Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
256
22.3.16 07:49

@jsss ano, jen volala a sestřičku zajímalo jen kde bydlím a jméno miminka. Až nás pustí, mám prý volat. Bude období dovolených a tak jé možné, že za sebe tou dobou bude mít zástup. Jinak já mám tedy tu druhou doktorku - Moravcovou ;) naopak o Tučkový mi každý říká „hlavně neee k ní“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.3.16 07:54

@Zupa Aha, no u mě řekla, že pindíka nevidí a že se přiklání k holce (to řekla teď před týdnem a předtím před měsícem také), uvidíme, co řekne na další poradně, Jako samozřejmě že je to jedno, hlavně ať je mimi zdravé, ale štve mě, že nemůžu bříško oslovovat s jistotou a nakupovat v těch barvičkách no..zatím jedeme všechno neutrální :think: Jj, MUDr. Helcl to tam má moc hezké, celkově a je to i docela sympaťák. Jsem mu i říkala, že moje MUDr. Žáková říká holčičku a on mi řekl, že tam ten pidník fakt je, vytisknul mi právě tu fotku a řekl mi ať jí to dám, ale to jsem neudělala - nechtěla jsem ji nějak naštvat…ona pak sama říkala, že má horší UZ než oni… Nevím no, jestli může mít tak nožky u sebe, že tam pinďu prostě nevidí..dvakrát měsíc po sobě :nevim: Zase je taky fakt, že u MUDr. Zahrádky to taky neviděl úplně hned, nejdřív řekl, že má právě ty nožky u sebe a že nevidí do rozkroku a tak ukazoval jiné věci a po 10min. (cca) se tam vrátil a už to viděl… Ale četla jsem si od té doby už tolik příběhů jak se pletou s pohlavím, že jsem z toho celá nesvá :? :? :think:

Jojo, taky si říkám, že to je částka za rok za ty prsa a že to není tak hrozné a chodím..Kolegyňka tam právě také měla malý nález a od té doby jí to sledují, tak jezdíme spolu.

A chodíte holky ještě do práce? Já zatím ano, plánuji to (pokud to půjde) až do těch 6 týdnů před termínem porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.3.16 07:55

@modelka86 Aha 8o 8o Noo tak to jsem si asi nevybrala dobře :nevim: Já ani nevěděla, že tam jsou dvě..a na telefonu byla přímo ona a přišla mi hrozně milá..tak uvidím..kamarádka chodí někam do Prosetic a není spokojená vůbec, tak ono je to asi těžké s těmi lékaři celkově, jako ve všem :,( :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.3.16 09:16

@jsss To znám, kolem mě už taky skoro všichni dítě/děti mají :) Tak si představ, že včera jsem byla na kontrole a i paní doktorka mi řekla tu holku :) Tak u nás je už jasno :) A ty uvidíš, zatím máš ještě čas, ono se to vyvrbí, ale podle mě budeš mít kluka podle tý fotky ;) Jinak jsem se chtěla zeptat - kde že jsi byla na tý cukrovce? V Lipový? Já myslela, že se chodí jen do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.3.16 09:18

@Zupa Tak super, že na diabetologii to proběhlo v pohodě :palec: Jinak Tys byla na tý cukrovce v TP nemocnici, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.3.16 09:20

@jsss Jo a jinak já jsem na neschopence, ale já už jsem marodila před těhotenstvím, a když jsem pak zjistila, že jsem těhu, tak už jsem doma zůstala. Ale holky choděj do práce, já jsem tu, myslím, jediná, která jsem doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.3.16 09:28

@hrwjg Včera jsi byla u MUDr. Žákové? A řekla ti to sama od sebe? Ukazovala i pulču? A viděla jsi to u ní dobře? No tak to jsem zvědavá! Naposledy mi na to koukala ve 24tt a to si myslím, že už by vidět fakt jako měla! Je zvláštní, že tři MUDři nezávisle na sobě říkají kluka a ona pořád dál holku, to je fakt na palici :-x..a já mám další kontrolu až 11.4. a to už budu dle UZ cca: 27+6, čím větší bude mimčo, tím víc bude zkroucené a bude to hůř a hůř vidět, ta už u té holky u mě určitě zůstane a já budu mít fakt překvápko až do porodu… Já byla na cukrovce v Lipvce dole - Jiráskův dům, tam mě poslala přímo Žáková…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
24.3.16 09:31

