Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@modelka86 Gratuluju k potvrzení chlapečka ![]()
@Keydance Tak hlavně, že to máš za sebou
a do kdy pak ty výsledky jsou? U nás vše ok, máme za sebou další poradnu a příště nás čeká 2. trimestriální screening, tak tam už nám asi potvrdí tu holčičku definitivně ![]()
@Zupa Ty jdeš zítra do Stellartu, viď? Jsem zvědavá, co Ti řekne na ten cukr, držím moc palce, ať se nic neděje ![]()
@hrwjg Jo jo zítra se tam chystám a taky jsem zvědavá co se dozvím. Koukala jsem na jídelníček pro ty s těhotenskou cukrovkou a zas tak hrozné jak jsem si myslela to není takže v případě nejhorším bych to ty tři měsíce už vydržela ![]()
A kam jsi se nakonec rozhodla že půjdeš na další screening?
@Zupa Tak to je fajn, že se to v nejhorším dá vydržet
Ty já asi zajedu zase do toho Tornera… byli jsme tam spokojený a tím, že jedem z Krupky, tak nám to až tak nevadí, jestli jedem do ÚL nebo do TP.
@hrwjg to je fakt máte to skoro stejně daleko, já mám Teplice jen přes kopec za pět minut jízdy autem když jsem teda u tatky takže pro mě to bylo jasné ![]()
@Zupa Jasně no, tak hlavně kvůli pár minutám na co se tahat až do Ústí, viď? Tak zítra dej vědět.
@hrwjg Tak mám po kontrole všechno v pořádku včera jsem cítila že se otočila hlavou dolů tak mi to i na ultrazvuku potvrdili
Dostala jsem novou žádanku na test takže se budu objednávat, chtěla mi teda udělat odběr u nich jen kvůli té hodnotě, ale snídala jsem kousek dortu tak jsem nechtěla ![]()
Byli jsme taky dneska na matrice určit otcovství a rovnou sepsat že bude mít přítelo příjmení tak jsem ráda že už na to nemusím myslet ![]()
@Keydance no je pravda že mi to utíká fakt rychle mám skoro každý týden nějakou kontrolu nebo doktora, do toho doděláváme dům a od dubna se přesouváme zase na půl roku bydlet do Teplic a tam budeme taky ještě přizpůsobovat pokoj pro mimčo takže to letí ![]()
@Zupa Tak hlavně, že je to všechno v pohodě!
a kdy jdeš znovu teda? Holky, a tam přijdete ráno nalačno, vezmou vám krev, pak vypijete ten hnus, 2 hodiny sedíte, pak zase vezmou krev a tím to hasne, jo? Představuju si to takhle správně? ![]()
@Keydance A v kolikátém jsi ty? Já jsem myslela, že jste se Zupou nějak nastejno ![]()
Jinak Zupa je přesně o 11 týdnů dál než já, já jsem dnes 15+4
P. S. Na matriku se chodí asi až takhle kolem toho 30. tt, že jo?
@hrwjg Další test budu mít 8.3. tak jsem zvědavá, jinak to probíhá tak že přijdeš v 7 ráno, vezmou ti krev a půl hodiny čekáš na výsledek. Když je dobrý pak vypiješ tu glukozu a za hodinu ti vezmou zase krev a za další hodinu ti vezmou krev potřetí a naposledy
A krev berou z žíly.
Na matriku se chodí jen když nejste manželé, je to otázka asi 5 minut a stačí tam jít klidně později, já už to chtěla mít hotové ![]()
@Keydance já měla za to že jsi ted 23.nebo 24. týden? ![]()
@Zupa Tak toho 8.3. už to snad dáš
Jinak jsem teda taky pak na sebe zvědavá, ale já jsem na sladký docela zvyklá, tak mi to asi tolik vadit nebude, no uvidíme ![]()
@Keydance No tak vždyť to máš taky za chvilku ![]()