Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jsss Tak já si myslím, že to spíš bude fakt ten kluk - za prvé mají fakt lepší ultrazvuk na ten screening a za druhé i to 3D je přeci lépe viditelné. No uvidíš, ale i podle tý fotky bych tipovala chlapečka
Mně to řekl ten Helcl právě na tom prvním screeningu - to jsem byla v tom 13-14. tt. A ještě mi řekni - jak dlouho jsi čekala na objednání u toho Zahrádky?
Jo jinak holky, podařilo se mi zaregistrovat se k tý Mudr. Holubové, ale teda asi to bylo jen tak tak, řekla mi nejdřív, že už volám pozdě, ale nakonec mě teda ještě vzala… takže toho pediatra fakt neodkládejte, jak psala Zupa. Ale i tak se prostě divím, jakože takhle brzy ![]()
@hrwjg Já jsem si volala pediatričce ke Kauflandu, mám to nejblíž. napsala si příjmení a řekla ať pak přijdu rovnou s mimi ![]()
@jsss No tak to je fajn, že to máš pořešený. A kolik Ti vlastně je?
@jsss taky jsem zvolila pediatričku u Kaufu
mám to též nejblíž a hlsvně jsem k ní chodila jako malá ![]()
@jsss taky tě vítám, já bych věřila určitě doktoru Helcovi u nás vtipkoval že se prý plete jen třikrát do roka a holčičku nám potvrdil už v tom 14. týdnů, ve 20. týdnu na ultrazvuku v teplické nemocnici a nakonec jsem videla pohlaví ve 4D přes celou obrazovku u doktora Zemánka v Mostě takže tomu věřím u doktorky Žákové jsem teda na tom ultrazvuku neviděla pořádně nikdy nic
A Zahrádku si všichni taky moc chválí ![]()
Jinak jsem dnes byla na diabetologii a doktorka mile překvapila, byla s ní dokonce i sranda
zatím mám jen dietu a půjčili mi glukoměr takže když budou do středy dobré hodnoty je to super jinak dostanu inzulín a to bych fakt nerada ![]()
Jinak na prsa chodím jako samoplátce každý rok, mamka loni zemřela na rakovinu prsu tak mám strach a nechci to podcenit ![]()
@hrwjg Kolem mě už jsou také většinou kamarádky po mateřské anebo čekají/ mají už i druhé, takže jsem jedna z posledních
Včera už jsem nemohla napsat, napsalo mi to tady, že mám nyní možnost napsat jen 10 zpráv za den
, a až později více..no takže až to vyčerpám, tak se dnes zase odmlčím
MUDr. Zahrádka je moc milý a upovídaný a říkal, že 3D, 4D dělá nad rámec své práce, takže si zve na odpoledne či víkendy, což je fajn, protože mohl jít v klidu i manžel. Ale u toho pohlaví říkal, že to je vidět lépe na 2D, takže fotku pohlaví nám dělal v 2D a i pohlaví „zkoumal a hledal“ v 2D… MUDr. Helcl i MUDr. Zahrádka mi to řekli na 100% to pohlaví, neváhali, ale když jde člověk potom zase do poradny a tam mu je řečena zase princezna, tak prostě znejistí no… Ale je to zvláštní, že mi to ta MUDr. Žáková hlásí takhle sama od sebe a u tebe řekla, že to nevidí dobře a neřekla - to bych tuhle variantu brala radši, takhle jsem akorát zmatená
Já mám za sebou z minulého týdne cukrovku - byla jsem v Jiráskově domě dole v Lipovce a výsledky dopadly OK…
@Zupa Ahojky, děkuji moc
a u koho jsi potom byla v TP nemocnici? Tak to máš potvrzené také z více zdrojů viď? No já jak říkám: Helcl i Zahrádka = kluk, Žáková = holka
a Tobě to Žáková také říká to pohlaví anebo ne? Že se do toho u mě tak hrne
Držím každopádně moc moc palečky s tou cukrovkou, ať to dobře dopadne a máš hodnoty v pořádku!!!
Já chodím také na prsa každý rok do ÚL na polikliniku na UZ, akorát letos v těhotenství jsem si říkala že vynechám (?), chodím většinou v květnu…ale ani nevím proč jsem chtěla vynechat, spíš jsem si říkala, že je teď těch vyšetření tolik, že bych šla zase až příští rok..No nevím tedy, možná si ještě zajdu..a taky si to platím vždy sama, myslím že cca 500Kč to stojí viď? To je mi moc líto s maminkou ![]()
@modelka86 A také sis tam jen volala? Po mně chtěla jen příjmení, zapsala si ho a řekla ať potom dorazíme..víc nic, tak mi to připadá takové nejisté
, tak snad to bude platit
Já MUDr. Tučkovou neznám, bydlela jsem jako malá jinde, ale je to blízko a má docela dobré recenze ![]()
@jsss Děkuju. Já chodím na prsa do Mammacentra v Hájích a tam chtějí 450Kč což jednou za rok není zas tak hrozné ![]()
Mě doktorka Žáková říkala asi ve 20. týdnu jestli chci aby koukla na pohlaví, tak říkám že by to měla být holka, ale at se taky koukne. Nic moc nebylo vidět ale řekla že to bude teda asi ta holka
A příště už jsem hlásila že pohlaví víme tak to nezkoumala
A u koho jsem byla v Teplicích fakt jménem nevím, ale oproti Helclovi tam mají taky dost starý model ultrazvuku ![]()