@hrwjg Ne ne na cukrovce jsem byla taky v Lipovce, dům Jirásek. Dostaneš tam žádanku od Stellartu. Jinak mé hodnoty cukru s dietou jsou v pořádku tak je snad inzulín zažehnán :dance:

Já jsem už taky doma, nástup na mateřskou mám teda až 23.4. ale terenní výzkum se rozjíždí už příští týden a to bych nezvládla takže jsem doma :lol: ale né teda na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.3.16 09:43

@jsss Jojo včera jsem tam byla a řekla mi to sama od sebe. Popravdě přímo pulču jsem neviděla, já mám trochu problém se „čtením“ v ultrazvukových snímcích, pokud to není taková ta hodně čitelná fotka :) Byla jsem včera ráda, že vidím ručky, nožky, to jsem viděla poprvé zřetelně :) Ale netrap se tím, to se holt stává, že se doktoři v tomhle rozcházej. Já si prostě fakt myslím, že to bude kluk no :) My jsme ještě zvědavý na ten 2. screening, to půjdu zase do Ústí, a tam nám to, podle mě, definitivně potvrdí. Jdu 11.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.3.16 09:45

@Zupa Tak paráda :) a s tím Jiráskem jsem to vůbec nevěděla, myslela jsem, že se na to chodí do nemocnice… holky, a byly jste tam samy nebo s někým? Myslím jako kvůli tý dlouhý době, co se tam čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.3.16 09:55

@hrwjg No trápí mě to dost, pořád na to myslím, že fakt nemůžu oslovovat bříško a ani nic koupit :-( štve mě to… ale jsou horší věci!!! děkuji za podporu!!! závidím a přeji ti že máš od všech zatím jednotný názor! ;-) V tom Jiráskově domě je to příjemné, dá se tam na chodbě polehávat na gauči. Já tam měla manžela, ale jen na chvilku, jinak jsem si četla a odpočívala, docela to i uteklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.3.16 09:58

@jsss To víš, že jsou horší věci - hlavně, že je vše v pořádku :kytka: Tak to jsem zvědavá, můj Tom taky půjde se mnou, když bude mít volno, a když ne, tak holt časopis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
24.3.16 12:52

@hrwjg Taky se mnou byl přítel, ale poprvé hlavně proto že mě většina strašila jak jim bylo zle, to že budu za 30 minut venku jsem ještě netušila a po druhé už tam se mnou radši rovnou čekal kdyby mě na test nevzali a dobře udělal :mrgreen: Jinak pro mě ty křesílka byla hodně nepohodlná, ale to možná bylo i tím že jsem tam byla mnohem později než se chodí a velké břicho mě už dost tlačilo :lol:

Jinak mám radost zatím mám hodnoty cukru v pořádku takže inzulín je snad zažehnán :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.3.16 13:38

@Zupa Já si říkám, jestli jsme se tam neviděli :-)), jestli jsi neseděla na těch prvních gaučích s přítelem a oba jste si četli? Mám pocit, že ten jeden termín jsme tam byli ve stejný den - Já tam byla 16.3…seděla jsem blíže k té ordinaci, vedle mě ještě jiná těhulka (neznám) a nalevo ode mě manžel…:-) Já jsem se tam pak na to nejdelší křesílko na ty 2 hodiny natáhla, lidi koukali ale což :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
24.3.16 14:59

@jsss Hele je to možný 16.3. jsme tam byli, přišli jsme tam skoro poslední a bylo fakt nabito. A oba jsme si četli, vzala jsem zásobu časopisů z domova :lol:
To jsi dobrá že si to takhle pamatuješ :palec:
Volali mě do ordinace snad jako druhou takže jsme se brzo sbalili a když jsme odcházeli tak jsem si všimla bývalé spolužačky a prohodili pár slov, mám na ní štěstí setkáme se snad u všech vyšetření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová