Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
4.2.16 07:43

@len10 koukej vedle a dáš to :palec: já sem hned sestřičce řekla, že neomdlim, ale koukat na to nebudu :lol: Takže sem ji dala ruku a otočila se ke zdi…no a celou dobu jsme si povídaly, takže na pohodu :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.2.16 11:54

@modelka86 Tak to je fajn, že to můžeš absolvovat „u sebe“, to je fakt :)

Holky, já už bych tak chtěla nakupovat… už mám vybranou postýlku, přebalovák, i nějaký drobnosti :) ale chci počkat ještě po tom screeningu právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
4.2.16 12:16

@hrwjg pár drobností už mám a o postýlku, přebalovák a kočárek se nestarám. I tak mam ale nutkání objednávat na netu nebo chodit do krámů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
4.2.16 12:23

Holky to už máte za chviličku a pořádně si screening užijte :palec:

@hrwjg úplně ti rozumím já před screeningem koupila jen jedno body protože jsem byla přesvědčená že čekáme holčičku a nakonec se to potvrdilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.2.16 12:55

@modelka86 Jaktože se nestaráš o postýlku a přebalovák? Ani o kočárek? :) to už máš?

@Zupa No já Ti mám zase poslední dobou pocit, že to bude klučík :) jsem fakt zvědavá… dokonce jsem se dočetla nějaký pověry o tom, že podle toho jakou hodnotu máš v krevních testech u toho beta HCG, tak se dá taky tipnout pohlaví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
4.2.16 15:10

@hrwjg postýlku i přebalovák dostaneme po neteři a kočárek koupí naši. Jsem za to moc ráda, tím pádem bude největší výdaj asi za chůvičky a to ještě váhám, zda budou vůbec potřeba :nevim: když bude spinkat s náma a ložnici máme vedle obýváku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
4.2.16 15:22

@hrwjg tak si můžeme udělat takový soukromý výzkum taky by mě zajímalo jestli je na tom něco pravdy :mrgreen:

Já měla hcg v 11.týdnu 56,64iu/L a je to holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
4.2.16 15:59

@Zupa noo, tak teď se těch výsledků nemůžu o to víc dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.2.16 16:44

@modelka86 Jo takhle, už rozumím :) Já právě nikoho v rodině nemám a kamarádky mají většinou malý děti, takže ještě postýlky potřebujou. Tak to je fajn, když máš takovou možnost.

Jinak já teda mám tu hodnotu 42,4, tak jsem zvědavá :) Prý do 50ti cca kluk a nad 50 holčička, tak Zupa to zatím potvrzuje, koukám :D Jé, no já jsem zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.2.16 18:46

@modelka86 a tvuj gynekolog je kdo? At nemusim rolovat :-)
@hrwjg jo, nic to nebylo, sestricka je sikovna a nic jsem necitila :) a ted cekat a cekat, mame to hezky za sebou ty screeningy 15. 17. a ja 18.2 :lol:
Jinak ja take veci nenakupuji, chci mit jistotu :-), co jsem teda koupila- pred dvema tydny asi v lidlu jak byla akce pro miminka/ tehulky tehotensky teplaky a perinku a polstar pro miminko, ale to jen proto, ze jsem myslela, ze tam uz takova akce nebude. Ale mela by byt i v dubnu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.2.16 19:38

@len10 Já jsem si tam taky ty tepláky koupila, jsou super :) a kdy Ty budeš mít výsledky krve, za týden? Tak sem nezapomeň hned hodit hodnotu beta HCG :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.2.16 21:53

@hrwjg :lol: :lol: já si budu pro výsledky jen volat, tak uvidím, co mi řeknou :D a nosíš ty tepláky? Jsou tak pohodlný, že bych je rovnou nosila, ale šetřim si je na pupek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
4.2.16 22:31

@len10 Lojka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
4.2.16 22:33

@hrwjg mám několik kamarádek, co se budou i zbavovat hadříků za pár kaček, tak se kdyžtak můžeme i podělit :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
4.2.16 23:09

Tepláky jsem si v Lidlu taky koupila ty šedé, jsou super akorát ta látka přes břicho mi je i ted ještě trochu volná a to jsem vzala nejmenší velikost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová