Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hrwjg krev ti vezmou ve Stellartu, tam si pak přijdeš pro výsledky takže si sama můžeš přečíst předpoklad na downův syndrom a s tím pak do ústí.
@Zupa ty jo teď si mě donutila se zamyslet
vzpomínám si, že gyndař mluvil o screeningu a že je v UL cca za 900,– ale že mi ho udělá kdyžtak u něj. A teď koukám, že má licenci na kombinovanej prvotrimestální screening. Takže já teď vlastně nevím, co mě čeká. Byla jsem z toho potvrzení v takový euforii, že mám ztrátu paměti ![]()
Jinak krásná fotečka ![]()
@modelka86 jestli má licenci tak ti ho asi udělá sám, myslím že ho hradí jen jedna pojištovna a ted zrovna nevím která ![]()
Ahoj holky, take se pridavam
dnes jsem byla u dr. a mam
, nicmene na podzim jsem potratila, tak mam stale strach… ![]()
@len10 vítej v naší malé skupince
držím palce, aby bylo vše v pořádku ![]()
Holky a jak se cítíte? Já když si vzpomenu jak mi bylo zle jsem ráda, že to mám za sebou ![]()
@Zupa já pořád v pohodě, dneska hodinu s otevřenou pusou u zubařky a dala jsem to
Možná se mě ta nevolnost i vyhne
a nebo je ještě brzy - dnes 7+4 ![]()
Sotva jsem to dopsala, tak mě začalo bolet břicho ![]()
@modelka86 mě začalo být špatně až tak kolem 10.týdne až do konce třetího měsíce, naštěstí jsem ani jednou nezvracela toho jsem se bála strašně ![]()
Břicho mě bolelo dlouho asi až před 3 týdny se to zlepšilo prý se roztahuje děloha a je to normální ![]()
Tak to vam zavidim holky
… pres den se to da zvladnout v praci, chvilema mi je spatne, ale ne nic, co by se nedalo vydrzet, ale kolem te pate az do doby nez jdu spat je mi hrozne, mam to asi dva tydny takhle a ani jednou jsem nezvracela, takze se mi ani neulevi… aspon ze ty rana jsou v pohode
. Jinak mi je 26 a jsem 6+4 podle utz
Mě také není zrovna 2× dobře :-, pořád jak žaludek na vodě, naštěstí mi stačí dát jazyk na patro a zvracení je zašehnáno, ale už si přeji, aby ta nevolnost přešla, dnes jsem 9+0. Držím všem palečky ![]()
Ahoj holky, já jsem dnes 8+1 a nevolnosti mám asi od konce 6. týdne. Sice nezvracím, ale jak píše @len10 - poslední týden mě to přepadá spíš odpoledne až k večeru. Ale dnes po pár dnech mi je zase dobře, tak jsem ráda
Jinak jsem ráda, že @Zupa píše, že jí to pak přestalo
Co mě ale nejvíc trápí, tak je zácpa
![]()
Holky tak jsem projela lékárnu a na nevolnosti jsem měla Emesin můžu doporučit, kupovali si to holky co jim bylo fakt zle a taky zabral jo a stojí pár kaček ![]()
Taky uz bych chtela aby mi bylo lip. Prijdu domu z prace a jen lezim, vubec nic neudelam, asi neco zkusim z te lekarny- vycetla jsem, ze je mozne rennie anebo espomisan- nemate zkusenosti holky? Jinak zacpu jsem mela take, ale ted uz dobry, k snidani si davam kefir, tak zkuste taky neco mlecneho… vypozorovala jsem, ze citrusy a ocet atp. mi nesedi a je mi po nich hur paradoxne mam na to nejvetsi chut
![]()