Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, vy co už máte za sebou ECHO jste byly normalně v TP nemocnici? Jsem objednaná na dnešek (i gyndař se divil), tak abych tam nevlezla blbě. Sestřička mi snad říkala budova F, třetí patro gynekologie. A tam normálně na lůžkovou část nebo jak to tam je?
děkuji mnohokrát ![]()
@modelka86 Já jsem ještě nebyla
Ale jdu stejně do Ústí… to je divný, že Tě dali na dnešek, tak snad jsi to dobře našla.
@modelka86 Já to mela v rámci screeningu ve 20tt v Ústí.. a jak jsi dnes dopadla?
@jsss + @hrwjg no holky šla jsem blbě samozřejmě, ale moc hodná sestřička mě pustila zkratkou. Za 14 dni jdu znovu, protože malej klasika ležel na prd (kontroly evidentně nemá rád
) ![]()
@modelka86 jo já šla taky blbě poprvé samozřejmě druhou stranou takže jsem se musela nechat pustit přes dvě jiná oddělení ![]()
@modelka86 Já tam šla takhle špatně na ultrazvuk (šli jsme tam nahrát CD)
a taky mě hodná paní pustila:-))
@hrwjg já sem tak ráda, že nikam nemusim a Lojka zvládne prakticky všechna vyšetření sám ![]()
Akorát se teď bojim cytologie ![]()
@modelka86 To jo, to je super! Lojku má kamarádka a taky tak! Závidím! Ale nebere už
..proč cytologie? a on Ti ji bude dělat v těhotenství? Mně zrova vyšla těsně před otěhotněním…
Taky mi dělali cytologii minulý měsíc a prý nedopadla nic moc, ale prý počkáme po porodu tak nevím co si pod tím představit ![]()
Jinak jsem se byla dnes registrovat v ústecké porodnici a až na delší čekací dobu super, sestry i doktorka byli hrozně milé a rovnou jsem se objednala i na předporodní kurz ![]()
@Zupa Aha, tak já ani nevěděla, že se v těhotenství dělá…to určitě nic nebude! To už ses byla registrovat? V jakém jsi tt? já sem dnes 26+1, volala jsem si tam dopoledne a vysmáli se mi, že je moc brzy na objednání předporodního kurzu
byla jsem asi moc ativní…to je fajn, ž tam byly milé!!!
@jsss Lojka už nebere? To se divim, nedávno během poradny volala nějaká pani a vzali jí
na podzim jsem byla na konizaci s výsledkem CIN3 non in sano ale CIN2 dosahovala okrajů konizatu. Pan doktor Sudek říkal, že si stojí za tím, že je vše pryč, ale i tak. Lojka se moc netvářil, no…je jasný, že je lepší, když je vše na 100%. Mimoto jsem si platila očkování a na třetí dávku teď v dubnu už se jaksi nedostane. No uvidíme…ale na rekonizaci nechci, to by byl hned rizikáč ![]()
@Zupa nic vážnýho, když stačí počkat po porodu
Nehledě na to, že právě vlivem porodu kolikrát HPV vymizí sám ![]()
@modelka86 Aha, já slyšela že nebere
…každopádně těhotnou mě stejně nevezme nikdo, takže to budu řešit když tak po porodu,..uvidm…Aha, a ta konizace - to je nomálně zákrok pod narkozou? Mně před lety vypalovali nějaký výrůstek na čípku (ale byl bez nálezu, ale vadil - při sexu jsem krvácela) a to dělali normálně ordinaci…To určitě taky bude v pořádku!! Držím palečky! A na to očkování se může jít pak i se zpožděím, nebo to už nejde? Přeci to nepropadne, ne? myslíš, že by rekonizaci dělali v těhotenství - že by nepočkali po porodu?