Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
17.2.16 13:20

@modelka86 Dekuju :D snad jo :)
@hrwjg Ja taky cekam na screening, holky ja mam takovy strach :D
Dnes jsem byla u zubarky- dve plomby a u obvodacky na kontrole a jeste tyden doma, ale rekla mi narovinu at jdu urcite na rizikovy, kdyz jsem uz potratila jednou a delam s detma, tak bych byla nemocna furt :( achjo, ja nechci, ale asi ma pravdu, rekla mi, at si to domluvim s gynekologem, tak uvidim, co rekne…jsem z toho docela na nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
17.2.16 15:23

@hrwjg Tak s primářem jsem měla taky tu čest se setkat a byl fakt strašně arogantní a co jsem slyšela přes dveře čekárny k některým i dost sprostý a drzí 8o Takže v Teplicích mě děsí on a Karnoubová takže já si radši zajedu do Ústí ;)

Nám ted na 4D řekl doktor že je to na 100% holka a není o tom pochyb na celou obrazovku jsme to viděli :mrgreen:

Jinak u pediatra jsem zaváhala, chtěla jsem Holubovou a ta ted momentálně přijímá ještě pár srpnových novorozenat a dál takže jestli chcete k ní neváhala bych. Nakonec jsem u Procházkové a byla moc milá, krásná čekárna tak z toho mám dobrý dojem a doufám že jsem vybrala dobře :D

@modelka86 gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
17.2.16 17:28

@len10 Počkej, ty děláš ve školce nebo tak něco? Tak to už fakt zůstaň doma tyjo, dají Ti 6 hodin vycházek a fakt se to dá. To ti doktor napíše rizikový bez problémů, podle mě. Zítra držím palce, neboj se :hug:

@Zupa No právě, já na něj četla samý špatný recenze kvůli tomu jeho přístupu. Takže Ty už ses definitivně rozhodla, jo? Vím, že jsme o tom psaly a taky jsi řešila jestli tam nebo tam… Já jsem pořád na vážkách, ale tak ještě mám čas :) Jinak to je fajn, že máte slečinku potvrzenou, viď? :) my to zatím bereme ještě trochu s rezervou, i když už o ní mluvíme jako „ona“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.2.16 18:01

@Zupa Já ty doktory z Teplic vůbec neznám, asi bych chtěla do Krupky, ale to zatím nemám obšancovaný a nevím, jestli tady za to někdo stojí… v Teplicích by mě stejně nevzali ne? To je asi spádově podle bydliště jako ve školství, ne? Mimochodem hezká fotka Evelínky :potlesk:

@hrwjg Jj, dělám ve školce :lol: a pravdou je, že někteří tam rodiče posílají různě nemocné děti :nevim: chápu, že chodí do práce, ale to je prostě náš hloupý systém 8o Uvidíme :)

S tema termínama screeningu, já jsem si vás donedávna pletla ve všem :lol: někdy chodím na rychlo přes telefon, když mám čas, jindy na pc a moc se tady v tom neorientuju a nechce se mi listovat zpět, takže pokud se někdy zeptám na něco, na co jsem se už ptala, nebo tu už bylo řečeno, tak se omlouvám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
17.2.16 18:08

@hrwjg jsem ráda že je to potvrzené, ale my už máme stejně většinu výbavičky v růžové věřila jsem tomu už od 1. screeningu :mrgreen:

S porodnicí jsem rozhodnutá už napevno v Teplicích bych se necítila bezpečně, bohužel znám i pár holek co v ústí spokojené nebyly stejně tak v Kadani kam bych chtěla, ale ty pozitivní převažují. Navíc jsem tu nedávno četla deníček jak v Teplicích kvůli lhostejnosti jedna holčina málem přišla o miminko takže mě to jen utvrdilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
17.2.16 18:13

@len10 děkuju ;) já taky nejsem přímo z Teplic, ale vesnice za a nikdo to neřešil :nevim:

Jej tak to zůstan radši doma, přítelův syn co chodí do školky tak je nemocný každou chvilku, šíří se to tam fakt rychlostí světla a kor ted když prakticky žádné léky nemůžeš bych to neriskovala :think: A ono se to nezdá, ale do srpna to uteče jako voda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.2.16 16:48

@Zupa Uvidim zitra, radsi bych byla v praci, dnes jsem nad tim hodne premyslela 8o s tim ze kdybych to nezvladala tak za nim prijdu at mi to napise, musim se s nim domluvit zitra, jdu odnest vysledky, KTERY DOPADLY DOBRE :andel: :srdce:

Sice nevime pohlavi, ale je to prdka krasnej malej :srdce: furt se vrtel a hopsal :dance:
Ted muzu zacit shanet a zarizovat a nakupovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.2.16 19:00

@len10 Jupíííí, tak paráda! :) super, že je vše v pořádku a fotka krásná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.2.16 19:02

@Zupa Já mám teda taky nutkání koukat a nejradši už nakupovat věcičky v růžové :D ale ještě počkám radši :) ale vypravíme se už do Ikey a koupíme tu postýlku a přebalovák a nějaké drobnosti. S tou porodnicí Tě chápu no, já to ještě nechávám otevřené, teď bude každým dnem rodit moje další spolužačka v TP, tak uvidím, snad to bude mít v pohodě všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
18.2.16 19:32

@hrwjg tak to pak dej vědět jak spolužačka dopadla jdu se registrovat začátkem dubna tak je ještě čas :D
Ikeu jsme taky vzali útokem ted tam mají v akci komody a koupila jsem i moskytieru nad postýlku.

@len10 krásná fotka, gratulace k výsledkům :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
18.2.16 19:41

@len10 jupiii :potlesk: konečně! Celý den to tu obnovuju a čekám :) gratuluju!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.2.16 20:14

@Zupa Dám vědět, jasně :) a o akci ani nevím… do kdy to trvá v tý Ikee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
18.2.16 20:24

@hrwjg Do konce února, ale jen na Černém mostě. My jezdíme spíš na Zličín a tam je v akci nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.2.16 20:41

@Zupa Aha, tak to my zas na Čerňák jezdíme, ale nevím, zda to stihneme do konce měsíce. A mají akci na komody, jakože i na ty přebalovací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.2.16 20:53

@Zupa Ani to nikde nemůžu najít na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová