]()
@modelka86 Ted jsem přes zimu jinde a od Dubna do září budu bydlet zase v Teplicích střídáme to podle práce
Doktora mám ale v Teplicích chodím do Stellartu ![]()
Ahoj holky, mám podle kalkulačky termín 19.8. A jsem z Krupky a chodím do Stellartu ![]()
@modelka86 Tak to jsme kousíček od sebe
a už jsi byla u dr.?
Holky a kolik vám je? Zupa, koukám, 26 a modelce asi 30? Mně bude 7.2. už 32 ![]()
@hrwjg Hodně malej kousíček
třeba se potkáme v porodnici
u doktora jsem byla 30.12, aby mi těhotenství potvrdil. Hned jsem si řekla o snímek a ten potom dostali budoucí prarodiče jako pozdní dárek od Ježíška
mně bude v dubnu 30 a to jsem chtěla udělat megapárty ![]()
Mě to uteklo strašně rychle jsem skoro v půlce a myslím že ted už to tak rychle utíkat nebude
To tu budu holky mezi váma dost dopředu snad vám to nebude vadit.
My už od 14.týdne víme že to bude holčička a rozhodně doporučuju ty peníze za screening dát byl to strašně hezký zážitek ![]()
V kolikátém týdnu vlastně jste holky? 9-10. týden?
@Zupa Jeee, gratuluju k holčičce
taky bych si přála, ale přítel chce kluka
na prvním místě je stejně zdravíčko
jinak já jsem dnes 7+1, 29.1 jdu na tripple test a nějaký uktrazvuk ![]()
Ahoj pokud muzu, pridam se k vam
jsem z teplic a termin mam mit v srpnu ![]()
@modelka86 Já byla 22.12., takže jsme fotečku dávali taky jako dárek od Ježíška
a Ty budeš rodit v Teplicích? Já ještě nejsem rozhodnutá, jestli TP nebo Ústí nad Labem.
@Zupa Určitě to nevadí, aspoň nám vždycky poradíš, už to budeš mít za sebou
Prosimtě rovnou se Tě zeptám? Já jsem dnes 7+4 a na kontrolu jdu v 10.tt a to už mi asi budou brát krev na screening. My ho určitě chceme. Když chodíš taky do Stellartu, tak víš - budou mi ty odběry dělat tam nebo mě někam pošlou? A ten screeningový ultrazvuk taky tam? At vím, s čím počítat, děkuju ![]()
@lencaamila Ahoj
a jsi Lenča nebo Míla? ![]()
@modelka86 Děkuju
Já jsem na Tripple nešla jsou prý hodně falešně pozitivní byla jsem místo toho na screeningu ve 13. týdnu, v celém ústeckém kraji se dělá jen v Ústí na klinice Tornero sice stojí 1000Kč ale fakt doporučuju
Mám z něj i krásnou fotku jsem skoro v půlce těhotenství a zatím to řadím mezi nejhezčí zážitek ![]()