Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
24.1.16 21:15

Zupa: ta utz fotka je ze 13.tt? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.1.16 21:17

@len10 První, to jsme tu asi všechny s prvním :) a kolik Ti je? Mně bude 32.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.1.16 21:55

Ajo :lol: ten nazev skupiny :D 26 mi je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
24.1.16 21:57

@len10 Jo jo je to z toho screeningu ve 13. týdnu, zatím nejhezčí fotka co mám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.1.16 17:13

@len10 Tak to se možná budeme znát nakonec, nee? :D nechodila jsi na gympl? :D

@Zupa Ta fotka je fakt hezoučká no, už se taky těším :) a to je teda 3D ultrazvuk, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
25.1.16 17:28

@hrwjg nene to je obyč ultrazvuk na 3D jsem ještě nebyla to se teprve chystám. Ten 3D je prakticky jen pro tvoje potěšení :mrgreen:
Foto z 3D nebo 4D vypadá takto (foto z internetu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
25.1.16 17:34

@Zupa Ahaaa, no vidíš a já jsem si myslela, že právě to je nějaký ten 3D nebo dokonce 4D, a že právě díky tomu tam je všechno tak pěkně vidět, i to pohlaví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.1.16 10:13

Tak holky, hlásím, že dneska odběry jsou za mnou a 15.2. v 17:30 jdeme na screeningový ultrazvuk :) a @Zupa - měla jsi pravdu, váha přesně o 2 kg vyšší než mám doma :D ale naštěstí tím, že jsem od začátku těhu shodila 3, tak pořád je váha nižší než na začátku :D Jinak toho ultrazvuku už se nemůžu dočkat, ale zároveň se modlím, ať je všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.1.16 12:30

@hrwjg to jsem ráda že je to nezávisle potvrzeno :palec:

Držím palce na screening, určitě bude všechno v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.1.16 16:14

Hrwjg:
Hele chodila :lol: ale podle me jsme se tam minuly, ty uz jsi byla z gymplu, kdyz jsem prisla na 4 - lety podle tvyho veku ;)

Zupa: krasna je ta z toho 13. mesice, ja na nej jdu 18.2 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.1.16 17:40

@Zupa Děkuju, dám pak vědět :) a co teď vlastně Tebe čeká za vyšetření a pořizujete už nějaké věci pro miminko?

@len10 To jsme se určitě minuly no :) možná by ses znala s mým Tomem, ten je o 4 roky mladší než já a taky chodil tam, ale na 8letej. Za mě snad ještě ani ten 4letej nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.1.16 18:57

@hrwjg Já byla minulý týden na kardiu srdíčka a ultrazvuku orgánů, to bylo asi to nejdůležitější. Ted mě bude čekat test na těhotenskou cukrovku, budu se objednávat na 3D ultrazvuk a 1.2. poradna :mrgreen:

Jinak jsem poměrně brzo kupovala postýlky, potřebuji vždy jednu do ložnice a jednu do obýváku abych nemusela po schodech a jednou to mám ke mě domů a jednou v teplickém bydlišti, protože tam budeme půl roku, takže je mám rovnou 4× :roll: kupovala jsem z bazárku Ikeácké Sundvik.
Oblečení mám už asi taky všechno z povánočních výprodejů, z bazárku jsem koupila i hrací deku za pár kaček a fakt krásnou, nové vibrační lehátko a minulý týden jsem si jela pro kočárek a i když jsem se bazarovému bránila nakonec mi to přišlo jako nejlepší řešení a mám Bugaboo Cameleona :D
Už mi chybí jen vanička, autosedačka, povlečení a mantinely do postýlek, chůvičky a plenky. A komplet taška do porodnice. Monitor dechu mi půjčí brácha od něj z práce :D

Jinak jsem ráda že to mám doma, protože se mi s tím břichem už moc nechce cestovat a dlouhé nákupy mě unavují. Předtím jsem to všechno koupila ještě plná nadšení a energie :lol:

A taky se chystám objednat na těhotenské focení ale plánuji ho až později, ráda bych aby už měli bříško i ségra a švagrová a mohli jsme si udělat společnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
26.1.16 20:09

@Zupa No nekec, tak Ty už máš takhle skoro všechno, jo? Teď jsem se trochu vystresovala :oops: :D ale tak já už taky koukám a řekli jsme, že začneme kupovat po screeningu no :) Tyjo a 4× postýlku, to je mazec :) Prosimtě a kde jsi to kupovala? Na jakém bazárku? Já Ikeu taky sleduju, ale právě mi to přijde zbytečně drahý, tak jestli by byla možnost to někde sehnat z bazaru hezký a levnější, taky bych využila. A už jsi rozhodnutá pro porodnici? Já bych chtěla, aby mě rodil Schmitz ze Stellartu přímo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.1.16 20:31

@hrwjg No taky si trochu připadám jako exot že mám skoro všechno doma :lol: :lol:

Kupovala jsem na bazárku na facebooku stačí zadat IKEA bazar jsem ve dvou a myslím že jich tam víc není :think: Měla jsem štěstí že jsem kupovala od dvou maminek co měli doma vždy po dvou postýlkách jednu za 1000Kč i s matrací takže super cena. :palec: Právě jsem je kupovala taky někdy po screeningu protože jsem se bála že už pak nikde nebudou :mrgreen:

Jo Schmitz by byl fajn, vím že to i maminkám nabízel že by je odrodil, ale v teplické a tam se mi popravdě moc nechce i když recenze na ní jsou dobré :nevim:
Uvažuji o Ústí a s největší pravděpodobností se budu registrovat tam a kdybych rodila o víkendu což jezdíme domů do Vroutku tak pojedu do Kadaně kde není třeba registrace a popravdě si tajně přeju aby se to povedlo jet tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.1.16 20:57

@Zupa Kadaň jsem chtěla vždy. Bohužel je to z ruky :( takže nakonec vyberu Teplice a to hlavně z toho důvodu, že mi kamarádka (sestřička) řekla, že je to vlastně jedno kde, protože vždy záleží na směně… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová