Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
29.1.16 04:44

@Zupa Ty jsi měla výsledky až za 14 dnů? Mně řekli, že budou za týden :think: Taky Ti je odebírali ve Stellartu přeci, viď? Prosimtě a řekli Ti je pak do telefonu? Já nevím, jestli tam budu moct jet ten den, kdy mají být, ale už jsem strašně nervózní, pořád mám strach, aby to bylo ok a normálně jsem se zase začala budit v noci a nemůžu spát, což si myslím, že je z toho :(

@len10 Tak klidně, ono se to po tom screeningu snad uklidní a trochu to z nás spadne, já jsem teď taky z toho celá nervózní a modlím se, ať je všechno v pořádku, přitom jsem byla na začátku taková klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.1.16 06:02

@hrwjg : to bude v pohode :kytka: ja jdu na testy prave pristi tyden ct nebo patek… ale jsem objednana na screenimg uz 18.2, tak se vse stihne :roll:
a uz je vam dobre holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.1.16 06:08

@Zupa : Aha, aha… ja tam jdu prave pristi tyden, takze spis zjistuju informace :) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.1.16 06:33

@len10 Snad bude, díky :) já myslím, že se to stihne určitě… já byla na krvi v úterý a na ultrazvuk jdu toho 15.2. Jinak mně už je docela dobře, jen zřídkakdy mi je tak blbě jako na začátku, a když, tak jen na chviličku a hned to odezní. I prsa už mě tolik nebolej, musím říct. Celkově bych řekla, že jak se blíží konec toho prvního trimestru, tak je mi fakt líp - teda až na ty nervy no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
29.1.16 11:33

@hrwjg No u mě to možná bylo tím že jsem v té době měla u miminka hematom a nebylo jisté jak to dopadne takže jsem průkazku i výsledky testu dostala v pátek a v úterý šla na screening, popravdě já nevěděla co v těch výsledcích bude takže jsem ani předem nezjištovala jak dopadli.

Jinak já si taky říkala jak ten strach ze mě po screeningu opadne a asi tě zklamu já se bojím pořád, celkově je to těhotenství pro mě stresující období :oops: Nejdřív obavy ze screeningu, pak obavy proč pořád necítím pohyby, obavy jestli bude v pořádku srdíčko, orgány…pak si tu člověk přečte opravdu smutné deníčky (což ted fakt nedoporučuju) takže já se přestanu bát až to malé budu držet zdravé v náručí :srdce: Ale to jsi asi slyšet nechtěla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.1.16 11:41

@Zupa Nee, v pohodě, aspoň vím, že v tom nejsem sama. Mě opravdu napadají kraviny a hrabe mi. Možná, že ten strach už neskončí nikdy, ani tím narozením, protože to se zase budeme bát, aby miminko dýchalo, aby nebylo nemocný, a to už asi zůstane… tak se s tím holt jen člověk musí naučít žít :) Jinak to sis teda hned na začátku užila, ještě, že to dobře dopadlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
29.1.16 12:10

Ahoj holky, tak dneska mi brala sestřička krev a dostala jsem průkazku. Na screening jdu 17.2 :) Vůbec si nesmíme ty negativní věci připouštět, ať jsme v klidu a v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.1.16 15:21

Myslim, ze po porodu to bude jeste horsi :lol: ted ho mame preci jen porad u sebe :lol:
Ja mam taky porad nejaky strachy, ted zrovna me poboliva v podbrisku a tak delam hrozny zavery… snad je to tim, ze se mi roztahuje deloha 8o… potrebovala bych doma ultrazvuk, abych si vzdy mohla zkontrolovat ze tam porad je :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
29.1.16 16:34

Možná je ten strach dán i tím že by to byl zase běh na dlouhou trat ted jsme natěhotenství čekali skoro tři roky a pár dní před otěhotněním mi zemřela mamka takže si říkám že stát se může všechno :,( Na druhou stranu věřím, že mi jí mamka seslala a dává mi na miminko pozor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.1.16 18:06

@len10 Naprosto chápu :) ale mě teď taky občas píchá v podbříšku, až skoro takový křeče někdy, ale to je asi normální.

@Zupa No tak to je jasný, my se taky snažili delší dobu, i když ne takhle dlouho. Je fakt, že člověk se bojí, že se zase vrátí do toho kolotoče, viď? A s mamkou mě to mrzí, já jsem před 10ti lety přišla o tátu, takže vím, jak to bolí. Bylo mi 22 a bráchovi 16. Ale určitě Tě hlídá a všechno bude dobrý ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.2.16 13:26

Ahoj holky, tak jak je? Já hlásím, že dnes jsem si byla pro výsledky krve a rovnou jsem dostala průkazku, tak mám radost :) :dance: Výsledky sice negativní, ale vysvětlovali mi, že bude hlavně důležitý ten ultrazvuk, takže do 15.2. zase čekání no :) ale pro dnešní den jsem v klidu a šťastná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.2.16 18:58

@hrwjg : Gratulujuuuu :mavam: to je super, ja jdu na krev zitra rano :think: bojim bojim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
3.2.16 21:47

@hrwjg já budu mí výsledky krve až k samotnýmu ultrazvuku. Ještě 14 dní - jsem čím dál tím nervóznější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.2.16 06:14

@len10 Děkuju :) na dnešek se neboj, sice Ti vezmou asi 5 ampulí, ale dá se to přežít… a pak už jen čekat no :)

@modelka86 Chápu naprosto :hug: A kam že Ty půjdeš na ten screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
4.2.16 07:40

@hrwjg k mýmu gynekologovi :) má na to atestaci, tak budu aspoň ve známém prostředí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová