Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
28.2.16 09:26

@modelka86 Gratuluju k potvrzení chlapečka :)

@Keydance Tak hlavně, že to máš za sebou :) a do kdy pak ty výsledky jsou? U nás vše ok, máme za sebou další poradnu a příště nás čeká 2. trimestriální screening, tak tam už nám asi potvrdí tu holčičku definitivně :)

@Zupa Ty jdeš zítra do Stellartu, viď? Jsem zvědavá, co Ti řekne na ten cukr, držím moc palce, ať se nic neděje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
28.2.16 10:09

@hrwjg Jo jo zítra se tam chystám a taky jsem zvědavá co se dozvím. Koukala jsem na jídelníček pro ty s těhotenskou cukrovkou a zas tak hrozné jak jsem si myslela to není takže v případě nejhorším bych to ty tři měsíce už vydržela :D

A kam jsi se nakonec rozhodla že půjdeš na další screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
28.2.16 11:00

@Zupa Tak to je fajn, že se to v nejhorším dá vydržet :) Ty já asi zajedu zase do toho Tornera… byli jsme tam spokojený a tím, že jedem z Krupky, tak nám to až tak nevadí, jestli jedem do ÚL nebo do TP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
28.2.16 13:21

@hrwjg to je fakt máte to skoro stejně daleko, já mám Teplice jen přes kopec za pět minut jízdy autem když jsem teda u tatky takže pro mě to bylo jasné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
28.2.16 14:35

@Zupa Jasně no, tak hlavně kvůli pár minutám na co se tahat až do Ústí, viď? Tak zítra dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
29.2.16 11:50

@Zupa Kdy tam jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
29.2.16 12:55

@hrwjg Tak mám po kontrole všechno v pořádku včera jsem cítila že se otočila hlavou dolů tak mi to i na ultrazvuku potvrdili :D Dostala jsem novou žádanku na test takže se budu objednávat, chtěla mi teda udělat odběr u nich jen kvůli té hodnotě, ale snídala jsem kousek dortu tak jsem nechtěla :oops:

Byli jsme taky dneska na matrice určit otcovství a rovnou sepsat že bude mít přítelo příjmení tak jsem ráda že už na to nemusím myslet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.2.16 18:56

@Zupa a v kolikatem tydnu jsi? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
29.2.16 20:24

@Keydance dnes jsem 26+3tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
29.2.16 22:22

@Zupa tyy jo, tak to mas za chvilku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
29.2.16 23:19

@Keydance no je pravda že mi to utíká fakt rychle mám skoro každý týden nějakou kontrolu nebo doktora, do toho doděláváme dům a od dubna se přesouváme zase na půl roku bydlet do Teplic a tam budeme taky ještě přizpůsobovat pokoj pro mimčo takže to letí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
1.3.16 15:43

@Zupa Tak hlavně, že je to všechno v pohodě! :) a kdy jdeš znovu teda? Holky, a tam přijdete ráno nalačno, vezmou vám krev, pak vypijete ten hnus, 2 hodiny sedíte, pak zase vezmou krev a tím to hasne, jo? Představuju si to takhle správně? :)

@Keydance A v kolikátém jsi ty? Já jsem myslela, že jste se Zupou nějak nastejno :)

Jinak Zupa je přesně o 11 týdnů dál než já, já jsem dnes 15+4 :) P. S. Na matriku se chodí asi až takhle kolem toho 30. tt, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
1.3.16 15:57

@hrwjg Další test budu mít 8.3. tak jsem zvědavá, jinak to probíhá tak že přijdeš v 7 ráno, vezmou ti krev a půl hodiny čekáš na výsledek. Když je dobrý pak vypiješ tu glukozu a za hodinu ti vezmou zase krev a za další hodinu ti vezmou krev potřetí a naposledy :D A krev berou z žíly.

Na matriku se chodí jen když nejste manželé, je to otázka asi 5 minut a stačí tam jít klidně později, já už to chtěla mít hotové :lol:

@Keydance já měla za to že jsi ted 23.nebo 24. týden? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.3.16 16:34

@hrwjg @Zupa ano ano jsem 24 tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.3.16 08:15

@Zupa Tak toho 8.3. už to snad dáš :palec: Jinak jsem teda taky pak na sebe zvědavá, ale já jsem na sladký docela zvyklá, tak mi to asi tolik vadit nebude, no uvidíme :D

@Keydance No tak vždyť to máš taky za chvilku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová