Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@len10 koukej vedle a dáš to
já sem hned sestřičce řekla, že neomdlim, ale koukat na to nebudu
Takže sem ji dala ruku a otočila se ke zdi…no a celou dobu jsme si povídaly, takže na pohodu
![]()
@modelka86 Tak to je fajn, že to můžeš absolvovat „u sebe“, to je fakt ![]()
Holky, já už bych tak chtěla nakupovat… už mám vybranou postýlku, přebalovák, i nějaký drobnosti
ale chci počkat ještě po tom screeningu právě.
@hrwjg pár drobností už mám a o postýlku, přebalovák a kočárek se nestarám. I tak mam ale nutkání objednávat na netu nebo chodit do krámů ![]()
Holky to už máte za chviličku a pořádně si screening užijte ![]()
@hrwjg úplně ti rozumím já před screeningem koupila jen jedno body protože jsem byla přesvědčená že čekáme holčičku a nakonec se to potvrdilo ![]()
@modelka86 Jaktože se nestaráš o postýlku a přebalovák? Ani o kočárek?
to už máš?
@Zupa No já Ti mám zase poslední dobou pocit, že to bude klučík
jsem fakt zvědavá… dokonce jsem se dočetla nějaký pověry o tom, že podle toho jakou hodnotu máš v krevních testech u toho beta HCG, tak se dá taky tipnout pohlaví ![]()
@hrwjg postýlku i přebalovák dostaneme po neteři a kočárek koupí naši. Jsem za to moc ráda, tím pádem bude největší výdaj asi za chůvičky a to ještě váhám, zda budou vůbec potřeba
když bude spinkat s náma a ložnici máme vedle obýváku ![]()
@hrwjg tak si můžeme udělat takový soukromý výzkum taky by mě zajímalo jestli je na tom něco pravdy ![]()
Já měla hcg v 11.týdnu 56,64iu/L a je to holka ![]()
@modelka86 Jo takhle, už rozumím
Já právě nikoho v rodině nemám a kamarádky mají většinou malý děti, takže ještě postýlky potřebujou. Tak to je fajn, když máš takovou možnost.
Jinak já teda mám tu hodnotu 42,4, tak jsem zvědavá
Prý do 50ti cca kluk a nad 50 holčička, tak Zupa to zatím potvrzuje, koukám
Jé, no já jsem zvědavá ![]()
@modelka86 a tvuj gynekolog je kdo? At nemusim rolovat ![]()
@hrwjg jo, nic to nebylo, sestricka je sikovna a nic jsem necitila
a ted cekat a cekat, mame to hezky za sebou ty screeningy 15. 17. a ja 18.2 ![]()
Jinak ja take veci nenakupuji, chci mit jistotu
, co jsem teda koupila- pred dvema tydny asi v lidlu jak byla akce pro miminka/ tehulky tehotensky teplaky a perinku a polstar pro miminko, ale to jen proto, ze jsem myslela, ze tam uz takova akce nebude. Ale mela by byt i v dubnu ![]()
@len10 Já jsem si tam taky ty tepláky koupila, jsou super
a kdy Ty budeš mít výsledky krve, za týden? Tak sem nezapomeň hned hodit hodnotu beta HCG ![]()
@hrwjg
já si budu pro výsledky jen volat, tak uvidím, co mi řeknou
a nosíš ty tepláky? Jsou tak pohodlný, že bych je rovnou nosila, ale šetřim si je na pupek ![]()
@hrwjg mám několik kamarádek, co se budou i zbavovat hadříků za pár kaček, tak se kdyžtak můžeme i podělit ![]()
Tepláky jsem si v Lidlu taky koupila ty šedé, jsou super akorát ta látka přes břicho mi je i ted ještě trochu volná a to jsem vzala nejmenší velikost ![]()