Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
23.1.16 19:42

@Zupa Ještě mě zas napadlo (já Tě tu zpovídám, viď? :-D ) - váží Tě ve Stellartu? Mně zatím ještě ani jednou nevážili, ani neměřili třeba tlak… A až mi budou dělat ty odběry, tak co všechno se tam zkoumá? Děkuju Ti moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
23.1.16 19:46

@hrwjg On to podle mě není genetický ultrazvuk ale bylo to napsané na žádance, kontrolovali orgány, průtoky krve a podobně, měřili obvod hlavičky a břicha. Řekli nám že váží 414g :D
Je to povinný ultrazvuk a hradí ho pojištovna, třeba ve Stellartu ho nedělají a musí se objednat jinam já byla v teplické nemocnici.

Jinak holky screening si užijte pro mě je to pořád jeden z nejhezčích zážitků, zatím to nic nepřebilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
23.1.16 20:00

@hrwjg Hele klidně se ptej, jsem zvyklá. Ségra i švagrová ted zjistili že jsou skoro stejně těhotné termín v září tak se taky ptají a jsem ráda že můžu poradit ;)

Vážení to je kapitola sama o sobě, já měla první poradnu až po 1. screeningu a vážení a měření tlaku se dělá až tam. Já samozřejmě nahlásila skutečnou váhu z domova před otěhotněním, ale ve Stellartu jim váží o 2kg navíc než ta moje :lol:
Takže doma jsem skutečně přibrala 3,8kg, ale v průkazce je psáno 5,8 kg :?

Z odběrů krve byl výsledek jen na Downuv syndrom, pro ty výsledky si jdeš sama a pak je předáš v Torneru, takže už předem vidíš jakou pravděpodobnost tam máš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
23.1.16 20:24

@Zupa Tak s tou váhou ve Stellartu jsi mě moc nepotěšila, protože já jsem taková větší a hlídám si teď každý kilo :) naštěstí jsem 2 kila od začátku těhu shodila, protože jsem měla nechutenství a nevolnosti, tak bych mohla být u nich na svým :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
23.1.16 20:26

@Zupa Jinak to budete mít v rodině rovnou školku, viď? To je hezký, že budete moct vozit spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
23.1.16 20:34

@hrwjg No věř že mě to taky nepotěšilo, první vážení byl poměrně šok :lol:

Jo mám z toho strašnou radost, těším se jaký to budou partáci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.1.16 17:42

@Zupa to věřím, to je super, že budete mít hnedka kámoše/kámošky :) A kolik máš v tuhle chvíli nahoře, jestli vůbec něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
24.1.16 18:29

@hrwjg Zatím mám nahoře 3,8kg, prakticky mi je a bylo pořád tak nějak dobře takže i ta chut k jídlu je :lol:
Každopádně počítám že ještě těch 10 kg někde naženu i když mi to přijde uplně nepředstavitelné 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.1.16 18:32

@Zupa Tak jestli jsi štíhlá, tak to jde :) Já se právě musím hlídat, nechci přibrat víc než 8-9 kg, jak jsem psala - jsem dosti velká, takže si musím dávat pozor. No ale jak mi nevolnosti přestaly, tak mi taky začínají chutě, takže to bude hrůza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
24.1.16 18:59

@hrwjg No kila dolu se shazují hodně těžko, začínala jsem na 62kg, žádné páratko nejsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.1.16 20:06

Ja nejdu do tornera, chodim k nerudovi/sudkovi do krupky a delaji to v usti, kde maji druhe asi hlavni pracoviste…
ja jsem zhubla 3kg, jak nemuzu nic moc jist…
holky ja se ve vas nevyznam :D
a ja krev jdu za dva tydny- to je teda kvuli tomu downu? take se bojiiim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
24.1.16 20:23

@len10 A jaký je ten Sudek váhám kam jít na 3D ultrazvuk a zrovna na něj jsem narazila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.1.16 20:55

Asi rok k nemu chodim, vyhovuje mi, je hodnej :) ale na tehulky se specializuje spis neruda- u toho jsem byla v patek poprve :D ale mela bys tam toho, kdo ma zrovna sichtu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.1.16 21:05

@Zupa Tak 62 kilo je krásný, já mám o 30 víc :D :D

@len10 já v Krupce bydlím, ty taky? :) nebo sem jezdíš z TP? Já jsem tam byla dřív (ale jen jednou, když umřel Puchmeltr), a to jsem se dostala k tý Vajdový, která byla strašná, takže jsem pak přešla jinam. Ale na ty doktory oba slyším dobrý ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.1.16 21:12

Jj take jsem z krupky :-)
Mate uz deti to je vase prvni tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová