Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
7.3.16 22:14

@hrwjg závidim!!! Jenom pomyslím na ten bordel doma a zároveň pár debilů v práci a už si přeju, ať je červenec a zasloužená dovolená :-D
Na WC tak klidně i 3× 4× za noc. Když neusnu tvrdě, tak i víckrát…ale jsem na to zvyklá, neboť mám za sebou několik ledvinových zánětů a jsem zvyklá na noční návštěvy WC. Na druhou stranu jsem četla, že ve druhém trimestru se to prý zlepší :think: tak snad :D a popravdě je mi fuk kolik jsem přibrala a jsem na bříško patřičně hrdá :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
8.3.16 08:46

@hrwjg Z čeho to vzniká nevím, prý to má v sobě každá ale jen u 20% je to pozitivní, řekla mi to do telefonu jen tak mimo řečí a poradnu mám až 29.3. tak to pak budu muset zjistit co a jak :think:

@modelka86 Rekonstrukci opravdu nezávidím u nás je v plném proudu a i když byl konec naplánován na duben myslím že budu ráda když se to dodělá v průběhu června :roll: Takže přeju pevné nervy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
8.3.16 09:57

@modelka86 No to věřím :) kámoška rodí za měsíc a teď se přestěhovali, takže zítra jí jdeme pomoct vybalit věci a připravit alespoň tašku do porodnice :) Jinak já zase docela chodila na začátku a teď spím celou noc bez wc :)

@Zupa No vidíš, tak to jsem ani netušila. Já jdu 23.3., tak se tam zase nepotkáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.3.16 18:46

@modelka86 jj, je to od 16:30, v nedeli to je naprd cas, to uz tam chce clovek sedet v klidu doma :-) a jinak to mame stejne, take nechci mit almuznu a hlavne setrime jeste ted na svatbu… ale kdyby to neslo, tak doktor rikal, ze muzu kdykoli prijit a napise mi to. Delam v ms a popravde jsem z tech deti docela unavena, ale to jsem byla i predtim nez jsem otehotnela :D
@Zupa Mas krasny brisko, ja mam na kasel Stopkasel, je to z bylinek a fakt to pomaha, brala jsem to pred tehu a pritel taky, kdyz ma kasel, ale stoji to take kolem dvou stovek…
@hrwjg a to plavco…a cetla, ze prave, kde je chlorova voda, tak tam by tehu nemely… jak to je tady v Krupce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
8.3.16 20:30

@len10 To nevím, ale chlorovaná voda tam je určitě. Já si beru takový ty tampony napuštěný vazelínou, na gyndě mi je poradili a nic neříkali, tak to beru, že ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.3.16 07:57

Zdravime s Adamkem :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
11.3.16 11:10

@Keydance Jéé hezký :) takže Adámek :potlesk: A kde jste byli na 3D (nebo 4D to je?)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
11.3.16 11:45

@Keydance Takovou rozkošnou pusinku jakou má :D A krásné jméno :palec:

Jinak holky v týdnu byla švagrová i ségra u doktorky a světe div se obě jsou na den přesně stejně dlouho těhotné s termínem na 15.9. je to opravdu obrovská náhoda že jim to vyšlo fakt na den stejně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.3.16 12:57

@hrwjg to je od meho doktora :-) pokazde si reknu o 3D fotku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.3.16 12:59

@Zupa dekuji:-)
To je ale nahoda. :-D tenhle rok bude hodne deticek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
11.3.16 18:42

@Keydance A kam chodíš? To je dobrý, že máš vždycky hezkou fotku :)

@Zupa Tak to je pecka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.3.16 21:19

@hrwjg k Lojkovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
12.3.16 23:18

@Keydance ty jo já k němu chodím taky, ale říct si o 3D mě nikdy nenapadlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
15.3.16 13:03

Holky tak bořím teorii o volném Hcg v krvi podle toho se opravdu řídit nedá :lol:

Ségra s hodnotou 39 čeká holčičku a švagrová s hodnotou 107 chlapečka :mrgreen:

Jinak zítra se chystám opět na test na cukrovku tak jsem zvědavá jak to dopadne, hlavně aby už byl nějaký výsledek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
20.3.16 09:46

@Zupa to je teda sakra rozdil :-D
Jakpak jsi dopadla na cukrovce? Ja nastesti nemam, tak jsem rada. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová