Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@modelka86 Dekuju
snad jo ![]()
@hrwjg Ja taky cekam na screening, holky ja mam takovy strach ![]()
Dnes jsem byla u zubarky- dve plomby a u obvodacky na kontrole a jeste tyden doma, ale rekla mi narovinu at jdu urcite na rizikovy, kdyz jsem uz potratila jednou a delam s detma, tak bych byla nemocna furt
achjo, ja nechci, ale asi ma pravdu, rekla mi, at si to domluvim s gynekologem, tak uvidim, co rekne…jsem z toho docela na nervy ![]()
@hrwjg Tak s primářem jsem měla taky tu čest se setkat a byl fakt strašně arogantní a co jsem slyšela přes dveře čekárny k některým i dost sprostý a drzí
Takže v Teplicích mě děsí on a Karnoubová takže já si radši zajedu do Ústí ![]()
Nám ted na 4D řekl doktor že je to na 100% holka a není o tom pochyb na celou obrazovku jsme to viděli ![]()
Jinak u pediatra jsem zaváhala, chtěla jsem Holubovou a ta ted momentálně přijímá ještě pár srpnových novorozenat a dál takže jestli chcete k ní neváhala bych. Nakonec jsem u Procházkové a byla moc milá, krásná čekárna tak z toho mám dobrý dojem a doufám že jsem vybrala dobře ![]()
@modelka86 gratulace ![]()
@len10 Počkej, ty děláš ve školce nebo tak něco? Tak to už fakt zůstaň doma tyjo, dají Ti 6 hodin vycházek a fakt se to dá. To ti doktor napíše rizikový bez problémů, podle mě. Zítra držím palce, neboj se ![]()
@Zupa No právě, já na něj četla samý špatný recenze kvůli tomu jeho přístupu. Takže Ty už ses definitivně rozhodla, jo? Vím, že jsme o tom psaly a taky jsi řešila jestli tam nebo tam… Já jsem pořád na vážkách, ale tak ještě mám čas
Jinak to je fajn, že máte slečinku potvrzenou, viď?
my to zatím bereme ještě trochu s rezervou, i když už o ní mluvíme jako „ona“ ![]()
@Zupa Já ty doktory z Teplic vůbec neznám, asi bych chtěla do Krupky, ale to zatím nemám obšancovaný a nevím, jestli tady za to někdo stojí… v Teplicích by mě stejně nevzali ne? To je asi spádově podle bydliště jako ve školství, ne? Mimochodem hezká fotka Evelínky ![]()
@hrwjg Jj, dělám ve školce
a pravdou je, že někteří tam rodiče posílají různě nemocné děti
chápu, že chodí do práce, ale to je prostě náš hloupý systém
Uvidíme ![]()
S tema termínama screeningu, já jsem si vás donedávna pletla ve všem
někdy chodím na rychlo přes telefon, když mám čas, jindy na pc a moc se tady v tom neorientuju a nechce se mi listovat zpět, takže pokud se někdy zeptám na něco, na co jsem se už ptala, nebo tu už bylo řečeno, tak se omlouvám ![]()
@hrwjg jsem ráda že je to potvrzené, ale my už máme stejně většinu výbavičky v růžové věřila jsem tomu už od 1. screeningu ![]()
S porodnicí jsem rozhodnutá už napevno v Teplicích bych se necítila bezpečně, bohužel znám i pár holek co v ústí spokojené nebyly stejně tak v Kadani kam bych chtěla, ale ty pozitivní převažují. Navíc jsem tu nedávno četla deníček jak v Teplicích kvůli lhostejnosti jedna holčina málem přišla o miminko takže mě to jen utvrdilo ![]()
@len10 děkuju
já taky nejsem přímo z Teplic, ale vesnice za a nikdo to neřešil ![]()
Jej tak to zůstan radši doma, přítelův syn co chodí do školky tak je nemocný každou chvilku, šíří se to tam fakt rychlostí světla a kor ted když prakticky žádné léky nemůžeš bych to neriskovala
A ono se to nezdá, ale do srpna to uteče jako voda ![]()
@Zupa Uvidim zitra, radsi bych byla v praci, dnes jsem nad tim hodne premyslela
s tim ze kdybych to nezvladala tak za nim prijdu at mi to napise, musim se s nim domluvit zitra, jdu odnest vysledky, KTERY DOPADLY DOBRE
![]()
Sice nevime pohlavi, ale je to prdka krasnej malej
furt se vrtel a hopsal ![]()
Ted muzu zacit shanet a zarizovat a nakupovat ![]()
@len10 Jupíííí, tak paráda!
super, že je vše v pořádku a fotka krásná ![]()
@Zupa Já mám teda taky nutkání koukat a nejradši už nakupovat věcičky v růžové
ale ještě počkám radši
ale vypravíme se už do Ikey a koupíme tu postýlku a přebalovák a nějaké drobnosti. S tou porodnicí Tě chápu no, já to ještě nechávám otevřené, teď bude každým dnem rodit moje další spolužačka v TP, tak uvidím, snad to bude mít v pohodě všechno.
@hrwjg tak to pak dej vědět jak spolužačka dopadla jdu se registrovat začátkem dubna tak je ještě čas ![]()
Ikeu jsme taky vzali útokem ted tam mají v akci komody a koupila jsem i moskytieru nad postýlku.
@len10 krásná fotka, gratulace k výsledkům ![]()
@len10 jupiii
konečně! Celý den to tu obnovuju a čekám
gratuluju!!! ![]()
@Zupa Dám vědět, jasně
a o akci ani nevím… do kdy to trvá v tý Ikee?
@hrwjg Do konce února, ale jen na Černém mostě. My jezdíme spíš na Zličín a tam je v akci nemají.
@Zupa Aha, tak to my zas na Čerňák jezdíme, ale nevím, zda to stihneme do konce měsíce. A mají akci na komody, jakože i na ty přebalovací?